reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Aaaaa ale york czy labek ? U nas też nie ma zachwytu dziećmi, z reguły boi sie ich i ucieka, jak wyciagaja rękę to potrafi warknac (ale to znak z jego str, że obawia się bliższego kontaktu). Zakładam, że jak Mała będzie przebywać z nim 24h na dobę to jakoś się polubia :)
U nas chow chow, więc charakterek swoj też ma i trochę się obawiamy, bo potrafi pociągnąć za spodnie lub rękaw dziecko i do tej pory miał mała styczność z dziećmi. Wszystko wyjdzie w praniu. Na razie dobrze rokuje.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@ana ana @Nonkatoja u mnie dom narodzin odpada, ciąża musiałaby być niemal wzorowa:) Moja przyjaciółka rok temu rodziła w domu narodzin i mega zadowolona. Wprawdzie ze swoją położną, ale... generalnie w naszym szpitalu same fajne i kompetentne położne! Damy radę! Może kiedyś Warszawską nasiadówkę zrobimy, albo ubraniową wymianę ;)
Jestem za[emoji4]tylko najpierw muszę zwolnić obroty.[emoji6] Generalnie też nie słyszałam złych opinii na temat położonych z Zośki:)

Pilnuj się Iza. ja też nie najlepiej wspominam tę noc. Ogólnie mnie trochę mdli i apetyt straciłam. Miałam kilka skurczy i tych bolesnych i tych drugich.Ale czop nie odchodzi. Coś tylko bardziej rozdrażniona jestem.

Mi przyszła kartka do wypełnienia czy chcę położną do domu po porodzie. Sama nie wiem. W szpitalu to loteria jakoś trzeba będzie sobie radzić.

Lux u mnie w szkole rodzenia przestrzegali ze wieksza infekcja (a masz ja!) moze wywolac przedwczesny porod. Madzia miala infekcje. Ja bym nie czekala do poniedzialku. Koniecznie zrob posiew i postaraj sie wczesniej pojsc do ogolnego lekarza a z gin telefonicznie sie skontaktuj.

Furagin w 3 trymestrze nie jest wskazany (mam skolonnosci do zapalenia pecherza i od poczatku viazy dopytuje co moge kiedy brac jesli dostane). Na tym etapie i polozna i lekarz wskazali mi Monural jesli by sie pojawila infekcja.

to nie duzo. u mnie w miescie (a duzo mamy fotografow i ceny sa niewysrubowane) sesja w plenerze zaczyna sie od 400 zl i obejmuje tylko zdjecia na plycie i obrobke 15 szt zdjec bez wywolania. Wazne zebys porownala wczesniejsze prace i byla pewna ze styl zdjeci ci odpowiada (fotografowie robia wszystkie sesje podobne).

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja ciagle jade na infekcji!!! od poczatku ciazy jestem na lekach...gorsze wyniki mialam i zaraz leki, dwa miesiace temu mialam tragiczne wyniki leukocytow i zaraz leki wdrozyla, dzis mam wizyte wiec niech mi cos przepisze

Leukocytow masz w pierony, ja bym gnala do lekarza i posiew robila bo mj to na infekcje wyglada i to powazna i mozesz dziecko zarazic (ja tak mialam ze Ola sie zarazila i urodzila sie z dwiema poważnymi bakteriami w tym kliebsiella pneumoniae esbl+ ).

Ja tez czekam teraz na wyniki moczu bo mi z kolei sie nie podoba ani ilosc ani kolor :/

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
mam dzis wizyte i tak jak mowie od poczatku ciazy z nimi walcze i jak widac z marnym skutkiem

Jestem za[emoji4]tylko najpierw muszę zwolnić obroty.[emoji6] Generalnie też nie słyszałam złych opinii na temat położonych z Zośki:)

Zwolnij i daj nam znać ;) na wszystko przychodzi czas. Jeszcze @LisiaMama jest z wawy.

Zbieram się na randkę z mężem. Wcześniej superpharm, dziś z kartą 50% na m.in. Vichy i klorane ;) Spokojnego dnia mamy.

reklama
Do góry