reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej laski
Witam sie z rana nie wyspalam sie ale niespodzianka mnie z rana czekala ;) Luby zakupy zrobil plus prezent mi kupil hihi nie spodziewalam sie
A mnie brzuch znow boli wzielam dwie tabletki mam nadzieje, ze mi przejdzie ...
Snilo mi sie, ze urodzilam chlopczyka Natan mial na imie i jego zostawili w szpitalu a mi kazali sobie isc po porodzie ... Wszyscy zdziwieni, ze ja powinnam tez w szpitalu te trzy dni lezec po porodzie a oni mnie wypuscili do domu ! Pozniej znalazlam telefon taki jak moj i chcialam go oddac na co znajoma do mnie nie badz glupia sprzedaj go bedziesz miala z 300zl a ja do niej ze jakby mi zginal tel tez bym chciala zeby ktos mi go oddal ... Pozniej luby kupil tej kolezance nowe buty ja sie na niego obrazilam rzucilam w niego kapciem a on sobie poszedl
...

thgfflw1k3inkyc3.png
ja mialam taki sen, ze rece opadaja, koszmar totalny, nie bede juz chyba horrorow ogladac :D

reklama
Gramma tak jak dziewczyny piszą. Nospa magnez nogi w gore. Jak nie przejdzie ip. Tam zrobią badania. Lepiej panikowac niz cos zaniedbac.

A nie bylo tak u hajmal? Ze miala ucisk na pecherz i sie zaczęło? Nie chce nikogo straszyć czy cos ale tak mi sie przypomniało.

Ja nie wiem czy na poczatku bym skurcze porodowe roapoznala. U mnie było wywolywanie w pierwszej ciazy wiec sama sie zastanawiam czy bede wiedziec ze to pocZątek. Oczywiscie potem to juz wiadomo co sie dzieje ale żeby za pozno sie nie zorientowac. Tak mi to chodzi po glowie ostatnio.

Spalam moze ze 4 godz. Syn o 6 wstał a ja po 2 usnelam. No za cholere nie moge spac jak meza w domu nie ma. A jak wiem ze jest w knajpie to w ogole szlag mnie trafia :D glupek taki ze mnie bo nawet pol piwa nie wypil a ja sie tak wkurzam :D

Gramma tak jak dziewczyny piszą. Nospa magnez nogi w gore. Jak nie przejdzie ip. Tam zrobią badania. Lepiej panikowac niz cos zaniedbac.

A nie bylo tak u hajmal? Ze miala ucisk na pecherz i sie zaczęło? Nie chce nikogo straszyć czy cos ale tak mi sie przypomniało.

Ja nie wiem czy na poczatku bym skurcze porodowe roapoznala. U mnie było wywolywanie w pierwszej ciazy wiec sama sie zastanawiam czy bede wiedziec ze to pocZątek. Oczywiscie potem to juz wiadomo co sie dzieje ale żeby za pozno sie nie zorientowac. Tak mi to chodzi po glowie ostatnio.

Spalam moze ze 4 godz. Syn o 6 wstał a ja po 2 usnelam. No za cholere nie moge spac jak meza w domu nie ma. A jak wiem ze jest w knajpie to w ogole szlag mnie trafia :D glupek taki ze mnie bo nawet pol piwa nie wypil a ja sie tak wkurzam :D

ja nie lubie jak moj gdzies wychodzi bezemnie wiec Cie rozumiem ;)

Ja chyba tez tego potrzebuje.
Do dupy sie czuje . Wciaz albo mnie muli albo mnie mdli albo zoladek boli .
Macie tak ze czujecie mega glod? A po kilku kesach juz nie mozecie boczuc ze jedzenie w gardle stoi mimo iz dalej czujecie sie jakbyscie byly glodne???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jem ostatnio malutkie porcje, nawet obiad dziele na dwa razy :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

czesc. mam od rana bol podbrzusza. raczej dosc mocny. to mi nie wyglada na skurcze. raczej bol podobny do zapalenia pecherza i co jakis czas kucie. co to moze byc? wzielam nospe i prysznic i czekam. czy skurcze to zawsze takie "spiecia" czy kucie moze byc skurczem?
fakt ze forsowalam sie przez ostatnie 2 dni...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ciezko stwierdzic. Roznie kobiety odczuwaja te pierwsze bóle porodowe.

reklama
ile moge wziac nospy? wzielam na razie 1 nospe forte?

nie wyczekam do jutra jesli bedzie mnie tak bolalo. za bardzo sie boje. oby to byl tylko ucisk malej na pecherz. cale szczescie ze troszke kopie to czuje chociaz ze z nia jest ok.
mezowi troche strach w oczy zajrzal:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Jak Cie boli i sie niepokoisz, to jedz na ip. Silny ból brzucha to nic dobrego

Do góry