ja zauwazylam, ze jak jestem sama w domu lub z Tomkiem to maly robi nam dyskoteke na calego a jak gdzies jedziemy to nie ma dziecka, smyrnie raz na jakis czas a matka siwa w godzine u moich rodzicow jeszcze sie odezwie, kopie, ale u tesciowej rzadko kiedy, moze przez ten halas tam on taki wystraszony i boi sie ruszyc? heheto samo mam ostatnio co wieczór. Zawsze była bardzo pobudzona a teraz śpi. Ja się oczywiście zamartwiam ale potem zwykle się budzi.
reklama
elifit
Moderatorka
A ile pociech chcielibyście mieć? Bo to też jest jakiś czynnik.no bo ja juz sama nie wiem czy chce ta cc zeby juz byc po w wyznaczonym terminie czy chce czekac az mi wody odejda i zaczne rodzic sn
dwoje napewnoA ile pociech chcielibyście mieć? Bo to też jest jakiś czynnik.
elifit
Moderatorka
Moje dwie ostatnio tak urodziły. Dlatego bardzo ważne jest by robić cc w 40tc nie wcześniej.Lux znajoma miala zaplanowane cc ... Wyznaczyli termin spakowala sie a w nocy przed data X zaczal sie porod i urodzila sn
Synek sam wybral jak sie chce urodzic hihi
no ja sie nie zdziwie jak u mnie tak bedzie, ze maly sam zadecyduje kiedy i w jaki sposob zechce wyjscLux znajoma miala zaplanowane cc ... Wyznaczyli termin spakowala sie a w nocy przed data X zaczal sie porod i urodzila sn
Synek sam wybral jak sie chce urodzic hihi
Czarownica3006
Fanka BB :)
Jeśli będziesz miała skierowanie to twoja ginekolog powinna je podpiąć pod swoje skierowanie na cc i wystarczy,ze zadzwonisz do szpitala i się umówisz na ccno bo ja juz sama nie wiem czy chce ta cc zeby juz byc po w wyznaczonym terminie czy chce czekac az mi wody odejda i zaczne rodzic sn
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
no ja akurat pare godzin przed usg mam wizyte u okulisty i zobacze jak to wyjdzie w praktyce, byle do srodyJeśli będziesz miała skierowanie to twoja ginekolog powinna je podpiąć pod swoje skierowanie na cc i wystarczy,ze zadzwonisz do szpitala i się umówisz na cc
Czarownica3006
Fanka BB :)
Moja gin mi wczoraj powiedziala,że dlatego cc na zimno żeby nie robić tego na szybko jak juz będzie akcja. Że to dla mojego i dziecka bezpieczeństwa. Ale dopiero jak będzie skończone 39tc chyba,że moja hematolog uzna inaczej. W sumie trochę strach,że może się okazać,że akcja zacznie się wcześniej. Ja do cc musze się przygotować, odstawić acard tydzień wcześniej. Bala bym się porodu wcześniej... mam nadzieje, ze Hanka będzie tam siedziała do swojego terminu
reklama
moja ginka ma inne podejscie-twierdzi, ze jak skoncze 37 tydzien to mozna ciac...kazdy lekarz gada co innego i ja juz sama nie wiem co dobre...Moja gin mi wczoraj powiedziala,że dlatego cc na zimno żeby nie robić tego na szybko jak juz będzie akcja. Że to dla mojego i dziecka bezpieczeństwa. Ale dopiero jak będzie skończone 39tc chyba,że moja hematolog uzna inaczej. W sumie trochę strach,że może się okazać,że akcja zacznie się wcześniej. Ja do cc musze się przygotować, odstawić acard tydzień wcześniej. Bala bym się porodu wcześniej... mam nadzieje, ze Hanka będzie tam siedziała do swojego terminu