Syn dostał od taty pierwszą zabawkę - misia szumisia. Mam nadzieję, że na małego zadziała. Rozczulający ten mój chłop czasami, wraca z pracy, tuli się do brzucha i mówi " tęskniłem za Tobą synu". Synu - słowo wymienne na Kierowniku
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
W lidlu pikok pure i piratki nie mają syfu w skladzie i tak samo wędliny z tych serii
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
moj tez jest bardzo za malym, jak wraca z pracy to gada na korytarzu dawaj mi tu brzucha i musi go wycalowac ciagle sie lasi do brzucha i gada do malegoSyn dostał od taty pierwszą zabawkę - misia szumisia. Mam nadzieję, że na małego zadziała. Rozczulający ten mój chłop czasami, wraca z pracy, tuli się do brzucha i mówi " tęskniłem za Tobą synu". Synu - słowo wymienne na Kierowniku
majka23x
Mow wiecej, co z niania ja tez sie boje odstawienia magnezu, bo biore 3x2, ze wzgledu na to, ze mialam takie skurcze w stopach, ze nie moglam sie polozyc ani usiasc, nawet obiad nie raz jadlam na stojaco i boje sie, ze to moze wrocicDobry wieczór
To ja mam dokładnie odwrotne doświadczenia.
Bardzo przykre. Ale jestem pewna, że Ty urodzisz 2 zdrowych dzieciaków. Na pewno wszystko będzie dobrze.
To ja chyba jakaś inna jestem, bo jak urodziłam starszego synka, to mi było przykro, że tak mało osób mnie odwiedziło: D, moja mama i koleżanka, która pracuje w tym szpitalu, tylko na innym oddziale. Teściowa nie przyszła, bo my się wtedy bardzo słabo znałyśmy (poznałam ją jak byłam w 6 miesiącu ciąży). Mam nadzieję, że tym razem będzie więcej gości.
Ja nie czułam się komfortowo karmiąc przy obcych i jednak wolę znaleźć jakieś ustronne miejsce, a nie wywalać cyca na widok publiczny. A już wyjątkowo nie lubiłam jak córka mojego D (miała wtedy 5 lat) przychodziła jak karmiłam i bezceremionialnie mi się przyglądała...
No właśnie mnie się ta impotencja samo na myśl nasuwa jak sobie pomyślę o facecie ginekologu. Nie lubię chodzić do facetów ginekologów, ale już być w związku z jakimś to bym absolutnie nie chciała.
Sny są najczęściej na odwrót niż rzeczywistość, więc się nie przejmuj. Ale fakt, że po takim śnie też nie obudziłabym sie w dobrym nastroju.
Ja mam zaczęty 36 tc, a moja gin też nic nie mówiła o odstawieniu magnezu. Też mam dawkę 3x2 i też biorę 2x2, bo nie mam ostatnio spięć brzucha ani skurczy. Zapytam o to na następnej wizycie, bo to już będzie zaczęty 27 tc. Boję się tylko, że jak odstawię magnez, to skurcze w stopach i innych nie związanych z ciążą częściach ciała nie dadzą mi żyć. Bez magnezu to u mnie była jakaś masakra, bo skurcze łapały mnie nawet w dłoniach jak operowałam sztućcami jedząc...
No mój synek jest bardzo wrażliwy na wszelki syf w jedzeniu, a parówki Pikok Pure z Lidla mu nie szkodzą, no ale one nie mają żadnych E, ani momu, no i są w 93% z mięsa z szynki. Żadnych innych parówek mu nie daję, bo wszystko inne to syf. Kupowałam jeszcze kiedyś parówki firmy Natura w Kauflandzie, ale nie wiem dlaczego przestali je tam sprzedawać, przynajmniej w tym Kauflandzie do którego ja chodzę...
Dziś pierwszy dzień była u nas niania. Jeszcze musimy to wszystko dopracować i ona musi lepiej poznać młodego, ale generalnie na plus.
Boze a moj znowu czka !!!! Dobre 5 minut podskakuje.
Zauwazylam ze ostatnio często ma czkawke!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
mojeboje
Dobry wieczór
Ja mam zaczęty 36 tc, a moja gin też nic nie mówiła o odstawieniu magnezu. Też mam dawkę 3x2 i też biorę 2x2, bo nie mam ostatnio spięć brzucha ani skurczy. Zapytam o to na następnej wizycie, bo to już będzie zaczęty 27 tc. Boję się tylko, że jak odstawię magnez, to skurcze w stopach i innych nie związanych z ciążą częściach ciała nie dadzą mi żyć. Bez magnezu to u mnie była jakaś masakra, bo skurcze łapały mnie nawet w dłoniach jak operowałam sztućcami jedząc...
Ja brałam 2-3 magne b6 dziennie i nadal biorę, bez tego na bank łapałyby mnie jakieś straszne skurcze, w środku nocy potrafiły mnie budzić skurcze łydek. Zobaczymy co lekarz powie na następnej wizycie.
A dzisiaj mam mega zgagę Zrobiłam murzynka z czekoladą, zjadłam o 1..2...3? kawałki za dużo i muli cały dzień. Az tak chyba jeszcze nie miałam.
moj rano mial czkawke do poludnia byl spokojny tak po 14-tej zaczal wariowac i tak wariuje caly czasBoze a moj znowu czka !!!! Dobre 5 minut podskakuje.
reklama
pozwolilam se na mala paczke chipsow i tez wlasnie walcze ze zgagaJa brałam 2-3 magne b6 dziennie i nadal biorę, bez tego na bank łapałyby mnie jakieś straszne skurcze, w środku nocy potrafiły mnie budzić skurcze łydek. Zobaczymy co lekarz powie na następnej wizycie.
A dzisiaj mam mega zgagę Zrobiłam murzynka z czekoladą, zjadłam o 1..2...3? kawałki za dużo i muli cały dzień. Az tak chyba jeszcze nie miałam.