reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Wlasnie wracamy ze szpitala. Zalatwilismy tyle co u mojego lekarza. Zmierzyli mu temp a tam 40 stopni. Dali syrop i kazali do domu jechac. Jak do jutra nie przejdzie to jutro pediatra ma przepisac antyniotyk tylko kur...a na co. Uszy czyste pluca oskrzela gardlo. Brak biegunki bolu brzucha czy pecherza. Wysypki brak. Wyglada to na wirus. A do tego moj maly ma alergie na antybiotyki i nic z penicylina nie moze.

Wzielam ta tabletke co mi lekarz przepisał. Mam dwa dni odcZekać. Jak nie pomoze to szpital w piątek. Tylko ciekawe czy mnie przyjmą bez skierowania. Trzymajcie sie dziewczyny. Odezwe sie jutro.

Wirusow nie powinno sie leczyc antybiotykami, ostatnio tak czytalam

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja od wczoraj bardzo leniwie. Ale rozruszała się teraz. Pogoda mowie ci. Ja przespalam pół dnia. Mąż na szczęście jedynki pracuje.

Do 3 dni możesz bez anty mu zbijać tempe nurofenem i okładami Zawsze tak wysoko gorączkuje? Jak gardło? Zdrówka
A ty jak się czujesz? Zrób sobie pryw morfo co?
czyli moze jednak to na pogode

Kochana chcialabym żeby tu było prywatne lab. Nie ma. Krew i mocz zawsze sie oddaje w gabinetach lekarskich i oni badaja u wysylaja dalej :(

No wlasnie jutro będzie juz 3 dzien z goraczka i jak nie bedzie poprawy to jeszcze raz lekarz. Julko wlasnie nigdy nie goraczkuje tak bardzo. Pierwszy raz nam sie zdarzylo:(

niech malutki szybko zdrowieje, szkoda dziecka :(

Omg ! Co ty tam wyprawiasz [emoji44][emoji23]
Taz ty w ciazy jestes !!!!
O co poszlo?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
o jej zachowanie w stosunku do mnie i Tomka, ja musialam naginac rano ledwo chodzac po tesciowa i tego chorego brata Tomka i szybko do przychodni, bo wyszlo mu cos na skorze i w szal wpadal z tego bolu a ta kretynka sie sadzila, ze musi wolny dzien poswiecic i z nami jechac...i problem miala by zostac z nim w aucie jak szlam z tesciowa na zakupy...Tomek sie wkurzyl i pojechalismy tam ja wrocil z pracy i na wejsciu zaczal ja wyzywac i ja tez i zaczela sie nam stawiac i poszlo....a mi dwa razy nie mowic....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry