reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale możecie teraz jechać do urzędu stanu cywilnego żeby załatwić papiery związane z dzieckiem, to się chyba nazywa uznanie dziecka nienarodzonego i wtedy po porodzie juz nie trzeba tam jechac z ojcem :) to chyba tyczy się tylko nie - małżeństw ale takich nas tu też chyba sporo na forum :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale możecie teraz jechać do urzędu stanu cywilnego żeby załatwić papiery związane z dzieckiem, to się chyba nazywa uznanie dziecka nienarodzonego i wtedy po porodzie juz nie trzeba tam jechac z ojcem :) to chyba tyczy się tylko nie - małżeństw ale takich nas tu też chyba sporo na forum :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
wiem, moja bratowa tak robila :) ale ja poczekam az sie maly urodzi zeby jaj nie bylo, ze sie dziewczynka okaze :D

Witam się i ja....

Eli spełnienia marzeń, pociechy z rodzinki i slicznego zdrowiutkiego bobaska.

Grama Tobie też najlepsze życzenia (przepraszam, że opóźnione) przecudnej i zdrowej Zosienki.

Ja juz dzisiaj po badaniach w laboratorium, dobrze ze pani która pobierala mi wymaz do badania GBS była milutka bo nie wiem jakbym przeżyła to badanie. Dość krepujace. Oby wyniki były dobre. Kolejka w labo kilometrowa, oczywiście co kogo obchodzi kobieta w ciąży Ale wczoraj pani w sklepie mnie przepuscila. Naprawdę to miłe.
Czekam teraz zeby meza oddelegowac do pracy i jedziemy z tesciem na budowę. Oby juz zaczęli na dobre i skończyli ten dom bo juz mam powoli dosyć, ileż można.

Wczoraj byłam na praktykach, a że Odbywam praktyki w specjalistycznej poradni psych-ped i w większości są tam dzieci z autyzmem itp zapytałam pani co myśli na temat szczepień. Powiedziala, że absolutnie nie szczepic szczepionkami sprzężonymi, czyli 5w1, 6w1 odpadaja. Zeby szczepic pojedynczymi

reklama
Wyobrazcie sobie ze mialam regularne skurcze co 5min i wzielam kapiel i mi przeszlo. Ja tu meza stresuje siebie nastawiam a tu koniec. No ale te skurcze mam coraz czesciej wiec juz pewnie niedlugo.

A ja tej mojej nocy bezsennej co chwilę zaglądałam czy przypadkiem z porodówki nie piszesz;)

Poszłam spać wcześniej (czyli przed północą... wcześnie jak na mnie;) i źle na tym wyszłam bo po godzinie mała się obudziła z płaczem, w miarę szybko ją uspokoiłam i poszła spać dalej ale ja już nie mogłam. Organizm ten godzinny sen potraktował jak drzemkę i potem kilka godzin miałam z głowy. A potem jeszcze mała zrobiła pobudkę po 6, pewnie z powodu pieluchy bo widziałam, że jeszcze śpiąca była i marudna, ale już potem nie usnęła. Więc piękna noc jak zwykle. Ale może chociaż dzisiaj będę bardziej spokojnie spała skoro lekarz powiedział że to jeszcze nie teraz.

@elifit Sto lat, dużo miłości, dużo radości i niech ten Twój prezent urodzinowy rozpakuje się w wymarzonym terminie:)

Do góry