noemi87
Fanka BB :)
Witam się i ja. Nocka kiepska, jestem mega niewyspana, kręciłam się, potem syn mnie wołał żebym spała z nim a potem rano trzeba było wstać i w drogę do rodziców, na szczęście już jestem i relaksuje się przy kawałku ciasta
Ludzie uwielbiają dawać "dobre rady", tylko nie wiem czemu ma to służyć..a te pitolenie, że życie się kończy jak się dzieci pojawiają to już w ogóle nie na miejscu jest.. Życie się zmienia, owszem, ale na pewno nie kończy. Ja sobie nie wyobrażam teraz życia bez mojego synka i wcale nie żałuję niczego, nie utraciłam przez to młodości ani nic, wręcz przeciwnie, zyskałam coś czego nie da się niczym zastąpić a ludzie niech se pitolą, tak było, jest i będzie..
Miłego dzionka wszystkim
wczoraj jak bylismy na urodzinach u Tomka siostrzenicy to Boze jakie madrosci:
-spij, bo potem sie nie wyspisz-a przepraszam jak mam wyspac na zapas?
-no jedz, bo dziecko potrzebuje-no jem, nie glodze (wczoraj sie tak nazarlam, ze dokulac sie do chaty nie moglam)
-tylko 5 kg? co tak malo przytylas?! za malo jesz!!!-no oczywiscie glodze siebie i dziecko, ku*wa....
-wozek rozlozony?! oj to niedobrze!!! to pecha przynosi...-yhm to moze lozeczko tez zloze jak urodze i bede prac i prasowac dwa dni po porodzie?!
-co tak stekasz? ciaza to nie choroba, ja jak bylam w ciazy to.....i to cala lista, ze dzien przed porodem okna myla i nawet ałłła nie powiedziala
-nie dzwigaj, zostaw, nie nos, usiadz...(chwile po tym jak mowili, ze stekam niepotrzebnie)
wyszlam stamtad z taka glowa, ze hej, dzis odwiedzamy inna rodzine Tomka i prosze Cie pani Boze oby takich komentarzy nie bylo, bo oszaleje.....
Ludzie uwielbiają dawać "dobre rady", tylko nie wiem czemu ma to służyć..a te pitolenie, że życie się kończy jak się dzieci pojawiają to już w ogóle nie na miejscu jest.. Życie się zmienia, owszem, ale na pewno nie kończy. Ja sobie nie wyobrażam teraz życia bez mojego synka i wcale nie żałuję niczego, nie utraciłam przez to młodości ani nic, wręcz przeciwnie, zyskałam coś czego nie da się niczym zastąpić a ludzie niech se pitolą, tak było, jest i będzie..
Miłego dzionka wszystkim