reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Czytam was kochane i zastanawiam jak to jest, że wasze dolegliwości są mi obce. Jedyna moja zmora to sporadyczne zgagi. Straszyli, że mięśniak, że może boleć, uciskać, że maluch pewnie pojawi się szybciej... tymczasem 37 tydzień i nowa doktor mówiąca, że mam się nieoszczędzać :)

Już nie mogę się doczekać pełnej sprawności, zacznę od biegania, a później złoję kumpeli tyłek na squashu. Tego mi brak! I jeszcze ptysiów! Jak cukry się ustabilizują napadnę na cukiernię! Upapram buzię masą i będę się delektowała szczęściem! Taki plan na kilka tyg. po przywitaniu synka.

reklama
Czytam was kochane i zastanawiam jak to jest, że wasze dolegliwości są mi obce. Jedyna moja zmora to sporadyczne zgagi. Straszyli, że mięśniak, że może boleć, uciskać, że maluch pewnie pojawi się szybciej... tymczasem 37 tydzień i nowa doktor mówiąca, że mam się nieoszczędzać :)

Już nie mogę się doczekać pełnej sprawności, zacznę od biegania, a później złoję kumpeli tyłek na squashu. Tego mi brak! I jeszcze ptysiów! Jak cukry się ustabilizują napadnę na cukiernię! Upapram buzię masą i będę się delektowała szczęściem! Taki plan na kilka tyg. po przywitaniu synka.
mm ptysie, kocham :D

Byłam na sklepach. Ledwo się dotoczyłam ofkors. Kupiłam synowi trzy pary ocieplanych dresów i sobie aż uwaga sztuk jeden legginsów z Pepco. A w ciuchu dla Lilci sukieneczke świąteczną. Zaraz wrzucę na wyprawkowy.
maja fajne te legginsy, widzialam, ja u nich czesto kupuje, ale jak pojechalam to sie okazalo, ze sa juz tylko s, m i l....a z tych mi sie nie podobaly byly xl, w ktore wchodze z brzuchem bez problemu, no nic poczekam na kolejna dostawe i bede nosic te, ktore mam

Kurcze dziewczyny zmarzł mi brzuch tak strasznie że muszę leżeć pod kocem z termoforem na piczy :(
Eli musisz zakladac cos dluzszego pod ta kurtke, ja cale szczescie mieszcze sie jeszcze w jeden plaszczyk jesienny jest tzn byl kiedys prawie do kolan teraz nie wiem czemu jakis krotszy sie zrobil :) no i kurtke zimowa, taka oversizowa kupilam w tamtym roku troche tez z mysla o ciazy :) spodziewalam sie ze bedzie luzniejsza ale jest ok, jeszcze mam troche zapasu wiec nie potrzebuje nic nowego ufff

Uwaga będę marudzić :(

Byłam w pkolu i kuzwa zmarzło mi podwozie. Płaszcz ledwo sięga żeby mi brzuch zakryć. Dwa kuzwa stopnie temparatura a ja nieprzygotowana na zime. Całe podbrzusze zmarzniete. Nie mam kiedy iść do sklepu sił na lazenie też mi brak.. mąż miał wczoraj kupić synowi zimowe buty .. nie kupił.. mam doła aż się popłakałam :(
No elifit to trzeba męża ruszyć lub zamówić coś przez Allegro. Współczuję samopoczucia :(

reklama
Do góry