reklama
Grun
Fanka BB :)
Grama, elifit, noemi sto lat;!!!
K8sad dla mnie ty jesteś mamusią wszystkich grudniowek Dwójką na świecie i kolejna dwójka w drodze! To jest mega matka!!!! Wytrzymasz jeszcze trochę. Dużo sił dla Ciebie!!!!
K8sad to oddzielna kategoria
Właśnie !
Tytuł MEGA MATKA
idealnie pasuje!
Tak w ogóle dzień dobry !
Dziewczyny mam pytanie, czy slyszalyscie coś o oleju rycynowym na przyspieszenie porodu ? Znajoma wczoraj urodzila, tydzień po terminie. Dowiedziałam się właśnie, ze wypiła olej, bo chciała jakoś przyspieszyć wszystko, no i faktycznie po kilku godzinach pojawiły się skurcze, a urodziła po 6h ?
Dziewczyny mam pytanie, czy slyszalyscie coś o oleju rycynowym na przyspieszenie porodu ? Znajoma wczoraj urodzila, tydzień po terminie. Dowiedziałam się właśnie, ze wypiła olej, bo chciała jakoś przyspieszyć wszystko, no i faktycznie po kilku godzinach pojawiły się skurcze, a urodziła po 6h ?
Dałam mu poczytać posta w grupy na fb. Zmienił nastawienie. Przestraszył się że to jednak nie grypa a może być coś innego.K8sad faceci są dziwni. Czasem do nich nie dociera aż coś realnego się nie przytrafi. Weź z nim pogadaj, zatrześ nim porządnie, bo się nie domyśli!!!! Taka domena facetów, mózg im się wyłącza ...
Trzymaj się i nie łam, już niedługo :*
Dziewczyny dzięki za tytuł ale nie jestem kimś szczególnym. Ja już nie mam siły. psychika mi wysiada. Mam dość tej ciąży. Czasami się zastanawiam po co ona mi była. Jak nie będę miała babyblus to dobrze będzie.
Słyszałam coś o oleju- ale przepraszam ja dziś nie myślę. Nie pamiętam co.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
@elifit wszystkiego najlepszego [emoji512][emoji512][emoji512]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Dziękuję za życzenia dziewczyny [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Tak, olej może podziałać na przenoszoną ciaze gdyż wywołuje skurcze jelit a te pobudzają macice do skurczy, tak jak lewatywa. Wchodzi on w skład koktajlu położnej.
Miłego dnia [emoji4]
Tak, olej może podziałać na przenoszoną ciaze gdyż wywołuje skurcze jelit a te pobudzają macice do skurczy, tak jak lewatywa. Wchodzi on w skład koktajlu położnej.
Miłego dnia [emoji4]
reklama
K8sad trzymaj się myśli, że to już finisz, tyle miesięcy wytrzymałas, wiec na pewno dasz radę jeszcze te kilka dni. Mąż na pewno stanie na wysokości zadania jak przyjdzie czas, on po prostu ma świadomość, że jest wyznaczony termin i tego sie trzyma...
Aneta ja raczej też nie będę stosowała takich metod chyba trochę bym się bała... Choć skuteczność w przypadku znajomej okazała się bardzo duża.
Aneta ja raczej też nie będę stosowała takich metod chyba trochę bym się bała... Choć skuteczność w przypadku znajomej okazała się bardzo duża.