reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

ja wole taka w kawalkach i tak wypiec z niej tem tluszcz, mmmm pyszna jest :)
a on czesto ma humorki??
Wlasnie nie czesto ale jak juz ma to mam wrazenie, ze sam nie wie o co mu chodzi... Domyslam sie jedynie o co chodzi bo mial na wczoraj inne plany ale mamusia mu je zmienila i to chyba jest to a ja sie musze w domu z nim meczyc teraz [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Lux az tak małego pokoju nie mamy no ale jeden dla naszej trojki. Poza tym w tamtym roku wymienialismy meble i mamy takie biale na wysoki polysk wiszace 4 szafki i dwie niskie podlozne na dole. To zajmuje prawie cala jedna sciane zmiesci się obok akurat lozeczko i przewijak a po drugiej stronie lozko plus szafa no i jeszcze na 3 scianie komoda. Ale my mamy jakos duzo szpargalow, duzo ubran. Franio ma tyle ubran że my razem tyle nie mamy No i nie mieścimy się po prostu

Lux az tak małego pokoju nie mamy no ale jeden dla naszej trojki. Poza tym w tamtym roku wymienialismy meble i mamy takie biale na wysoki polysk wiszace 4 szafki i dwie niskie podlozne na dole. To zajmuje prawie cala jedna sciane zmiesci się obok akurat lozeczko i przewijak a po drugiej stronie lozko plus szafa no i jeszcze na 3 scianie komoda. Ale my mamy jakos duzo szpargalow, duzo ubran. Franio ma tyle ubran że my razem tyle nie mamy No i nie mieścimy się po prostu
a one sa wszystkie na jeden rozmiar? moze wieksze wywiez do rodzicow :)

Hahaha dobreee mezowi nie mow moj by sie obrazil za takie sny [emoji14]

Lopatke wlasnie wsadzilam do piekarnika ale w calosci ;) i tak sie nie zdazy zrobic do przyjazdu Lubego no ale chociaz troche sie podpiecze .... W ogole cos ma dzisiaj zly dzien nie wiem o co mu chodzi

thgfflw1k3inkyc3.png
A moj to zbok jeden I jeszcze by sie cieszyl ze takie rzeczy mi sie snia I ze takie mam fantazje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Podobalo by mu sie I kazal by opowiadac ze szczegolami [emoji23][emoji23][emoji23]

Co nie zmienia fakt @Krasnal77 ze tak nadajesz sie do leczenia [emoji23][emoji23]
Wlacznie ze mna [emoji41][emoji41][emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie też nie wiem czy mój by mi czegoś nie zaproponował jak już dojdę do siebie;)) dlatego bez szczegółów mu tylko czasem wspominam co tam u mnie jak śpie, ale dziś te lwy ze wscieklizną zrobily na nim większe wrażenie niz koleżanka z gadżetami;)

Też z nim coś nie tak... chyba ta ciąża już go przerasta;))

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Do góry