reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Cześć kobitki :) odebrałam właśnie wyniki wymazu i mam na nim wynik ujemny , ale u góry jest napisane , że wyhodowane drobnoustroje . Któraś wie o co chodzi ? Do gina idę dopiero 24 , a na wynikach się nie znam za grosz.

reklama
Wrocilam ale moglam tam nie jechac... Maz ma tylko przerabane w pracy... Ten glupie sk... przepisal mi tabletki i mam je brac po jednej dziennie... Z kortyzonem... Zrobil ktg i po tym wywnioskowal ze moje swedzenie nie ma nic wspolnego z ciążą. Jak nie przejdzie to mam po dwoch dniach isc do szpitala. Jezu nie wierze.... Ide zjesc obiad i zaraz do apteki po te tabletki

Współczuję takiego lekarza :( trzymaj się tam dzielnie.

Mam pytanko, co znacza procenty przy wynikach usg?
Np. BPD = 75 mm = 30,1 HBd. tj. 15%

Edit. Moze to te centyle???

Ostatnia edycja:
Wrocilam ale moglam tam nie jechac... Maz ma tylko przerabane w pracy... Ten glupie sk... przepisal mi tabletki i mam je brac po jednej dziennie... Z kortyzonem... Zrobil ktg i po tym wywnioskowal ze moje swedzenie nie ma nic wspolnego z ciążą. Jak nie przejdzie to mam po dwoch dniach isc do szpitala. Jezu nie wierze.... Ide zjesc obiad i zaraz do apteki po te tabletki

Kurde ale ty na lekarzy trafiasz masakra!!!!
Oby ta nocka byla lepsza !

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

tragedia :( o 11-ej dzwonila zdenerwowana tesciowa i sie pytala czy dam rade po nie i tego chorego syna przyjechac i zawiezc do lekarza, dostal jakas wysypke i wpadl w furie i ich tam przestawia...no to wio, ale we trzy nie moglysmy dac rady z nim, nie dal sie nawet dotknac lekarzowi..niby jakies uczulenie, ale na co niewiadomo, dostal leki i masci... ja tak mysle, czy lakier do wlosow mu nie zaszkodzil, bo on pakuje do dzioba wszystko a ostatnio ma faze na psikanie lakierem do wlosow do gardla i a dziasla...wrocilam przed chwila i ide zrobic na szybko makaron z sosem serowym i brokulami....mam dosc, chce odpoczac

Ostatnia edycja:

ze co? bez komentarza :( wspolczuje :( trzymaj sie Skarbie :*

witajcie! nie mam jak pisać na bieżąco bo komputer nie wrocil z serwisu, na dodatek matryca za 450zl nie dotarla z allegro i nie odeslali kasy, numer nie odpowiada i musimy chyba zglosic ich na policje bo trwa to już od 12 wrezsnia :/ masakra....

Anetko trzymaj się kochana! co za lekarz...brak slow..

Lux odpocznij sobie teraz po tej "akcji" ... stres niewskazany

Moja 3,5 latka nie mowi jeszcze "r", "sz", "cz"

Joshi cos narobila, musze zrobić to Twwoje tiramisu;)

Lenam mi wcześniej tez nie dokuczaly za bardzo dolegliwości, a od paru dni(35tc) boli mnie podwozie już po paru krokach.. czuje ssie jak emerytka :D

NIe pamiętam która dziewczyna miała obawy co do seksu po porodzie... ale ja tez potwierdzam(maz tez) ze jest nam o nieeeebo lepiej, wiec dziewczyny
luuuuz ;)

Grama uważaj na Was, może ogranicz te przejazdzki samochodowe do minimum

Od zamieszkania na "budowie" dzieli nas zrobienie na tip top łazienki, kurcze mam nadzieje ze się wyrobimy do porodu, chciałabym syncia przywieźć już do "nas" :)

Nie, w Krakowie śniegu brak. Wiadomości prosto zza okna.
Melduje w Lublinie snieg. Liczylam ze stopnieje ale nic z tego. Skutecznie mnie unieruchomil w domu. Mam przyjechala autobusem i zrobila obiad. A ja leze i pachne. czekam az maz wroci i mnie do szkoly rodzenia zawiezie gdzie zrobie tez ktg.
1478701804782.jpeg

przy okazji sie pochwale ze badania laboratoryjne zajely mi dzis rowno 5 min!

wszystkim ktore swedzi, boli albo maja skurcze wspolczuje. to wszystko minie jak juz ululacie swoje maluszki w ramionach.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Załączniki

• 1478701804782.jpeg
    1478701804782.jpeg
    909,3 KB · Wyświetleń: 236
reklama
Do góry