no ja nabuzowana a maly spokojnyJa mam odwrotnie, jaki moj humor taki malej. Jak ja nabuzowana to mala tez
reklama
uwazaj na siebie mnie ciagnal brzuch z dolu, ale po magnezie przeszlo a kiedy masz kolejne ktg?Hej. Moj teraz na ktg mial 89 ruchow w ciagu 40 minut. Zapis sredni. Okropne bóle w dole brzucha, skurcze mega bolesne ale nieregularne. Na razie czekaja w ktora strone to wszystko pojdzie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Majka jak dla mnie to właśnie o te centyle chodziPodpijam swoje pytanie, moze ktos jednak mi odpowie
Lux Wy lepiej dawkujcie sobie takie emocje, na nic Wam to... A że bratowa ma nierówno pod sufitem to nie od dziś wiadomo :/ ważne, że na Was można liczyć, kiedyś to się na niej odbije...o jej zachowanie w stosunku do mnie i Tomka, ja musialam naginac rano ledwo chodzac po tesciowa i tego chorego brata Tomka i szybko do przychodni, bo wyszlo mu cos na skorze i w szal wpadal z tego bolu a ta kretynka sie sadzila, ze musi wolny dzien poswiecic i z nami jechac...i problem miala by zostac z nim w aucie jak szlam z tesciowa na zakupy...Tomek sie wkurzyl i pojechalismy tam ja wrocil z pracy i na wejsciu zaczal ja wyzywac i ja tez i zaczela sie nam stawiac i poszlo....a mi dwa razy nie mowic....
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mialam 2 godziny temu i jutro rano mam miec znowu. Ale jak cos sie bedzie dzialo to znowu mam isc na badanie, usg i ktg. Na razie skurcze bardzo rzadko, ale brzuch boliuwazaj na siebie mnie ciagnal brzuch z dolu, ale po magnezie przeszlo a kiedy masz kolejne ktg?
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
elifit
Moderatorka
Oh Zuza zdrowia
Aneta u nas taka wydoka tempa jest przy ostrym zapaleniu gardła i wirusowej anginie bakteryjna objawia się nalotem
Iza kciukamy!
Lux nie bij się w ciąży bo kij wie co dziewusze odwali i jeszcze po brzuchu dostaniesz
Darika pochwal się końcem remontu potem
Aneta u nas taka wydoka tempa jest przy ostrym zapaleniu gardła i wirusowej anginie bakteryjna objawia się nalotem
Iza kciukamy!
Lux nie bij się w ciąży bo kij wie co dziewusze odwali i jeszcze po brzuchu dostaniesz
Darika pochwal się końcem remontu potem
Lux a miej ty ta swoja szwagierke w dupie że tak brzydko powiem. Po co się stresowac przez takich ludzi. Ja odkad zaszlam w ciaze wszystko mam gdzieś, mój dom powinien juz dawno stac a dopiero zaczynają go budowac Ale mam to w powazaniu bo te nerwy mi są teraz niepotrzebne. Najważniejszy jest Franio i tyle, po co dostarczac mu stresow.
Mój Franio chyba jeszcze nigdy nie mial spokojnego dnia wysiedziec nie moge na tych praktykach bo tak mi się kreci aż brzuch skacze. Szalone dziecko
Mój Franio chyba jeszcze nigdy nie mial spokojnego dnia wysiedziec nie moge na tych praktykach bo tak mi się kreci aż brzuch skacze. Szalone dziecko
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Dzień dobry
Co do synka, to podejrzewałabym 3 dniówkę, gdyby nie ten kaszel.
Trzymaj się kochana, bo u Ciebie faktycznie jakieś nagromadzenie tego wszystkiego. Mam nadzieję, że to swędzenie to jednak nie cholestaza. A jak Twoje ucho?
Urodzisz. Raczej nie masz innego wyjściaDziewczyny ogladalam dzisiaj jakies zdjecia z porodow kur..... właśnie zdałam sobie sprawę ze to nie boli tylko pewnie napier...
Boję sie ze nie dam rady, u mnie w szpitalu nie ma znieczulenia i co ja wtedy zrobie
Super wieści!Wracam do domu. Mam sie oszczędzać. Skurcze były ale jest ok. Mam się umówić do fizjoterapelty ciazowego. Pan doktor powiedział że spotykamy się w przyszły wtorek o 18, przyjmują mnie do szpitala i dają sterydy. Mogę rodzic naturalnie drugie dziecko wyjdzie na świat nogami
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka to jest właśnie przerąbane np. w de, że człowiek jest tam skazany na lekarza w kwestii wykonywanych badań. U nas jak ci lekarz nie da skierowania, a coś podejrzewasz, to robisz badania na własną rękę i masz jasność.Ksad ciesze sie razem z Toba. Powodzenia
Grama ostroznie za kierownicą co bys sobie albo komus kłopotów nie narobila.
Jestem załamana dziewczyny. Wiem moze naduzywam tego slowa ostatnio ale juz nie moge. Spalam 1.5 h tej nocy. Tak mnie wszystko swedzi ze nie da sie tego wytrzymac. A ten moj ch...y lekarz mowi ze to normalne. Jezu boje sie na prawde że mam cholestaze. Do tego nie mam jak tan dzis isc. Młody ma goraczke 39 stopni. Leci mi przez rece a kaszle tak ze nie da sie wytrzymac. Maz w pracy a lekarz ma tylko do 12 dzis. Nie wiem juz sama co mam robic. Od 8 30 ma otwarte to bede dzwonic tam. Jak na zlosc mala jeszcze jest mało aktywna . no ja piernicze i jak ja mam nie panikowac? Da sie w takiej sytuacji?
Co do synka, to podejrzewałabym 3 dniówkę, gdyby nie ten kaszel.
Trzymaj się kochana, bo u Ciebie faktycznie jakieś nagromadzenie tego wszystkiego. Mam nadzieję, że to swędzenie to jednak nie cholestaza. A jak Twoje ucho?
Eli spokojnie, tak jak dziewczyny piszą, to mógł być tylko jednostkowy przypadek. Masz napisany plan porodu? Bo jakby coś, to dla własnego spokoju możesz sobie napisać w planie, że nie życzysz sobie tego typu działań. Zawsze wtedy lekarz zastanowi się kilka razy więcej zanim coś takiego zrobi.@lenam77 jeden z lekarzy zrobił niebezpieczny chwyt, nacisnąl na brzuch by wesprzeć wyparcie dziecka i źle to się skończyło. Na szczęście mamie i dziecku nic nie jest ale było niebezpiecznie. Podłamalo mnie to. Choć staram sobie tłumaczyc że będzie przy mnie mąż i doula i nir będę jak to ciele zdawać się na łaskę lekarzy
Kurcze, to faktycznie nie wesoło macie z tym bratem Tomka. Jeśli on już tak wcześniej robił z lakierem, to mi się jakoś nie wydaje, żeby mu tak nagle reakcja alergiczna na to wyszła.tragedia o 11-ej dzwonila zdenerwowana tesciowa i sie pytala czy dam rade po nie i tego chorego syna przyjechac i zawiezc do lekarza, dostal jakas wysypke i wpadl w furie i ich tam przestawia...no to wio, ale we trzy nie moglysmy dac rady z nim, nie dal sie nawet dotknac lekarzowi..niby jakies uczulenie, ale na co niewiadomo, dostal leki i masci... ja tak mysle, czy lakier do wlosow mu nie zaszkodzil, bo on pakuje do dzioba wszystko a ostatnio ma faze na psikanie lakierem do wlosow do gardla i a dziasla...wrocilam przed chwila i ide zrobic na szybko makaron z sosem serowym i brokulami....mam dosc, chce odpoczac
Współczucia. Zdrowia dla męża. Mam nadzieję, że Ciebie ominie.Anetka , a crp mial robione ?
Jestem z Wami myślami , mam nadzieję , że szybciutko Twój synek pokona te infekcje .
Niestety my zazwyczaj sami robimy badania synkowi , bo zwykle w ciemno przepisują antybiotyki , mamy standardowo crp, mocz i morfologię z rozmazem , a jeśli tu jest ok to nawet jak nam przepisują to nie podaje tego antybiotyki, czekam , bo u nas często z d...y wyskakuje 38-40 dzień do trzech i nikt nie wie przez co.
Wierzę, że jutro już będzie lepiej :* przytylam .
I
tak sobie przypomniałam w zeszłym roku mieliśmy taki przypadek , że młody mial silny kaszel z obturacja oskrzeli, kaszel był tak silny , że już myślałam że to zapalenie pluc , katar i powiększone migdały. Po trzech dniach zeobilismy właśnie te badania , o których pisałam wyżej i było wszystko ok , crp niskie , morfo w miarę tylko o ile pamiętam to monocyty były wyższe (musialabym sprawdzić gdy by Cie to interesowało ) , trafilismy na lekarza który zdiagnozował Mononukleoze (a teoretycznie wszystkie objawy wskazywały anginę ) goraczka wachala sie między 38,5-40 mniej więcej 7 dni , a może trwać do 14 dni i pojawila się wysypka na całym cslutkim ciałku (nie zawsze występuje), nie swędząca po prostu kropeczki , bez żadnej faktury. obyło się bez antybiotyku , bo to wirus ,.tylko leki przeciw wirusowe przez 6 miesięcy brał.
U nas się nadal ciagnie. Teraz mój M. wrócił wcześniej z pracy, a tu 41 stopni, biegunka , wymioty . Jakiś cholerny wirus panuje.
Już chciałabym żeby się to wszystko skonczylo....
Nie wiem co toPodpijam swoje pytanie, moze ktos jednak mi odpowie
Trzymaj się. Mam nadzieję, że już nie będzie problemów z tętnem małego.Hej. Moj teraz na ktg mial 89 ruchow w ciagu 40 minut. Zapis sredni. Okropne bóle w dole brzucha, skurcze mega bolesne ale nieregularne. Na razie czekaja w ktora strone to wszystko pojdzie