reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Antiope piękne łóżko. Podasz mi wymiary? My też niedługo piętrowe kupujemy.

Tort przypomina mi mój z ulicą :) super mama bo własnoręcznie zrobiony!
A my jak kupowalismy lozko teraz mlodszej córce, to myslelismy nad pietrowym, ale koniec koncow stwierdzilismy ze po pierwsze balabym sie ze beda tam wlazic w dzien i sie popchna i ktoras spadnie, a po drugie za 2 lata zaczniemy robic im osobne pokoje z kawalka strychu, i wtedy wstawimy kazdej te pojedyncze lozka co maja ;) Szymon bedzie mial tez osobny pokoj pozniej z naszej sypialni, a my pzreniesiemy sie do goscinnego spac ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To mnie zastrzeliłaś, nie wiem. Ale to nie jest zbyt wysoko, bo mieszkanie mam 2,30 bodajże, a tam jest jeszcze sporo miejsca od sufitu. Jutro jak nie zapomnę, to zmierzę i Ci powiem.

No właśnie mój mały też miał wysypkę w nietypowych miejscach, bo głównie ma łydkach i udach i podobno u alergików tak bywa.
No ale faktycznie u Was to może być po prostu alergia...
A wiesz ze możliwe ze alergia ? Teraz sobie przypomnialam ze jak mlodsza corka miala okolo 2 lat, to taka wysypke miala na plecach i brzuchu po np truslawkach. Duzo rzeczy ja w tamtym czasie uczulalo, z czasem powoli przechodzilo

reklama
Hej melduje sie z rana tez gorzej dzisiaj spalam obudzil mnie glod ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Mnie w nocy obudzil mega skurcz, byl tak silny ze myslalam ze zemdleje, gchu mi brakowalo.. trwal chyba ze 2 minuty.. wstalam do kibelka, wysikalam sie, potem jeszcze byly dwa skurcze ale juz lzejsze i przeszlo.

Natomiast po tej calej akcji w nocy, mam pewien problem. Otoz wstalam rano, wysikalam sie itd, podmylam, przebralam, zalozylam wkladke, posiedzialam z pół godzinki z mezem przy herbatce i znow poszlam siku, patrze, a tam mokra plama na spodniach (przelalo nawet wkladke). Bez koloru i bez zapachu, nawet mam zdjecie (ale chyba nie pokaze[emoji23]), i cholera nie wiem czy moga sie wody saczyc po troszku ? Ze np zrobila sie tylko malutka dziurka i chwilami ucieka ? Wiem przeciez ze jak sie Sączą wody to sie nie da nie zauwazyc, ale moze jednak sie da ? Nie raz czytalam ze jakas dziewczyna tak miala ze nawet nie zauwazyla.. a te mokre spodnie dzisiaj.. I tak mnie dziwnie brzuch boli.. ja juz nie wiem :(:(:(

Do góry