reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie tez się uspokoiło. Przygotowałam papiery do szpitala, posprzątałam bo dziś dzieciaki wyjątkowo nasmiecily, popłakałam i przeszło. To były te bolesne, wiec idę spać. To pewnie znowu przez nabiał bo się dałam skusić na pomidory w smietanie
Wlasnie myslalam co tam u Ciebie czy Ci przeszlo

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane! Nie pojechalam na ip, skircze byly juz tylko rzadziej a potem przeszly. Dzis jest duzo lepiej, nie jest mi niedobrze, skurcze sa bardzo nieregularne, leciutkie i rzadko :) Pojade jak znow sie nasili ale watpie. Odpoczywam caly czas, mąż wybral corke do przedszkola, przywiozl mi świeże buleczki, zrobil sniadanko i wstawil obiad, a teraz zajmuje sie młodszą córką ktora nadal troche chora. Ja mam nakaz lezenia od męża :) Najadlam sie tabletek, bedzie dobrze :) Jak sie gorzej poczuje to wiadomo pognam na ip.

Pozdrawiam

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
lez i odpoczywaj :)
a ja lykam te leki na leukocyty i jest poprawa, sikam lepiej i licze, ze te bakterie znikna :) jak skoncze brac leki to dam mocz do badania i oby byl wszystko dobrze :)

Eli w tamtym tygodniu tez dostalam te paczkę. Naklejka się przyda, teczuszka maluszka też :)

Jadę zaraz do lekarza wyjasnic ta sytuacje. Całe szczescie akurat w piątek przyjmuje

Iza i Jadwiga, myślałam właśnie co tam U was. Aż się bałam dzisiaj wejść na forum czy aby któraś znowu się nie rozpakowala. Poczekajmy jeszcze troche, WSZYSTKIE !!! :) uważajcie na siebie, odpoczywajcie.

reklama
@elifit głową do góry, hormony szaleją. Masz takie wspaniałe dzieci, jesteś kreatywną fajną babką
Już niedługo na świecie będzie corcia, która będzie zależna od Ciebie i od Twojej ogromnej miłości, którą będziesz jej dawać każdego dnia. Jej malutkie niepozorne rączki już niedługo będą Cię tulić, będzie się uśmiechać i dawać Ci pierwsze obslinione buziaki :) To wspaniałe i piękne! Warto się uśmiechnąć chociaż dla tej myśli :)

Do góry