reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

ja wole taka w kawalkach i tak wypiec z niej tem tluszcz, mmmm pyszna jest :)
a on czesto ma humorki??
Wlasnie nie czesto ale jak juz ma to mam wrazenie, ze sam nie wie o co mu chodzi... Domyslam sie jedynie o co chodzi bo mial na wczoraj inne plany ale mamusia mu je zmienila i to chyba jest to a ja sie musze w domu z nim meczyc teraz [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Lux az tak małego pokoju nie mamy no ale jeden dla naszej trojki. Poza tym w tamtym roku wymienialismy meble i mamy takie biale na wysoki polysk wiszace 4 szafki i dwie niskie podlozne na dole. To zajmuje prawie cala jedna sciane zmiesci się obok akurat lozeczko i przewijak a po drugiej stronie lozko plus szafa no i jeszcze na 3 scianie komoda. Ale my mamy jakos duzo szpargalow, duzo ubran. Franio ma tyle ubran że my razem tyle nie mamy No i nie mieścimy się po prostu

Lux az tak małego pokoju nie mamy no ale jeden dla naszej trojki. Poza tym w tamtym roku wymienialismy meble i mamy takie biale na wysoki polysk wiszace 4 szafki i dwie niskie podlozne na dole. To zajmuje prawie cala jedna sciane zmiesci się obok akurat lozeczko i przewijak a po drugiej stronie lozko plus szafa no i jeszcze na 3 scianie komoda. Ale my mamy jakos duzo szpargalow, duzo ubran. Franio ma tyle ubran że my razem tyle nie mamy No i nie mieścimy się po prostu
a one sa wszystkie na jeden rozmiar? moze wieksze wywiez do rodzicow :)

Hahaha dobreee mezowi nie mow moj by sie obrazil za takie sny [emoji14]

Lopatke wlasnie wsadzilam do piekarnika ale w calosci ;) i tak sie nie zdazy zrobic do przyjazdu Lubego no ale chociaz troche sie podpiecze .... W ogole cos ma dzisiaj zly dzien nie wiem o co mu chodzi

thgfflw1k3inkyc3.png
A moj to zbok jeden I jeszcze by sie cieszyl ze takie rzeczy mi sie snia I ze takie mam fantazje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Podobalo by mu sie I kazal by opowiadac ze szczegolami [emoji23][emoji23][emoji23]

Co nie zmienia fakt @Krasnal77 ze tak nadajesz sie do leczenia [emoji23][emoji23]
Wlacznie ze mna [emoji41][emoji41][emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie też nie wiem czy mój by mi czegoś nie zaproponował jak już dojdę do siebie;)) dlatego bez szczegółów mu tylko czasem wspominam co tam u mnie jak śpie, ale dziś te lwy ze wscieklizną zrobily na nim większe wrażenie niz koleżanka z gadżetami;)

Też z nim coś nie tak... chyba ta ciąża już go przerasta;))

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Do góry