reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Powinnam się dziś trzymać z dala od kuchni :/ poparzylam się.

Lola polecam pastą posmarować
messenger-quick-cam-1477649784245.jpeg

Załączniki

• messenger-quick-cam-1477649784245.jpeg
    messenger-quick-cam-1477649784245.jpeg
    26,8 KB · Wyświetleń: 310
reklama
U mnie zupka buraczkowa gotowa. Grzybki z cebulka zasmazone teraz tylko do nich nalesniczki usmazyc musze ale to juz jak wrócę z przedszkola. Ciasto tylko zrobie.

Mała w brzuchu szaleje bo wstyd sie przyznac ale zjadlam danonka od mojego synka. No tak mi sie go chcialo ze nie moglam sie powstrzymac ;)

Ide pranko powiesic i nastepne wstawic :) acha i lozeczko przyszlo. Posciel uprana ale maz musi jeszcze raz zlozyc bo troche mu nie poszlo wieczorem :D baldachimu nie zakladam bo ma mi sie i tak na czym kurz zbierac ;)

@elifit głową do góry, hormony szaleją. Masz takie wspaniałe dzieci, jesteś kreatywną fajną babką
Już niedługo na świecie będzie corcia, która będzie zależna od Ciebie i od Twojej ogromnej miłości, którą będziesz jej dawać każdego dnia. Jej malutkie niepozorne rączki już niedługo będą Cię tulić, będzie się uśmiechać i dawać Ci pierwsze obslinione buziaki :) To wspaniałe i piękne! Warto się uśmiechnąć chociaż dla tej myśli :)
:*

Hej. Ja wczoraj też miałam kryzys emocjonalny, płakać mi się chciało z każdego powodu nawet tak absurdalnego że.. Chcieliśmy z mężem chińczyka zamówić i nie mieli makaronu ryżowego a tak bardzo chciałam zjeść go, za chwilę że nie dowoza w tą część miasta.. I szukanie godzinę restauracji która dowiezie grrr :( Zdaje sobie sprawę że na to wpływ mają hormony i kumulujace się emocje i nie polepsza fakt że trzeba leżeć.. Ale za chwilę już mi się chciało śmiać z tego - zwariować przez siebie można hahahaha.

Lux a jak ci wyszły te leukocyty to kolor siuskow jaki miałaś? Sorry za pytanie ale się zastanawiam czy ciemny pomarańczowy jest ok? Bo taki jakis dziwny.. Gin mówi, że to odwodnienie może być ale chyba dam do zbadania bo dziwne uczucie mam..

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Pytanie za 100 pkt. Byłam pewna ze wczesniactwo mija wraz z 37+1. A parę lekarzy mówi, że musi być skończony 37 czyli 38+1... wiecie jak to jest? każdy inaczej liczy te tygodnie...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
38 t i 1 d bo masz ciaze 40 tygodni, i wiekszosc liczy skonczone tygodnie, amoze byc 2 tygodnie w tą lub w tą strone.

Jak bylam w spzitalu to bylam w 24 tygodniu, a wpisywali mi 23 tygodnie, bo tyle bylo skonczonych.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odkad lozko stoi w innym miejscu lepiej mi sie spi i dluzej spie ale dobrze teraz mi sie przyda sen ;)

Snila mi sie dzis Emilka malutenka taka byla z 2kg zywej wagi... I wiecie co okazalo sie, ze zapomnialam o wlasnym dziecku ! Lezala tak sobie sama cala noc bez pieluchy i ja sobie o niej przypomnialam jak goscie przyszli ! Nie plakala ani nic ja ja odkrywam z kocyka bo byla zawinieta w taki robiony na szydelku, smierdzi jak nie wiem patrze a ona bez pieluchy i cipeczke ma jak u psa ! Hahaha oj cos moja wyobraznia znow zaczyna dzialac ;)

Aplikacja mi dzis napisala, ze jakby Emilka sie teraz urodzila to sa duze szanse, ze sama by oddychala ale niech ona tam sobie siedzi do terminu nie obraze sie jak jeszcze na nia zaczekam ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Moja aplikacja na jutro mi napisala ze uklad trawienny jest juz wyksztalcony :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry