moje sny to jakis koszmar....nie lapie juz o co w nich chodzi nawetGabinia informuj nas co u Ciebie....
Matko to my już się rozpakowujemy????
Ja to chce za 3-4 tyg. Będę działać by przyspieszyć. Z mężem zdecydowaliśmy.
Ważne by młody 36 tydz skończył.
Ale jak to będzie to los zdecyduje... No i syn
Śniło mi się że urodziłam rudego chłopca o długich włosach i tak płakałam że rude się urodziło.... A taki obsrany w inkubatorze że musiałam go myć.
Potem przyszła moja mama a rudy zmienił się w lysego grubaska po operacji czaszki...
Kurde....
Za dużo czytam o wczesniakach na internecie a potem głupie sny wychodzą.
reklama
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Po urodzeniu przejdzie jak ręką odjął....moje sny to jakis koszmar....nie lapie juz o co w nich chodzi nawet
U mnie np nie przeszło, ale ja mam narombane w bani
Wy też czujecie się jak flak wypompowany z życia?
U mnie to Masakra, ciągle czuję że jest 5 rano....
jak flak? jak milion flakow..czuje sie tak jak bym sie nie czulaPo urodzeniu przejdzie jak ręką odjął....
U mnie np nie przeszło, ale ja mam narombane w bani
Wy też czujecie się jak flak wypompowany z życia?
U mnie to Masakra, ciągle czuję że jest 5 rano....
Tuiles
Gabinia zaciskaj mocno nogi i potrzymaj malucha jeszcze w brzuszku! Kciuki.
Czy tylko mój synal jest dzisiaj taki leniwy. Tak to skacze o tej porze a dziś czaaaaaseeeeem czymś tam przeciągnie.... Nie lubię tak. Jestem spokojniejsza jak podskakuje.
Czy tylko mój synal jest dzisiaj taki leniwy. Tak to skacze o tej porze a dziś czaaaaaseeeeem czymś tam przeciągnie.... Nie lubię tak. Jestem spokojniejsza jak podskakuje.
Lola Lolitta
To piąteczkę możemy sobie przybić....jak flak? jak milion flakow..czuje sie tak jak bym sie nie czula
A widzisz lux w naszych rejonach miało przebijać słońce.... Gdzie to słońce?
Zdechnę bez światła.....
majka23x
Myslalam, ze tylko jajak flak? jak milion flakow..czuje sie tak jak bym sie nie czula
im dluzej spie tym bardziej wyrabana wstajeMyslalam, ze tylko ja
reklama
majka23x
Mam jeszcze jedno pytanko do mamusiek, ktore juz rodzily, czy skurcze przepowiadajace czuc tak samo jak skurcze porodowe? Oczywiscie nie mowie tu o poziomie bolu. Chodzi mi o to, ze przepowiadajace sa tak kurewsko nieprzyjemne, ze jak sobie wyobraze, ze porodowe to to samo tylko x100 bardziej bolesne to mam ochote wyskoczyc przez okno [emoji23] w ogole dziwne te przepowiadajace, ja mam je zawsze rano gdy sie budze niezaleznie, czy to 7 czy 10 rano...