majka23x
Fanka BB :)
Lux! I Ciebie cos dopada? Trzymaj sie!jaki zgodny
wziete dwa magnezy i nospa i chodze pomalutki, boli nadal, choc juz lzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux! I Ciebie cos dopada? Trzymaj sie!jaki zgodny
wziete dwa magnezy i nospa i chodze pomalutki, boli nadal, choc juz lzej
no dopada i zaczynam sie bac ciagnie caly dol brzucha z lewej strony, wzielam juz dwie tabletki i magnezu i nospe i czekam na popraweLux! I Ciebie cos dopada? Trzymaj sie!
Uu a kiedy masz gina? Jak Twoja szyjka?no dopada i zaczynam sie bac ciagnie caly dol brzucha z lewej strony, wzielam juz dwie tabletki i magnezu i nospe i czekam na poprawe
wiem, moja bratowa tak robila ale ja poczekam az sie maly urodzi zeby jaj nie bylo, ze sie dziewczynka okazeDziewczyny nie wiem czy wiecie ale możecie teraz jechać do urzędu stanu cywilnego żeby załatwić papiery związane z dzieckiem, to się chyba nazywa uznanie dziecka nienarodzonego i wtedy po porodzie juz nie trzeba tam jechac z ojcem to chyba tyczy się tylko nie - małżeństw ale takich nas tu też chyba sporo na forum
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
szyjka dluga, bez zmian od poczatku ciazy, usg mam za tydzien w srode na wizytowym jest dlugosc szyjki napisana z usg, 3,5 lub 4,5 cm, nie pamietam ile miala jak mnie badala ginkaUu a kiedy masz gina? Jak Twoja szyjka?
Ale to chyba tylko tak wstępnie sie robi a później po porodzie dopiero ojciec dopina wszelkich formalności związanych z imieniem i płcią.wiem, moja bratowa tak robila ale ja poczekam az sie maly urodzi zeby jaj nie bylo, ze sie dziewczynka okaze
bratowa jak Zuzie tak rejestrowala to juz na calego i do konca, nic nie bylo jako wstepneAle to chyba tylko tak wstępnie sie robi a później po porodzie dopiero ojciec dopina wszelkich formalności związanych z imieniem i płcią.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyobrazcie sobie ze mialam regularne skurcze co 5min i wzielam kapiel i mi przeszlo. Ja tu meza stresuje siebie nastawiam a tu koniec. No ale te skurcze mam coraz czesciej wiec juz pewnie niedlugo.