reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
ja wlasnie chodze taka poddenerwowana, bo nie wiem co mnie czeka-chodzi mi o to, ze jesli okulista wyda skierowanie na cc to co dalej? jade do szpitala z tym oto skierowaniem i lekarze umawiaja mnie na cc, czy jak? bo chyba tak...albo zle rozumuje
wie ktoras???
powinnaś to od okulisty pokazać swojemu lekarzowi prowadzącemu i on Cię pokieruje co jak kiedy.

Lux znajoma miala zaplanowane cc ... Wyznaczyli termin spakowala sie a w nocy przed data X zaczal sie porod i urodzila sn
Synek sam wybral jak sie chce urodzic hihi

thgfflw1k3inkyc3.png
tez tak miałam. Cc zaplanowane na 10 grudnia, rano na ktg skurcze, po wizycie już krwawiłam i szybko na stół. Nawet mnie poganiali ze nie ma czasu bo ja chciałam na spokojnie jeszcze prysznic wziasc itp.

moja ginka ma inne podejscie-twierdzi, ze jak skoncze 37 tydzien to mozna ciac...kazdy lekarz gada co innego i ja juz sama nie wiem co dobre...
Na fejsie kiedyś wklejałyśmy artykuł mówiący o wadach wcześniejszego rozwiązania ciąży bez zagrożenia dla matki i dziecka. Poczytaj i przemyśl i dopiero podejmij decyzję.
Spisz na kartce twoje priorytety i rób tak byś nie miała żalu do siebie

powinnaś to od okulisty pokazać swojemu lekarzowi prowadzącemu i on Cię pokieruje co jak kiedy.

tez tak miałam. Cc zaplanowane na 10 grudnia, rano na ktg skurcze, po wizycie już krwawiłam i szybko na stół. Nawet mnie poganiali ze nie ma czasu bo ja chciałam na spokojnie jeszcze prysznic wziasc itp.
no to juz wszystko wiem, dzieki laski za pomoc :)

Na fejsie kiedyś wklejałyśmy artykuł mówiący o wadach wcześniejszego rozwiązania ciąży bez zagrożenia dla matki i dziecka. Poczytaj i przemyśl i dopiero podejmij decyzję.
Spisz na kartce twoje priorytety i rób tak byś nie miała żalu do siebie
wiem, czytalam to i tez mowiam do ginki, ze dlaczego ona uwaza, ze mozna tak ciac a ona do mnie, ze tna wtedy kiedy uznaja ciaze za donoszona...i ze szpital sam ustali taka date, zeby bylo to dobre dla dziecka....bla bla bla, gada to co ja sama wiem...

Dziewczyny jedno pytanie, bo właśnie zamawiam sobie oeparol i jak Wy to dawkujecie ? Ile tabletek dziennie ? :) To ma być sam olej z wiesiołka ? (Bo jest opcja wiesiołek + olej lniany)

Dziewczyny jedno pytanie, bo właśnie zamawiam sobie oeparol i jak Wy to dawkujecie ? Ile tabletek dziennie ? :) To ma być sam olej z wiesiołka ? (Bo jest opcja wiesiołek + olej lniany)
Ja zaczelam od dzis brac doustnie 3x1
A za tydzien zaczne dowcipnie dodatkowo brac jedna kapsulke dziennie plus napar w lisci malin raz dziennie
Czytalyscie ze napar z lisci malin super wplywa po porodzie na obkurczenie macicy ?

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry