Dziękuję sówki mam już umówione. Miła koleżanka je zrobi. Hura!Feltlove filcowe love a najlepiej grupa na fb Zabawki diy zrób to sam
reklama
Padam.
Zrobiłam dziś kopytka dla armii osób. Najadlo się 6 osób a i tak połowa została.
Mieliśmy gości.
Zmęczona jestem. Padam z nóg.
Jak ja wytrzymam jeszcze 3,5 tygodnia. Już wjechanie winda na 9 piętro to wyczyn. Masakra.
Sorry, że ciągle narzekam ale nie mam już siły.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobiłam dziś kopytka dla armii osób. Najadlo się 6 osób a i tak połowa została.
Mieliśmy gości.
Jak ja wytrzymam jeszcze 3,5 tygodnia. Już wjechanie winda na 9 piętro to wyczyn. Masakra.
przykre, ze oni tak sie zachowujaNiestety od powrotu ze szpitala.
Już chce wrócić i wracam jutro.
W niedzielę za tydz muszę przyjechać by małego zostawić w poniedziałek bo wizytę u gina mam i na dwa dni bo groby mam tylko w Wałczu.
Lenam... Ja chyba z bólu głupoty gadam. Już nie mam sił
ja u bratowej narobilam kopytek a ona gulasz zrobilaPadam.
Mieliśmy gości.
U mnie teściowa gulasz kończyłaja u bratowej narobilam kopytek a ona gulasz zrobila
MyDream
Fanka BB :)
Tego sie wlasnie obawiam, zeby mi to do porodu nie zostalo. Na szczescie na szkole rodzenia poznalam fajna dziewczyne, ktora ma termin za 4 dni, wiec mam z kim porozmawiac i kogos kto mnie w 100% rozumie i przezywa to samo jednoczesnie bedac blisko bo mieszka dwie ulice dalejW pierwszej ciąży też tak miałam,,,,, a kulminacja po porodzie. Ważne byś spotkała się z jakąś dobrą dusza, koleżanką czy przyjaciółką
Wlasnie najgorszea w tym wszystkim jest swiadomosc, ze cos dziwnego sie z nami dzieje a nie mozna nad tym zapanowac. To mnie chyba irytuje najbardziejZ ta chandra jesienna to cos wisi w powietrzu, bo ja tez od kilku dni chodzę tak cholernie przybita i becze z byle powodu. Sama siebie mam juz przez to dość [emoji12].
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie z jednej strony chcialabym miec to juz za soba a z drugiej panikuje jak pomysle, ze to juz niebawem.. Dopadaja mnie jakies porodowe leki. Dodatkowo fizycznie jak bylo do 30tyg wszystko super tak teraz... Mam wrazenie, ze codziennie cos nowego wychodzi i kiedy mysle, ze juz gorzej byc nie moze to dopada mnie kolejna dolegliwosc. Nie wyobrazam sobie jak ja dotrwam do 40tyg jesli tak dalej pojdzie.Wlasnie mialam Wam pisac czy macie tak ze z jednej strony chcecie juz urodzic a z drugiej wiecie ze to jeszcze za wczesnie... Nie mam juz sily tak chodzic. Ruszam sie tylko dlatego ze musze bo caly czas wizytu przedszkole itd. Gdyby nie to to maz musiałby mnie dzwigiem podnosic z kanaUpy. I humor mam caly czas do d... Biedny synek nie ma ze mnie pozytku a do tego nerwowa jestem strasznie. No i tak jak Lola zyje z bolem od miesiecy. Malutka tak mnie cisnie główką na dole gdzies od 23 tyg. A wcześniej bole jak na miesiaczke i krwawienie. Mam nadzieje ze niedlugo wyjdzie z brzuszka silna i zdrowa a ja jakos dojde do siebie. Tak ze no nie jestescie same dziewczyny. Koncowka ciazy zawsze jest ciezka.
Ja juz z moim Lubym obgadalam temat baby blues pare dni temu, dodatkowo on sobie doczytal i mam nadzieje, ze poradzimy. Mam tylko nadzieje, ze aktualne samopoczucie jest przejsciowe...Ja też mam nadzieję że minie i nie przerodzi się w depresję poporodową. Może to tylko jesień połączona z hormonami tak działa. Mam nadzieję.
Mieszkasz w UK?Jestem tutaj nowa poród wyznaczony mniej więcej w okolicy swiat mam pytanie, szukam aktualnych informacji apropo szczepień. Zwłaszcza szczepionce na krztusiec ( na grypę na pewno sie nie zdecyduje) . Czy decydowalyscie sie na szczepienie ??
a Ty sie zmeczylas tymi kopytkami? bo ja bardzooooo
Oj żebyś wiedziała jak. Z pracowni Teścia przyniosłam sobie stołek- taki specjalny, usiadłam i lepilam.a Ty sie zmeczylas tymi kopytkami? bo ja bardzooooo
Skromna będę:
Wyszły pyszne
moje tez wszystkie zjedli a brat mowi juz nie ma? a ilosc byla jak dla wojskaOj żebyś wiedziała jak. Z pracowni Teścia przyniosłam sobie stołek- taki specjalny, usiadłam i lepilam.
Skromna będę:
Wyszły pyszne
reklama
elifit
Moderatorka
Eh dziewczyny cóż wsm mogę powiedzieć.
Ciąża nie choroba ale swoje dolegliwości ma. Nie należy się przemęczać bo to doprowadzi do jeszcze gorszego samopoczucia. Goście? Kopytka pierogi? Jeśli czujecie się na siłach to smacznego ale tak to po co to wszystko?
Pogoda swoje robi a wcale nie będzie lepsza. Przed nami polska zima, ciemna, szara i bezsnieżna.
Moja rada żeby nie dostać depresji? Zajmijcie czymś myśli i ręce.. ja bawię i wygłupiam się z dziećmi.. dzięki temu nie myślę co będzie. Może jakieś robótki może jakieś hobby. Przed wami macierzyński może wykorzystajcie go na coś na co zwykle brak czasu.
Ja depresję przechodziłam po synu. Człowiek nawet nie wie kiedy go dopada. Wyszłam z tego i powiedziałam nigdy więcej
Ciąża nie choroba ale swoje dolegliwości ma. Nie należy się przemęczać bo to doprowadzi do jeszcze gorszego samopoczucia. Goście? Kopytka pierogi? Jeśli czujecie się na siłach to smacznego ale tak to po co to wszystko?
Pogoda swoje robi a wcale nie będzie lepsza. Przed nami polska zima, ciemna, szara i bezsnieżna.
Moja rada żeby nie dostać depresji? Zajmijcie czymś myśli i ręce.. ja bawię i wygłupiam się z dziećmi.. dzięki temu nie myślę co będzie. Może jakieś robótki może jakieś hobby. Przed wami macierzyński może wykorzystajcie go na coś na co zwykle brak czasu.
Ja depresję przechodziłam po synu. Człowiek nawet nie wie kiedy go dopada. Wyszłam z tego i powiedziałam nigdy więcej