Eli zrób sobie może taki lekkostrawny dzień teraz niestety wszystkie wnętrzności zgniecione na maksa i odbija się to na samopoczuciuKindzia super wieści
K8sad miło miło
Grun będziemy tu czekać na cb
Zjadłam kanapke i znowu boli. Zaparzę sobie miętę.
reklama
elifit
Moderatorka
Noo chyba lekką głodówkę sobie zrobię
majka23x
Fanka BB :)
Bedziesz musiala nas nadrobicTrzymaj się dzielnie!
Ja miałam wczoraj taka domowa a dzisiaj spaaaalam prawie cała noc - szał
p.s
Od dzisiaj mam gości na kilka dni, jak ja to wytrzymam - w sensie braku czasu na Was !
Polly jaka duza, widzialyscie?
P.s. moze jutro wyjde[emoji14]
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Witam się również w 35 tyg.
A wg hbd 34+ 0 tydz
Coraz bliżej porodu!!!!
A wg hbd 34+ 0 tydz
Coraz bliżej porodu!!!!
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A my jak kupowalismy lozko teraz mlodszej córce, to myslelismy nad pietrowym, ale koniec koncow stwierdzilismy ze po pierwsze balabym sie ze beda tam wlazic w dzien i sie popchna i ktoras spadnie, a po drugie za 2 lata zaczniemy robic im osobne pokoje z kawalka strychu, i wtedy wstawimy kazdej te pojedyncze lozka co maja Szymon bedzie mial tez osobny pokoj pozniej z naszej sypialni, a my pzreniesiemy sie do goscinnego spac@Antiope piękne łóżko. Podasz mi wymiary? My też niedługo piętrowe kupujemy.
Tort przypomina mi mój z ulicą super mama bo własnoręcznie zrobiony!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
A wiesz ze możliwe ze alergia ? Teraz sobie przypomnialam ze jak mlodsza corka miala okolo 2 lat, to taka wysypke miala na plecach i brzuchu po np truslawkach. Duzo rzeczy ja w tamtym czasie uczulalo, z czasem powoli przechodziloTo mnie zastrzeliłaś, nie wiem. Ale to nie jest zbyt wysoko, bo mieszkanie mam 2,30 bodajże, a tam jest jeszcze sporo miejsca od sufitu. Jutro jak nie zapomnę, to zmierzę i Ci powiem.
No właśnie mój mały też miał wysypkę w nietypowych miejscach, bo głównie ma łydkach i udach i podobno u alergików tak bywa.
No ale faktycznie u Was to może być po prostu alergia...
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mnie w nocy obudzil mega skurcz, byl tak silny ze myslalam ze zemdleje, gchu mi brakowalo.. trwal chyba ze 2 minuty.. wstalam do kibelka, wysikalam sie, potem jeszcze byly dwa skurcze ale juz lzejsze i przeszlo.Hej melduje sie z rana tez gorzej dzisiaj spalam obudzil mnie glod
Natomiast po tej calej akcji w nocy, mam pewien problem. Otoz wstalam rano, wysikalam sie itd, podmylam, przebralam, zalozylam wkladke, posiedzialam z pół godzinki z mezem przy herbatce i znow poszlam siku, patrze, a tam mokra plama na spodniach (przelalo nawet wkladke). Bez koloru i bez zapachu, nawet mam zdjecie (ale chyba nie pokaze[emoji23]), i cholera nie wiem czy moga sie wody saczyc po troszku ? Ze np zrobila sie tylko malutka dziurka i chwilami ucieka ? Wiem przeciez ze jak sie Sączą wody to sie nie da nie zauwazyc, ale moze jednak sie da ? Nie raz czytalam ze jakas dziewczyna tak miala ze nawet nie zauwazyla.. a te mokre spodnie dzisiaj.. I tak mnie dziwnie brzuch boli.. ja juz nie wiem