reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Chyba dzisiaj będzie taki dzien narzekania. Strasznie się nie wyspalam... zawsze jak maz wychodzi na 1 zmiane po 6 to ja zanim usne muszę sie z godz pokrecic a dzisiaj siostra meza przed 7 myla sobie wlosy I suszyla pol godz (mamy pokoj obok lazienki) a o 9 tesc odkurzal caly dom. Wrrr jestem taka niewyspana ze zaraz mi oczy wypadna. Czekam tylko az maz wroci, będzie chcial się chwile przespac a ja razem z nim :)
Jakos przez to niewyspanie jestem strasznie zla, wszystko mnie drażni nawet jak ktosw coś do mnie mowi

W nocy nie, bo w stanikach spać nienawidzę. Mam duży biust i chcę dać mu od czasu do czasu odpocząć, a koszula ruchoma, więc nie miałyby się na czym trzymać nawet.
Ja na Twoim miejscu bym sie chyba przemeczyla albo kupila koszule z jakas bardziej usztywniana gora :)

Ja na Twoim miejscu bym sie chyba przemeczyla albo kupila koszule z jakas bardziej usztywniana gora :)
Nie ma na mnie koszul... :( a jak są to kosztują majątek, bo mało kto robi jakąś bieliznę z myślą o kobietach z miseczką 75H. Jeśli są koszule z tymi specjalnymi zakładkami na piersi, to ja tam może pół cycka zmieszczę, a chodzenie w staniku przez cały dzień to dla mnie męka największa, w nocy chociaż sobie odbijam... dokupię sobie po prostu koszule i będę zmieniać co chwila, ale nie wyobrażam sobie gnieść piersi w staniku po nocy :(

Nie ma na mnie koszul... :( a jak są to kosztują majątek, bo mało kto robi jakąś bieliznę z myślą o kobietach z miseczką 75H. Jeśli są koszule z tymi specjalnymi zakładkami na piersi, to ja tam może pół cycka zmieszczę, a chodzenie w staniku przez cały dzień to dla mnie męka największa, w nocy chociaż sobie odbijam... dokupię sobie po prostu koszule i będę zmieniać co chwila, ale nie wyobrażam sobie gnieść piersi w staniku po nocy :(
Ciezko Ci bedzie przy karmieniu, wtedy karmisz z jednego cycka, z drugiego leci. Ja nie raz wkladalam pieluche do koszuli przy drugim cycku bo to masakra jakas [emoji23] i stanik niestety caly czas wtedy (taki miekki do karmienia) i wkladki.. nie dalam rady inaczej. Plamy od mleka nie dosc ze mokre i nieprzyjemne to po chwili smierdzi jak nie wiem [emoji23][emoji23] bo kiśnie, jak to mleko

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Gdzies czytalam ze to dla dzieci urodzonych po 1 stycznia 2017. Wiec my, pazdziernikowo-listopadowo-grudniowe mamy sie nie zalapiemy :( choc moze cos sie pozmienialo

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A to jest właśnie źle zapisane... Jest jak byk napisane, że od stycznia są darmowe szczepionki na pneumokoki, a dzieci się ponoć szczepi od 2mc. W takim razie, grudniowe maluszki się akurat na styczeń-luty łapią. Dziwne to :/

Anio jak już będziesz na wizycie to poproś o zbadanie. Mnie juz mniej kuje Ale ja tak naprawde miałam bardzie delikatne kucia podczas chodzenia. Teraz jest jakoś lepiej, wczoraj byliśmy z mezem na zakupach to znowu latalam jak samolocik az maz mnie musial stopowac. Mi znow wszystko przeszło i czuje się jak wcześniej. Bezobjawowo. :)
Jak cię zbadaja i powiedzą ze wszystko tam jest ok to bedziesz spokojniejsza.

reklama
Tez mam prace biurowa, tez chcialam dlugo pracowac i nawet dalabym rade, gdyby nie ta szyjka, tylko ta chec zeby chociaz dwa razy na osiem godzin polezec z 15 minit, bo kregoslup placze - tez to masz? :)
O dziwo nie mam problemów z kręgosłupem, to już przed ciąża częściej mnie bolał. Nie wiem z czego to wynika. Ostatnio mnie bolał, ale to dlatego, że stałam długo jak prasowałam. Polezec nie mogę w pracy, ale rozwalić się na krześle już tak[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry