reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Aha :) no to wez tak:

Recznik duzy i maly,
Klapki,
Pizamke,
Na dzien mozesz jakies leginsy i bluzke (tak u nas w szpitalu sie robi),
Bielizna, skarpety,
U nas trzeba miec jeszcze swoj talerzyk, lyzke, lyzeczke, widelec, maly noz
Jakies przekąski, owoce, wode, sok
Podusie dla siebie (jaśka),
Kosmetyczke (plyn do higieny intymnej, mydelko najwygodniejsze jest w plynie bo nie brudzi, jakies lustereczko, jakis tusz i cienie jak chcesz, szampon do wlosow, ulubiony krem, itd)
Szlafrok lub bluza,

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie dostane lenia i nie bedzie mi sie chcialo malowac w szpitalu, chociaz kto wie, juz tyle osob sie zapowiedzialo, ze mnie odwiedzi hehe :)

Dziewczyny jaka ja miałam dzis cudowna niespodziankę! Koleżanki zrobiły mi baby shower, którego w ogole sie nie spodziewałam!!! Wszystko było idealnie dopracowane, potem maz mi powiedział, ze one juz od kilku tygodni sie szykowały [emoji16]

Był tort z pieluch i motocykl z pieluch [emoji16] masa zabawek i ubranka dla Mikosia, nadostawalam pieluch i artykułów pielęgnacyjnych dla małego i dla siebie + ubranka.
Zrobiły ręcznie piniate do rozwalenia i w środku tez pieluchy poprzewiązywane wstążeczkami. Girlande z imieniem małego zawieszona przez poł salonu [emoji16]
Upiekły tort i przygotowały prawdziwe przyjęcie... myslalam, ze sie rozpłacze [emoji7]
Po prostu widac, ze włożyły w to tyle pracy i serca... [emoji4][emoji177] cudowny dzien!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jaka ja miałam dzis cudowna niespodziankę! Koleżanki zrobiły mi baby shower, którego w ogole sie nie spodziewałam!!! Wszystko było idealnie dopracowane, potem maz mi powiedział, ze one juz od kilku tygodni sie szykowały [emoji16]

Był tort z pieluch i motocykl z pieluch [emoji16] masa zabawek i ubranka dla Mikosia, nadostawalam pieluch i artykułów pielęgnacyjnych dla małego i dla siebie + ubranka.
Zrobiły ręcznie piniate do rozwalenia i w środku tez pieluchy poprzewiązywane wstążeczkami. Girlande z imieniem małego zawieszona przez poł salonu [emoji16]
Upiekły tort i przygotowały prawdziwe przyjęcie... myslalam, ze sie rozpłacze [emoji7]
Po prostu widac, ze włożyły w to tyle pracy i serca... [emoji4][emoji177] cudowny dzien!

Woow, super prezent. Pozazdroscic! :D

Ale super!!! Właśnie taka forma (jako jedyna) mi się podoba - jako niespodzianka :) :) :) super masz przyjaciółki:) ja swoim w sumie powiedziałam, że ta tradycja mi się generalnie nie podoba (chyba żeby nie zapeszac przed porodem) wiec nie liczę na to ale z drugiej strony super niespodzianka :) :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Lisia super niespodzianka[emoji4] a już zastanawiałam gdzie się dziś podziewasz?[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ale masz cudowne przyjaciółki wspaniałe!!!!!!
To rzeczywiście był wyjątkowy dzień, zazdroszczę, w takim pozytywnym akcencie :)

Do góry