reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witam się mamuśki[emoji4] Zalatana jestem. Tylko 2 dni i zwolnienie[emoji26]. Prasowania przede mną cała sterta[emoji32].

@elifit @Grama80 @noemi87 sto lat dziewczynki[emoji9][emoji105][emoji512][emoji513]

Nie jestem w stanie was nadrobić, ale mam nadzieję, że u u Was wszystko dobrze i żadna jeszcze się nie rozpakowała.

Wiecie może co u Olgi i jej maleństwa??? Tak ostatnio o nich pomyślałam.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Odebralam właśnie wyniki,
gbs ujemny czyli ok Ale chyba już wiem czemu boli mnie ten brzuch (o ile to nie jest normalny bol w tym okresie ciazy) wyniki moczu wyszły nieciekawe mam liczne bakterie, nieliczne pasma sluzu, leukocyty 15-20. Nie wiem czy to od tego mogą być te bole. Jutro skontaktuje się z moim gin tylko pewnie się nie dodzwonie no bo jakby to było inaczej

Dodzwonilam sie od razu do gina cud. Powiedzial, zebym pobrala urosept Ale to zadna infekcja bo przy ewidentnej infekcji jest ich duzo wiecej. Mam tylko pilnowac skurczy czy nie za czesto lapia Ale nic takiego sie nie dzieje. No i co Do boli brzucha powiedzial ze w tym czasie to normalne bo macica jest ciezka, uciska i wiezadla są nadwyrezone.

reklama
Witam się mamuśki[emoji4] Zalatana jestem. Tylko 2 dni i zwolnienie[emoji26]. Prasowania przede mną cała sterta[emoji32].

@elifit @Grama80 @noemi87 sto lat dziewczynki[emoji9][emoji105][emoji512][emoji513]

Nie jestem w stanie was nadrobić, ale mam nadzieję, że u u Was wszystko dobrze i żadna jeszcze się nie rozpakowała.

Wiecie może co u Olgi i jej maleństwa??? Tak ostatnio o nich pomyślałam.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
u Olgi ok, zalicza juz spacerki z Niunia, widzialam na fb :) mowi, ze wszystko w porzadku, tylko cos tam z odbijaniem malej nie szlo

Do góry