no a lekarka twierdzi, ze i tak za duzo te 5,5kg....Ja tam bym sie cieszylam na twoim miejscu . Sama pisalas ze masz nadwage wiec po co ci dodatkowo kg .wazne ze malutki rosnie zdrowo . Ty nie musisz tylko sie cieszyc.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja za to ladnie nawet ide z waga w tej ciazy .nie puchne I bardzo mnie to cieszy. Startowalam z waga 57 kg .wczoraj u lekarza 68.2 kg . Takze 11 kg . Za to moje dziecko Jakies male . 1700 g na skonczony 32 tydzien. Pytalam lekarza czy waga nie za mala .mowil ze jest dobrze ze po prostu drobne. No ale ja jak to ja lubie sobie w krecac I ukladac swoje filmy I sie martwie czy aby sie nie zaczyna jakas hipotrofia plodu . BOZE jeszcze 6 tyg . Zwariowac mozna . Jak nie urok to sraczka!! Moj to tylko sie w glowe puka. Ma dosc moim czarnych scenariuszy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A tam gada !no a lekarka twierdzi, ze i tak za duzo te 5,5kg....
mamaNadii2
Fanka BB :)
Joshi- ja startowalam z waga 59 kg , teraz waze 70 wiec tez 11 kg.Moja Zosia chyba bedzie duza bo w 31 tc wazyla 2 kg choc jak patrzylam Na centyle to idzie srodkiem.Sprawdz sobie Na parenting tam sa Fajnie opisane centyle I mozesz sprawdzic czy wszystko ok.
mamaNadii2
Joshi- wlasnie sobie zerklam I w 32 tc to jest dobra waga bo 5 centyl ma 1500 wiec 1700 calkiem ok
Dzieki ci dobra kobieto!!!!! Bo wlasnie probowalam zalukac na parenting I nic z tego nie kumam z tych centyli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Joshi- wlasnie sobie zerklam I w 32 tc to jest dobra waga bo 5 centyl ma 1500 wiec 1700 calkiem ok
ona jest specyficzna wiec wiesz
reklama
majka23x
Pewnie, ze Twoje dziecko (ciekawe jakiej plci ) jest dobrej wagi!!!
Lux, ja tam sie waga nie przejmuje, zawsze bylam szczupla, a teraz mam 5 kg na plusie, co mnie bardzo cieszy, bo po co duzo tyc, skoro z dzieckiem jest wszystko w porzadku to ok
Anio dobrze, ze do nas wrocilas, szalony mialas czas, czekamy na wiesci po lekarzu
A ja dzis wybieram sie do apteki, bierzecie jeszcze witaminy typu omegamed, mama dha? Nie wiem czy kupowac na kolejny miesiac jeszcze. Poza tym czas kupic wiesiolek i jakis olejek, tylko musze poczytac w internecie co to ma byc, bo juz zapomnialam, a tu nie chce truc, bo wiem, ze juz duzo o tym bylo [emoji23][emoji23][emoji23]
Lux, ja tam sie waga nie przejmuje, zawsze bylam szczupla, a teraz mam 5 kg na plusie, co mnie bardzo cieszy, bo po co duzo tyc, skoro z dzieckiem jest wszystko w porzadku to ok
Anio dobrze, ze do nas wrocilas, szalony mialas czas, czekamy na wiesci po lekarzu
A ja dzis wybieram sie do apteki, bierzecie jeszcze witaminy typu omegamed, mama dha? Nie wiem czy kupowac na kolejny miesiac jeszcze. Poza tym czas kupic wiesiolek i jakis olejek, tylko musze poczytac w internecie co to ma byc, bo juz zapomnialam, a tu nie chce truc, bo wiem, ze juz duzo o tym bylo [emoji23][emoji23][emoji23]