reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Antiope sliczne lozko :)
Ja cierpie na szpitalna bezsennosc :)

A ja na domowa bezsenność... o 2:00 zasnęłam i od 6:30 nie śpię... straszne to!![emoji33][emoji33]
Ja tak kocham spać!!!

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja spalam piec godzin i to juz trzecia dobe pod rzad. Nie potrafie usnac, gdy slysze halas, chodzenie, gadanie grr.. leb mi peka normalnie, a oczy jak piec zlotych :(

reklama
Dzień dobry
Elifit no więc łóżko w najwyższym miejscu (szczyt barierek górnego poziomu) ma 150 cm; wysokość od podłogi na której znajduje się górny poziom to 117 cm; a przestrzeń w na dolnym poziomie pomiędzy materacem, a sufitem, to 70 cm. Jednym słowem na luzie dla 2,5 latki, żeby usiąść. Ja na ten dolny poziom wchodzę z trudem ze względu na brzuch, ale myślę, że bez brzucha, to bym się spoko tam poruszała.
Antiope extra wyszedł ci ten tort. Zdolna mamuska z Ciebie.
I super lozko, zawsze chciałam takie miec i spac na gorze :)
Dzięki.
Łóżko piętrowe to moje niespełnione marzenie z dzieciństwa. My z siostrą miałyśmy takie rozkładane fotele do spania, których nienawidziłam z całego serca. Dlatego było dla mnie oczywiste, że jak będę musiała jakoś położyć 2 dzieci, to będzie piętrówka i koniec. Oczywiście moja mama jak pojawił się ten temat, to pierwsze mówi do mnie: "To kupisz dzieciom rozkładane fotele takie jak wy miałyście", a ja jej na to, że po moim trupie :-p

Hej.
Ja kolejny dzień mdłości biegunki i bólu brzucha. Ehh
Oj bidulo. Smectę piłaś? Na mnie jeszcze działa taki syropek dla dzieci Carbosal. Albo po prostu węgiel.

Do góry