elifit
Moderatorka
Byłam na sklepach. Ledwo się dotoczyłam ofkors. Kupiłam synowi trzy pary ocieplanych dresów i sobie aż uwaga sztuk jeden legginsów z Pepco. A w ciuchu dla Lilci sukieneczke świąteczną. Zaraz wrzucę na wyprawkowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzabyło powiedzieć widziałam u siebie perełki na chłopcówEli ja właśnie też w ciucholandzie szukam czegos swiatecznego dla Frania Ale jak już jest cos fajnego to albo miniaturka albo za duze a ja bym chciala tak na rozmiar 62. Jeszcze mam troszke czasu, moze cos znajde. Najwyżej bedzie w swieta elegancikiem zamiast pomocnikiem Mikołaja
Ale w sensie zero nabiału? Bk hak nie toA znacie może przepis na pyszna masę do placka bez jaj i mleka?
Ale zmuszą mnie do szczepienia? Wchodzi to do programu szczepień?A to jest właśnie źle zapisane... Jest jak byk napisane, że od stycznia są darmowe szczepionki na pneumokoki, a dzieci się ponoć szczepi od 2mc. W takim razie, grudniowe maluszki się akurat na styczeń-luty łapią. Dziwne to :/
Mają być obowiązkowe, ale ponoć tylko dla dzieci urodzonych od stycznia.Ale zmuszą mnie do szczepienia? Wchodzi to do programu szczepień?