reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Haha .... nie wiem o co chodzi z tymi parowkami, ale w dzieciństwie też je lubiłam[emoji23] teraz to nie pamiętam kiedy jadłam. W ciąży na pewno nie, bo od początku mi smierdza[emoji13]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wlasnie mam smaka na parówki w ciąży;) ale ja kupuję tylko piratki albo pikok pure w Lidlu, mają całkiem niezły skład więc dziecko czasem też je.

Dzisiaj u nas bardzo wietrznie, pogoda zmienna jak w kalejdoskopie, czasem strasznie ciemno i leje a za chwilę świeci słońce. Była u nas chrzestna Asi z chłopakiem, niedawno poszli, teraz podgrzewam obiad a potem może spróbuję dopiąć wreszcie walizkę;) no i kwiatki z balkonu trzeba wreszcie znieść bo zimno w nocy ma być.
A wieczorem wraca teściowa, więc jeden powód do stresu mniej, jeśli tylko odbierze telefon jak się zacznie to nie będę się martwić o córkę.

reklama
Lux z rodzicami nie będę miała problemu Ale jednak tesciowie to tesciowie.
Aa nie mówiłam wam, meza siostra cioteczna jest w ciazy w 3 msc. Fajnie Franio będzie miał się z kim bawić
u nas ogromny wysyp dzieci na ten rok i kolejny, sie posypaly ciezarowki :) a tesciowie pracuje no nie? to przynajmniej do wieczora Ci truc nie bede a w weekendy mozesz wyjezdzac, co za problem? nie wiem ile godzin w domu jest siostra Twojego meza...

A ja wlasnie mam smaka na parówki w ciąży;) ale ja kupuję tylko piratki albo pikok pure w Lidlu, mają całkiem niezły skład więc dziecko czasem też je.

Dzisiaj u nas bardzo wietrznie, pogoda zmienna jak w kalejdoskopie, czasem strasznie ciemno i leje a za chwilę świeci słońce. Była u nas chrzestna Asi z chłopakiem, niedawno poszli, teraz podgrzewam obiad a potem może spróbuję dopiąć wreszcie walizkę;) no i kwiatki z balkonu trzeba wreszcie znieść bo zimno w nocy ma być.
A wieczorem wraca teściowa, więc jeden powód do stresu mniej, jeśli tylko odbierze telefon jak się zacznie to nie będę się martwić o córkę.
u nas tez taka pogoda, ze mamy deszcz na przemian ze sloncem

Tak, tesciowie pracuja. Tzn teść dopiero w styczniu wraca za granicę Ale sam nie przyjedzie bedzie czekal na teściową a ona wraca koło 17. Siostra meza jest w klasie maturalnej i wiadomo że może do tej matury bedzie jej mniej w domu bo szkola, korepetycje Ale od maja matko boska cały dzien z nami..... aaaaa ja muszę stad uciekac dla własnego zdrowia psychicznego :)

U nas Franio z kazdej strony będzie pierwszym wnukiem więc aż się boję co to z niego wyrosnie :)

Tak, tesciowie pracuja. Tzn teść dopiero w styczniu wraca za granicę Ale sam nie przyjedzie bedzie czekal na teściową a ona wraca koło 17. Siostra meza jest w klasie maturalnej i wiadomo że może do tej matury bedzie jej mniej w domu bo szkola, korepetycje Ale od maja matko boska cały dzien z nami..... aaaaa ja muszę stad uciekac dla własnego zdrowia psychicznego :)

U nas Franio z kazdej strony będzie pierwszym wnukiem więc aż się boję co to z niego wyrosnie :)
uciekaj uciekaj, a daleko masz do rodzicow? czy masz tam jakies kolezanki, ciocie, kuzynki, gdzie mozesz pojsc jak maz w pracy?

Poka buty. Ja Dzis kupilam plaszczyk co bym brzuch troche zakryla [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
1478094027-1d1mld.jpeg

Ja parówki lubię, ale jeśli biorę to te najlepsze. Ale teściowa to by nas nakarmiła najtańszym szmelcem.
A u rodziców to znowu będzie ciężko, do nich nie dociera, że dieta bez jaj i mleka. A tu święta, pełno ciast z biszkoptami i masami, sałatki z jajami. Jak zacznę robić osobno dla nas to się nasłucham.

reklama

Ja w ciąży generalnie jem bardzo mało mięsa, bo jakoś mi śmierdzi. Nie wiem co jest grane. A parówki z lidla mają dobry skład, tylko nie pamiętam firmy. Męża ostatnio naszła ochota na domowe hot-dogi i jechał do lidla po parówy.[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry