reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam się i ja z rana. Samopoczucie od kilku dni u mnie do bani (mam tylko nadzieję , że to nie zapowiedź znów jakichś problemów ), synek daje w kość , przeplakal pół nocy , bo go brzuszek bolał, a teraz marudny jaknie wiem . I tak w sumie od 3 nie śpi, bo co się pplozylam to był krzyk i o 5 już wstałam z moim M. jak do pracy wstawał.
Współczuję, bo wiem co to znaczy :(
Moja nocka dzisiaj wyjątkowo spokojna.
Oj kiedy to człowiek wypocznie.
A czemu brzuszek go bolał? Może jelitowka? Tfu tfu oby nie

reklama
Też tak miałam, tyle że mój lekarz te kartę przekazuje... I zapomniał. Z tego względu miałam pierwsza kontrolę z ZUS by sprawdzić czy jestem rzeczywiście e ciąży....
u mnie w pismie napisali, ze mam dostarczyc zaswiadczenie od lekarza o wizytach i przewidywanym terminie porodu lub caluska karte ciazy, czuje sie jakas taka obdarta z prywatnosci, tam jest napisane duzo, kazda wizyta, ehhh

u mnie w pismie napisali, ze mam dostarczyc zaswiadczenie od lekarza o wizytach i przewidywanym terminie porodu lub caluska karte ciazy, czuje sie jakas taka obdarta z prywatnosci, tam jest napisane duzo, kazda wizyta, ehhh
Niestety tak robią każdej ciężarnej. Z reguły to obowiązek lekarza gdy jesteś na umowie na czas nieokreślony, nie wiem jak z pozostałymi umowami.
Fakt nie fajne to jest, grzebią Ci w papierach... By sprawdzić czy aby tam poduszki pod koszulka nie chowasz.
Taki system, nie mamy na to wpływu :(

Dziewczyny chwałę się :
Dziś cynowa rocznica naszego ślubu.
Podsumowując:
10 lat razem,
Dwoje dzieci na świecie,
Dwoje w drodze,
Tysiące przejechanych wspólnie kilometrów na rowerze,
Miliony wspaniałych wspomnień i bardzo mało tych złych.
Kolejne trudne wyzwania przed nami :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego [emoji4] kolejnych szczęśliwych lat[emoji132][emoji128][emoji173][emoji179][emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie nocka jako tako. Nawet trochę pospałam. Na siku to już budzę się automatycznie- wstaje, robię co mam robić i idę dalej spac[emoji39]. Teraz w pracy siedzę i jakoś tak pochmurno i smutno mi.

Wczoraj przyszły mi ostatnio zamówione rzeczy z allegro m.in. pieluchy tetrowe i powiem Wam, że te pieluchy tetrowe to nawet niezłej jakości. Wydaje mi się, że zdecydowanie lepsze niż w pepco. Zobaczę jak po praniu. Jeszcze parę rzeczy dokupię i będę gotowa na maluszka[emoji4]

Niestety tak robią każdej ciężarnej. Z reguły to obowiązek lekarza gdy jesteś na umowie na czas nieokreślony, nie wiem jak z pozostałymi umowami.
Fakt nie fajne to jest, grzebią Ci w papierach... By sprawdzić czy aby tam poduszki pod koszulka nie chowasz.
Taki system, nie mamy na to wpływu :(
a jeszcze pani w Zusie do mnie, mam nadzieje, ze na komisje pani nie wezwa...zatkalo mnie szczerze mowiac

U mnie nocka jako tako. Nawet trochę pospałam. Na siku to już budzę się automatycznie- wstaje, robię co mam robić i idę dalej spac[emoji39]. Teraz w pracy siedzę i jakoś tak pochmurno i smutno mi.

Wczoraj przyszły mi ostatnio zamówione rzeczy z allegro m.in. pieluchy tetrowe i powiem Wam, że te pieluchy tetrowe to nawet niezłej jakości. Wydaje mi się, że zdecydowanie lepsze niż w pepco. Zobaczę jak po praniu. Jeszcze parę rzeczy dokupię i będę gotowa na maluszka[emoji4]

ja mam kilka z pepco, ale chce dokupic z innych sklepow by porownac :)

reklama
Do góry