reklama
Tuiles
Fanka BB :)
Witam się i ja....
Eli spełnienia marzeń, pociechy z rodzinki i slicznego zdrowiutkiego bobaska.
Grama Tobie też najlepsze życzenia (przepraszam, że opóźnione) przecudnej i zdrowej Zosienki.
Ja juz dzisiaj po badaniach w laboratorium, dobrze ze pani która pobierala mi wymaz do badania GBS była milutka bo nie wiem jakbym przeżyła to badanie. Dość krepujace. Oby wyniki były dobre. Kolejka w labo kilometrowa, oczywiście co kogo obchodzi kobieta w ciąży Ale wczoraj pani w sklepie mnie przepuscila. Naprawdę to miłe.
Czekam teraz zeby meza oddelegowac do pracy i jedziemy z tesciem na budowę. Oby juz zaczęli na dobre i skończyli ten dom bo juz mam powoli dosyć, ileż można.
Wczoraj byłam na praktykach, a że Odbywam praktyki w specjalistycznej poradni psych-ped i w większości są tam dzieci z autyzmem itp zapytałam pani co myśli na temat szczepień. Powiedziala, że absolutnie nie szczepic szczepionkami sprzężonymi, czyli 5w1, 6w1 odpadaja. Zeby szczepic pojedynczymi
Ech z tymi szczepieniami to chyba co człowiek to opinia. Ale coraz częściej mimo wszystko spotykam się z decyzjami co do 6w1. I wszystko jest ok. Pojedyncze przynajmniej w moim wywiadzie, zdarzają się sporadycznie. No nic, pogadam i ja na ten temat jutro z położną. Zobaczymy co ona na to.
aneta_ck
http://www.eisenmangel.de/_up/eisenmangel_de/images/ferro-sanol-gyn.jpg@aneta_ck jakie przepisali ci tabletki na anemie? I ile razy dziennie łykałas?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Brałam te tabletki 2 razy dziennie jedna tabl. W odstępach dwugodzinnych od magnezu i godzine po posilku. Podniosly mi hemoglobine z 10.3 do 12.5
Dopiero wrocilam. Cholera boli mnie cale krocze. Wczesniej nie wiedziałam co to bol. Ledwo dalam radę. Mlody ma leki podane 3 łyżki zjadl wiec odstawiam go do lozeczka niech odpocznie. Do czwartku zostanie ze mna w domu a potem zobaczymy.
Antiope
Lux spauzuj na moment, połóż się odpocznij, a nie wiecznie coś robisz. Ty masz jeszcze czas na poród.
Wiem o tej możliwości, ale zarówno poprzednim razem jak i teraz wolę trzymać rękę na pulsie i się nie stresować, że mi D numer wywinie i da dziecku na imię jakoś kompletnie inaczej niż ustaliliśmy. Poprzednio gdybym go puściła samego, to nie dałby młodemu drugiego imienia.Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale możecie teraz jechać do urzędu stanu cywilnego żeby załatwić papiery związane z dzieckiem, to się chyba nazywa uznanie dziecka nienarodzonego i wtedy po porodzie juz nie trzeba tam jechac z ojcem to chyba tyczy się tylko nie - małżeństw ale takich nas tu też chyba sporo na forum
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
To podziel się swoją wiedzą po spotkaniu ja też starałam się sporo czytać i jak do tej pory brałam pod uwagę te 5w1... Najgorsze jest to, że co strona/czlowiek to opinia, ciężko wgryzc się samemu w temat z medycznego punktu, fajnie byłoby znaleźć jakiś autorytet, ale gdzie.... :/Ech z tymi szczepieniami to chyba co człowiek to opinia. Ale coraz częściej mimo wszystko spotykam się z decyzjami co do 6w1. I wszystko jest ok. Pojedyncze przynajmniej w moim wywiadzie, zdarzają się sporadycznie. No nic, pogadam i ja na ten temat jutro z położną. Zobaczymy co ona na to.
martwie sie bo ja sie obudzilam z tym bolem...nic nie zdazylam zrobic z rana a juz bolaloLux spauzuj na moment, połóż się odpocznij, a nie wiecznie coś robisz. Ty masz jeszcze czas na poród.
Wiem o tej możliwości, ale zarówno poprzednim razem jak i teraz wolę trzymać rękę na pulsie i się nie stresować, że mi D numer wywinie i da dziecku na imię jakoś kompletnie inaczej niż ustaliliśmy. Poprzednio gdybym go puściła samego, to nie dałby młodemu drugiego imienia.
Lux to może jednak odpocznij dzisiaj, obiad nie zając, połóż sie do łóżka i obserwuj...martwie sie bo ja sie obudzilam z tym bolem...nic nie zdazylam zrobic z rana a juz bolalo
leze i obserwuje, lekko mija, kurcze jeszcze tak to nie bolaloLux to może jednak odpocznij dzisiaj, obiad nie zając, połóż sie do łóżka i obserwuj...
Pewnie teraz im bliżej tym częściej będą pojawiały się takie bóle może faktycznie to intensywniejsze ćwiczenia macicy, mamy jeszcze sporo czasu, więc niech Mały tak się nie spieszy [emoji11]leze i obserwuje, lekko mija, kurcze jeszcze tak to nie bolalo
reklama