reklama
K
Krasnal77
Gość
A u mnie dziś tak leniwie, ze az zaczynam sie powoli martwić.. po obiedzie mały nic, po snidaniu nic, wczoraj tak pod wieczor troche potanczyl... ale nigdy nie byl jakis mega ruchliwy... [emoji848][emoji15][emoji17]
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
Położnej w moim szpitalu mieć nie można ale można doulę. Jest to koszt ok 300-400zł w zależności od ilości spotkań. Natomiast położna w moim regionie to koszt 500-600 zł.
Zdrowia chorym
Położnej w moim szpitalu mieć nie można ale można doulę. Jest to koszt ok 300-400zł w zależności od ilości spotkań. Natomiast położna w moim regionie to koszt 500-600 zł.
Zdrowia chorym
Tuiles
Fanka BB :)
A u mnie dziś tak leniwie, ze az zaczynam sie powoli martwić.. po obiedzie mały nic, po snidaniu nic, wczoraj tak pod wieczor troche potanczyl... ale nigdy nie byl jakis mega ruchliwy... [emoji848][emoji15][emoji17]
Może czekoladkę zjedz. Albo dwie Najlepiej gorzkie to przy okazji magnez dostarczysz. Podniesie Ci się poziom endorfin, a i Maluszek się rozbryka jak popije słodkich wód.
Nonkatoja
Fanka BB :)
Aż sprawdziłam kim jest doula a ceny przystepne[emoji4]Dzień dobry
Zdrowia chorym
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
K
Krasnal77
Gość
Może czekoladkę zjedz. Albo dwie Najlepiej gorzkie to przy okazji magnez dostarczysz. Podniesie Ci się poziom endorfin, a i Maluszek się rozbryka jak popije słodkich wód.
Otworzyli kolo cioci cieple paczki... nakarmilam go takim pączusiem z budyniem, moze zasmakuje i troche mnie skopie dla swietego spokoju.... a jak nie to od dzisiaj szlaban na tv bedzie do 5. urodzin!!
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No wlasnie nie wiem jakie. Alat i aspat wystarczy ?To może próby wątrobowe zrobić z krwi dodatkowo ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Pilnuje sie. Juz nie duzo zostalo, dam rade jeszcze Ty tez sie trzymajPilnuj się Iza. ja też nie najlepiej wspominam tę noc. Ogólnie mnie trochę mdli i apetyt straciłam. Miałam kilka skurczy i tych bolesnych i tych drugich.Ale czop nie odchodzi. Coś tylko bardziej rozdrażniona jestem.
Mi przyszła kartka do wypełnienia czy chcę położną do domu po porodzie. Sama nie wiem. W szpitalu to loteria jakoś trzeba będzie sobie radzić.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Pisalam ostatnio na wątku wyprawkowym moją liste do szpitala. Tam są też listy dziewczyn, coś sobie powybieraszJejku.. co zabrac do szpitala? Dawno sie nie pakowalam nigdzie [emoji26]