reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie nocka jako tako. Nawet trochę pospałam. Na siku to już budzę się automatycznie- wstaje, robię co mam robić i idę dalej spac[emoji39]. Teraz w pracy siedzę i jakoś tak pochmurno i smutno mi.

Wczoraj przyszły mi ostatnio zamówione rzeczy z allegro m.in. pieluchy tetrowe i powiem Wam, że te pieluchy tetrowe to nawet niezłej jakości. Wydaje mi się, że zdecydowanie lepsze niż w pepco. Zobaczę jak po praniu. Jeszcze parę rzeczy dokupię i będę gotowa na maluszka[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Linka poprosze do tego sprzedawcy

reklama
U mnie dalej zapchany nos. Boje się silno dmuchać, dlatego staram się kichać. Dwie noce kości bolały, ale już lepiej. Dzieci zaczęły ferie to oszaleje.

Witam się z wami z IP
Męczą mnie skurcze i po badaniu okazuje się że szyjka mocno się skrucila . Zostaje na obserwacji .
Będę informować was na bieżąco;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To ile ci szyjki zostało? Trzymam kciuki

A ja po wizycie, teraz siedzę w McDonaldzie z kawą i muffinka a potem wybieram się do pepco. Mąż mnie wkurzył wczoraj to niech sobie siedzi z mala.
I prawidłowo[emoji4] Ja też jak mąż mnie wkurza, to ubieram się i idę na zakupy, albo na kawę i ciastko, a on niech siedzi w domu[emoji4] Dobrze, że wkurza mnie rzadko, bo bym zbankrutowała albo utyła strasznie[emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Gabinia informuj nas co u Ciebie....

Matko to my już się rozpakowujemy????
Ja to chce za 3-4 tyg. Będę działać by przyspieszyć. Z mężem zdecydowaliśmy.
Ważne by młody 36 tydz skończył.
Ale jak to będzie to los zdecyduje... No i syn :p
Śniło mi się że urodziłam rudego chłopca o długich włosach i tak płakałam że rude się urodziło.... A taki obsrany w inkubatorze że musiałam go myć.
Potem przyszła moja mama a rudy zmienił się w lysego grubaska po operacji czaszki...
Kurde....
Za dużo czytam o wczesniakach na internecie a potem głupie sny wychodzą.

I skończyłam pranie ubranek na 6 miesięcy. Prasować nie będę tylko poskladam i do wora próżniowego. Z tych poprasowanych wybierzemy to co do szpitala i w końcu to ogarnę.

Jak nam mało czasu zostało.

reklama
I skończyłam pranie ubranek na 6 miesięcy. Prasować nie będę tylko poskladam i do wora próżniowego. Z tych poprasowanych wybierzemy to co do szpitala i w końcu to ogarnę.

Jak nam mało czasu zostało.
a wez....chcialam poprac ciuszki malego...wypralam nasze :D jego poczekaja, bo tak bardzo prasowac mi sie nie chce, zbieram sily

Do góry