reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Moja od wczoraj bardzo leniwie. Ale rozruszała się teraz. Pogoda mowie ci. Ja przespalam pół dnia. Mąż na szczęście jedynki pracuje.

Do 3 dni możesz bez anty mu zbijać tempe nurofenem i okładami Zawsze tak wysoko gorączkuje? Jak gardło? Zdrówka
A ty jak się czujesz? Zrób sobie pryw morfo co?
Kochana chcialabym żeby tu było prywatne lab. Nie ma. Krew i mocz zawsze sie oddaje w gabinetach lekarskich i oni badaja u wysylaja dalej :(

No wlasnie jutro będzie juz 3 dzien z goraczka i jak nie bedzie poprawy to jeszcze raz lekarz. Julko wlasnie nigdy nie goraczkuje tak bardzo. Pierwszy raz nam sie zdarzylo:(

Część Dziewczynki cały czas Was czytam. Ja też mam termin na grudzień. Chciałam tylko napisać Aneta ck u moich znajomych syn też miał wysoką temperaturę i wylądował w szpitalu bo nie mogli mu zbić tej temperatury. Okazało się że ma angine która jakoś wolniej się ujawnia i temperatura najpierw jest wysoka.
Hej :* powiedz cos wiecej o sobie, na kiedy termin, jaka plec Twojego maluszka :)

Wlasnie wracamy ze szpitala. Zalatwilismy tyle co u mojego lekarza. Zmierzyli mu temp a tam 40 stopni. Dali syrop i kazali do domu jechac. Jak do jutra nie przejdzie to jutro pediatra ma przepisac antyniotyk tylko kur...a na co. Uszy czyste pluca oskrzela gardlo. Brak biegunki bolu brzucha czy pecherza. Wysypki brak. Wyglada to na wirus. A do tego moj maly ma alergie na antybiotyki i nic z penicylina nie moze.

Wzielam ta tabletke co mi lekarz przepisał. Mam dwa dni odcZekać. Jak nie pomoze to szpital w piątek. Tylko ciekawe czy mnie przyjmą bez skierowania. Trzymajcie sie dziewczyny. Odezwe sie jutro.

Aneta a moze trzydniowka?
Nagle skok goraczki ok 40 stopni. Bez zadnych innych objawow. Po po 3 dniach samo mija I jak dobrze pamietam pojawia sie wtedy mala wysylka . wirus. Często lapie dzieci

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
jak tam z ruchami Waszych maluchow? moj bardzo leniwy, jak nie on, smyrnie raz na godzine, max dwa razy i cisza...czekam az sie rozrusza
Hej. Moj teraz na ktg mial 89 ruchow w ciagu 40 minut. Zapis sredni. Okropne bóle w dole brzucha, skurcze mega bolesne ale nieregularne. Na razie czekaja w ktora strone to wszystko pojdzie

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry