kiedy masz teraz ktg lub usg? planujesz jechac sprawdzic to na ip?Chyba nie dam rady donosic ciąży do 17.11. Czuję że mi się kości w miednicy rozchodzą a tzn ze poród blisko.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Witam się mamuśki[emoji4] Zalatana jestem. Tylko 2 dni i zwolnienie[emoji26]. Prasowania przede mną cała sterta[emoji32].
@elifit @Grama80 @noemi87 sto lat dziewczynki[emoji9][emoji105][emoji512][emoji513]
Nie jestem w stanie was nadrobić, ale mam nadzieję, że u u Was wszystko dobrze i żadna jeszcze się nie rozpakowała.
Wiecie może co u Olgi i jej maleństwa??? Tak ostatnio o nich pomyślałam.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
@elifit @Grama80 @noemi87 sto lat dziewczynki[emoji9][emoji105][emoji512][emoji513]
Nie jestem w stanie was nadrobić, ale mam nadzieję, że u u Was wszystko dobrze i żadna jeszcze się nie rozpakowała.
Tak ale po 20.kiedy masz teraz ktg lub usg? planujesz jechac sprawdzic to na ip?
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Odebralam właśnie wyniki,
gbs ujemny czyli ok Ale chyba już wiem czemu boli mnie ten brzuch (o ile to nie jest normalny bol w tym okresie ciazy) wyniki moczu wyszły nieciekawe mam liczne bakterie, nieliczne pasma sluzu, leukocyty 15-20. Nie wiem czy to od tego mogą być te bole. Jutro skontaktuje się z moim gin tylko pewnie się nie dodzwonie no bo jakby to było inaczej
gbs ujemny czyli ok Ale chyba już wiem czemu boli mnie ten brzuch (o ile to nie jest normalny bol w tym okresie ciazy) wyniki moczu wyszły nieciekawe mam liczne bakterie, nieliczne pasma sluzu, leukocyty 15-20. Nie wiem czy to od tego mogą być te bole. Jutro skontaktuje się z moim gin tylko pewnie się nie dodzwonie no bo jakby to było inaczej
Czarownica3006
Ja tak mam od ok 21tc.... I tak, to normalneMatko kochana chyba mi pęknie macica. Czy to powinno tak bolec? Jak chodze to kazdy ruch noga mnie boli, jak sie przekrecam to samo. Czuję sie jakby mnie ktos pobił tam na dole.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
mamaNadii2
Klarolina - na takie leukocyty w moczu gin powinien ci cos przepisac
teraz sie poloz i odpczywaj
@Luxuorius ty miałaś w tym tyg. robić badanie krwi i moczy, prawda? Kiedy odbierzesz wynik? Ciekawe jak Twoje leukocyty po antybiotyku. Ja w czwartek sie dowiem czy siusianie z użyciem gazy coś dało
Dodzwonilam sie od razu do gina cud. Powiedzial, zebym pobrala urosept Ale to zadna infekcja bo przy ewidentnej infekcji jest ich duzo wiecej. Mam tylko pilnowac skurczy czy nie za czesto lapia Ale nic takiego sie nie dzieje. No i co Do boli brzucha powiedzial ze w tym czasie to normalne bo macica jest ciezka, uciska i wiezadla są nadwyrezone.
reklama
u Olgi ok, zalicza juz spacerki z Niunia, widzialam na fb mowi, ze wszystko w porzadku, tylko cos tam z odbijaniem malej nie szloWitam się mamuśki[emoji4] Zalatana jestem. Tylko 2 dni i zwolnienie[emoji26]. Prasowania przede mną cała sterta[emoji32].