reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Antiope piękne łóżko. Podasz mi wymiary? My też niedługo piętrowe kupujemy.

Tort przypomina mi mój z ulicą :) super mama bo własnoręcznie zrobiony!
A my jak kupowalismy lozko teraz mlodszej córce, to myslelismy nad pietrowym, ale koniec koncow stwierdzilismy ze po pierwsze balabym sie ze beda tam wlazic w dzien i sie popchna i ktoras spadnie, a po drugie za 2 lata zaczniemy robic im osobne pokoje z kawalka strychu, i wtedy wstawimy kazdej te pojedyncze lozka co maja ;) Szymon bedzie mial tez osobny pokoj pozniej z naszej sypialni, a my pzreniesiemy sie do goscinnego spac ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To mnie zastrzeliłaś, nie wiem. Ale to nie jest zbyt wysoko, bo mieszkanie mam 2,30 bodajże, a tam jest jeszcze sporo miejsca od sufitu. Jutro jak nie zapomnę, to zmierzę i Ci powiem.

No właśnie mój mały też miał wysypkę w nietypowych miejscach, bo głównie ma łydkach i udach i podobno u alergików tak bywa.
No ale faktycznie u Was to może być po prostu alergia...
A wiesz ze możliwe ze alergia ? Teraz sobie przypomnialam ze jak mlodsza corka miala okolo 2 lat, to taka wysypke miala na plecach i brzuchu po np truslawkach. Duzo rzeczy ja w tamtym czasie uczulalo, z czasem powoli przechodzilo

reklama
Hej melduje sie z rana tez gorzej dzisiaj spalam obudzil mnie glod ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Mnie w nocy obudzil mega skurcz, byl tak silny ze myslalam ze zemdleje, gchu mi brakowalo.. trwal chyba ze 2 minuty.. wstalam do kibelka, wysikalam sie, potem jeszcze byly dwa skurcze ale juz lzejsze i przeszlo.

Natomiast po tej calej akcji w nocy, mam pewien problem. Otoz wstalam rano, wysikalam sie itd, podmylam, przebralam, zalozylam wkladke, posiedzialam z pół godzinki z mezem przy herbatce i znow poszlam siku, patrze, a tam mokra plama na spodniach (przelalo nawet wkladke). Bez koloru i bez zapachu, nawet mam zdjecie (ale chyba nie pokaze[emoji23]), i cholera nie wiem czy moga sie wody saczyc po troszku ? Ze np zrobila sie tylko malutka dziurka i chwilami ucieka ? Wiem przeciez ze jak sie Sączą wody to sie nie da nie zauwazyc, ale moze jednak sie da ? Nie raz czytalam ze jakas dziewczyna tak miala ze nawet nie zauwazyla.. a te mokre spodnie dzisiaj.. I tak mnie dziwnie brzuch boli.. ja juz nie wiem :(:(:(

Do góry