aneta_ck
Fanka BB :)
Zalej plynem do naczyń i jeszcze w vanishu namocz. Ja ogólnie ładnie siare dopralam w persilu plynie. Wszystko mi z ubranek zeszlono niestety rozstep pojawil mi sie z dnia na dzien tzn. w ciagu ostatnich 3 dni jak bylam w szpitalu bo tam lustra male a w domu po kapieli od razu zauwazylam. zalamana jestem bo bardzo mi zalezalo zeby nie bylo.
a ten zmiennik meza wyjezdza gdzies na ten urlop? bo moze skoro wzial 2 zmiany za niego podczas choroby to moze poprosic zeby ten w razie czego przyszedl na urlopi jesli zaczniesz rodzic. ewentualnie jesli sie nie zgodzi to maz pojdzie na 1 dzien na zwolnienie jak zaczniesz rodzic. kazdy lekarz mu wypisze raczej? no moze nie kazdy ale jakis zaprzyjazniony rodzinny. jest przeciez cos takiego ze mozna dostac zwolnienie na zone/meza jesli wymaga opieki wspolmalzonka? Chyba Loli maz mial takie zwolnienie?
apropo's Lola albo Jadwiga -ktoras z was pisala czym doprac siare. ewentualnie ktoras inna z was moze mi poradzi? Dostalam od kolezanki super koszule po porodzie uzyta ze 2 dni ale ma brzydkie plamy na piersiach albo to siara albo krem na brodawki jakis. lepiej vanish czy zwykly ludwik?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Czarownica wynioslam moje maci cosi do piwnicy i nie pamietam juz. Moze do składania rączki albo do wypinania adapterow do wozka. Sprobuj. Ja skleroze mam ostatnio.