reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@anio0 ja z południa a ty z północy chyba co? ;)

Źle się czuję. Boli mnie góra brzucha, tak jakby jelita albo coś. Podejrzewam Lilki sprawke. Napiję się herbaty ale coś mi się wydaje że przeleze cały dzień. Nie mogę się schylać ani siedzieć bo boli :(
Na odpust pójdą beze mnie.

Antiope posmarowałam się pimafucinem i pomogło. Może to tylko podrażnienie. zobaczymy.

Moze ma jakas infekcje z ktora walczy ? Wiem, ze to moze glupio brzmi ale tak jakos mi przyszlo na mysl to pisze...

Hej laski
My po wczorajszej szkole rodzenia czekam na zdj na fb w ogole smiesznie bylo ... Zaczynam sie zastanawiac czy to dobry pomysl zeby Luby kapal mala ... Jak patrzylam co robi to mialam ochote zabrac mu ta lalke i zrobic po swojemu chyba instynkt mi sie zalaczyl [emoji23] ale ja juz tak mam ze wszystko musze sama [emoji14]
Wczoraj pierwszy dzien z wiesiolkiem i pierwszy raz pilam herbate z lisci malin w nocy nie budzily mnie skurcze jak za kazdym razem ostatnio wiec juz sama zglupialam jakos odeszla mysl o porodzie nawet sie nie czuje jak na porod [emoji14]

Zastanawiam sie czy po porodzie brac jeszcze prenatal czy juz dac sobie spokoj mam 2 ostatnie tabletki i juz mam dosc tych lekow wszystkich nienawidze tabletek... Chyba dokupie jeszcze opakowanie 30szt i koncze z prenatalem i innymi tego typu rzeczami

thgfflw1k3inkyc3.png
No wlasnie tez sie zastanawiam jak z witaminami, ja biore omegamed i mam jeszcze tak na trzy tygodnie a co dalej :)

@anio0 ja z południa a ty z północy chyba co? ;)

Źle się czuję. Boli mnie góra brzucha, tak jakby jelita albo coś. Podejrzewam Lilki sprawke. Napiję się herbaty ale coś mi się wydaje że przeleze cały dzień. Nie mogę się schylać ani siedzieć bo boli :(
Na odpust pójdą beze mnie.

Antiope posmarowałam się pimafucinem i pomogło. Może to tylko podrażnienie. zobaczymy.
Tak, niecałe 20km mam do Ustki :)

Moze ma jakas infekcje z ktora walczy ? Wiem, ze to moze glupio brzmi ale tak jakos mi przyszlo na mysl to pisze...

Hej laski
My po wczorajszej szkole rodzenia czekam na zdj na fb w ogole smiesznie bylo ... Zaczynam sie zastanawiac czy to dobry pomysl zeby Luby kapal mala ... Jak patrzylam co robi to mialam ochote zabrac mu ta lalke i zrobic po swojemu chyba instynkt mi sie zalaczyl [emoji23] ale ja juz tak mam ze wszystko musze sama [emoji14]
Wczoraj pierwszy dzien z wiesiolkiem i pierwszy raz pilam herbate z lisci malin w nocy nie budzily mnie skurcze jak za kazdym razem ostatnio wiec juz sama zglupialam jakos odeszla mysl o porodzie nawet sie nie czuje jak na porod [emoji14]

Zastanawiam sie czy po porodzie brac jeszcze prenatal czy juz dac sobie spokoj mam 2 ostatnie tabletki i juz mam dosc tych lekow wszystkich nienawidze tabletek... Chyba dokupie jeszcze opakowanie 30szt i koncze z prenatalem i innymi tego typu rzeczami

thgfflw1k3inkyc3.png
Ja też należę do tych co sama najlepiej zrobię ale mąż ta rzecz przejął od samego początku i tak jest do teraz. Po powrocie do domu, przygotował wszystko i zabrał dziecko. Nawet nie wiem kiedy przyniósł mi czyste, ubrane dziecko. Od tej pory mu zaufalam pod tym kątem :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też należę do tych co sama najlepiej zrobię ale mąż ta rzecz przejął od samego początku i tak jest do teraz. Po powrocie do domu, przygotował wszystko i zabrał dziecko. Nawet nie wiem kiedy przyniósł mi czyste, ubrane dziecko. Od tej pory mu zaufalam pod tym kątem :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też zawsze mąż kąpał. Na początku wiadomo niezdarnie ostrożnie ale to był jego rytuał a ja na to chętnie przystałam. Przy Zuzi też kąpał już razem z pomocnikiem synkiem a teraz jeszcze Zuza będzie kąpać dopóki im się nie znudzi ofkors ;)

reklama
On od poczatku powiedzial, ze bedzie kapal mala po prostu nie bede chyba patrzec i tyle ;) a ja tez chce zeby mi pomagal ... Zreszta moze inaczej bedzie z dzieckiem niz z lalka hihi

Smiac mi sie z niego chce bo zamierza mnie odciazyc i zabierac Emilke na caly dzien zebym mogla odpoczac no ale biedny zapomina ciagle, ze ja planuje karmic kp wiec to bedzie ciezkie do ogarniecia haha jego corka byla na mm ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Do góry