reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hey dziewczyny

Nie wiem co u Was . Mam nadzieje ze trzymacie sie dzielnie i zadna nie urodziła.

Mój młody odlaczony od wspomagania. Jupiiiii zdjęcia dodaje na fb. Jest mi łatwiej tam.

Joshi Ty sie nie martw ta cc . U Was to dostaniesz dobre przeciwbólowe po i będziesz śmiga na drugi dzień. Jedzonko tez szybko normalne dostaniesz. Ja przez 3dni glodowka.

Słuchajcie dziewczyny, opowiem wam historie z wczoraj. Moje dziecko ma kurzajke. Na dłoni. Dzwoniłam do dermatologa kilka dni ale nie odbierali. Wczoraj dzwonie i cud- pani odebrała. Mówi, że pierwsze wolne terminy na połowę listopada.
Ja mówie, że chyba najgorszy możliwy termin.
A ona: no tyle trzeba czekać. Nic nie poradzę.
Ja:"no dobrze to Pani powie, na kiedy jest ten pierwszy wolny. Może uda się przed porodem."
Ona: 17 listopada
Ja: No to Pani podała najgorsza datę. 17 mam cc.
Ona: ojjojoj. No to jeszcze jest okienko 15.
Ja: drugi zły termin - to bliźniaki i przyjmują mnie do szpitala w tym dniu. (bez złośliwości w głosie)
Ona: Ojjojoj- z takim zmartwieniem.
I ja już chciałam powiedzieć żeby mi dała jakiś termin po 17 i mąż podjedzie z dzieckiem a ona nagle:
Niech pani podjedzie 2 listopada. Dopisze panią nadprogramowo. Może być?
Ja w szoku. "Może"
Ale się zdziwiłam :) Miło.

Wymówka na bliźniaki działa :) :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey dziewczyny

Nie wiem co u Was . Mam nadzieje ze trzymacie sie dzielnie i zadna nie urodziła.

Mój młody odlaczony od wspomagania. Jupiiiii zdjęcia dodaje na fb. Jest mi łatwiej tam.

Joshi Ty sie nie martw ta cc . U Was to dostaniesz dobre przeciwbólowe po i będziesz śmiga na drugi dzień. Jedzonko tez szybko normalne dostaniesz. Ja przez 3dni glodowka.
Super, że synek już nie potrzebuje pomocy przy oddychaniu. Teraz będzie już tylko lepiej :happy:

Dzień dobry
Elifit no więc łóżko w najwyższym miejscu (szczyt barierek górnego poziomu) ma 150 cm; wysokość od podłogi na której znajduje się górny poziom to 117 cm; a przestrzeń w na dolnym poziomie pomiędzy materacem, a sufitem, to 70 cm. Jednym słowem na luzie dla 2,5 latki, żeby usiąść. Ja na ten dolny poziom wchodzę z trudem ze względu na brzuch, ale myślę, że bez brzucha, to bym się spoko tam poruszała.

Dzięki.
Łóżko piętrowe to moje niespełnione marzenie z dzieciństwa. My z siostrą miałyśmy takie rozkładane fotele do spania, których nienawidziłam z całego serca. Dlatego było dla mnie oczywiste, że jak będę musiała jakoś położyć 2 dzieci, to będzie piętrówka i koniec. Oczywiście moja mama jak pojawił się ten temat, to pierwsze mówi do mnie: "To kupisz dzieciom rozkładane fotele takie jak wy miałyście", a ja jej na to, że po moim trupie :-p

Oj bidulo. Smectę piłaś? Na mnie jeszcze działa taki syropek dla dzieci Carbosal. Albo po prostu węgiel.
Ślicznie dziękuję :)

Jakoś pechowo u mnie ostatnio. . Pralka mi się zepsuła :( Dobrze że teść lubuje się w naprawie agd to mi popatrzy czy jeszcze będzie żyła. Pińć lat chodziła.

Hey dziewczyny

Kindzia Twój młody to silny gosc :) gratulacje dla niego :)

Słuchajcie dziewczyny, opowiem wam historie z wczoraj. Moje dziecko ma kurzajke. Na dłoni. Dzwoniłam do dermatologa kilka dni ale nie odbierali. Wczoraj dzwonie i cud- pani odebrała. Mówi, że pierwsze wolne terminy na połowę listopada.
Ja mówie, że chyba najgorszy możliwy termin.
A ona: no tyle trzeba czekać. Nic nie poradzę.
Ja:"no dobrze to Pani powie, na kiedy jest ten pierwszy wolny. Może uda się przed porodem."
Ona: 17 listopada
Ja: No to Pani podała najgorsza datę. 17 mam cc.
Ona: ojjojoj. No to jeszcze jest okienko 15.
Ja: drugi zły termin - to bliźniaki i przyjmują mnie do szpitala w tym dniu. (bez złośliwości w głosie)
Ona: Ojjojoj- z takim zmartwieniem.
I ja już chciałam powiedzieć żeby mi dała jakiś termin po 17 i mąż podjedzie z dzieckiem a ona nagle:
Niech pani podjedzie 2 listopada. Dopisze panią nadprogramowo. Może być?
Ja w szoku. "Może"
Ale się zdziwiłam :) Miło.

Wymówka na bliźniaki działa :) :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
To naprawdę miłe :)
Kindzia super wieści :)

K8sad miło miło :)

Grun będziemy tu czekać na cb ;)

Zjadłam kanapke i znowu boli. Zaparzę sobie miętę.
Eli trzymaj się dzielnie, ja w takich przypadkach , a miałam ich 2 w ciąży to tylko dicoflor 60 brałam .

reklama
Oglądam wlasnie taniec z gwiazdami, wkurza mnie ta Sykutowa bo ona jest w ciazy z podobnym terminem co my a ledwo co widac. Ehh nie oglądam tego więcej :)
Hahaha to samo o niej myślę :p no ale czytałam z nią artykuł to ona śmiga po siłowniach, ma trenera personalnego i ostro dietę trzyma, tzn nic smażonego, zero mącznych rzeczy itp...

Do góry