reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam się i ja z rana. Samopoczucie od kilku dni u mnie do bani (mam tylko nadzieję , że to nie zapowiedź znów jakichś problemów ), synek daje w kość , przeplakal pół nocy , bo go brzuszek bolał, a teraz marudny jaknie wiem . I tak w sumie od 3 nie śpi, bo co się pplozylam to był krzyk i o 5 już wstałam z moim M. jak do pracy wstawał.
Współczuję, bo wiem co to znaczy :(
Moja nocka dzisiaj wyjątkowo spokojna.
Oj kiedy to człowiek wypocznie.
A czemu brzuszek go bolał? Może jelitowka? Tfu tfu oby nie

reklama
Też tak miałam, tyle że mój lekarz te kartę przekazuje... I zapomniał. Z tego względu miałam pierwsza kontrolę z ZUS by sprawdzić czy jestem rzeczywiście e ciąży....
u mnie w pismie napisali, ze mam dostarczyc zaswiadczenie od lekarza o wizytach i przewidywanym terminie porodu lub caluska karte ciazy, czuje sie jakas taka obdarta z prywatnosci, tam jest napisane duzo, kazda wizyta, ehhh

u mnie w pismie napisali, ze mam dostarczyc zaswiadczenie od lekarza o wizytach i przewidywanym terminie porodu lub caluska karte ciazy, czuje sie jakas taka obdarta z prywatnosci, tam jest napisane duzo, kazda wizyta, ehhh
Niestety tak robią każdej ciężarnej. Z reguły to obowiązek lekarza gdy jesteś na umowie na czas nieokreślony, nie wiem jak z pozostałymi umowami.
Fakt nie fajne to jest, grzebią Ci w papierach... By sprawdzić czy aby tam poduszki pod koszulka nie chowasz.
Taki system, nie mamy na to wpływu :(

Dziewczyny chwałę się :
Dziś cynowa rocznica naszego ślubu.
Podsumowując:
10 lat razem,
Dwoje dzieci na świecie,
Dwoje w drodze,
Tysiące przejechanych wspólnie kilometrów na rowerze,
Miliony wspaniałych wspomnień i bardzo mało tych złych.
Kolejne trudne wyzwania przed nami :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego [emoji4] kolejnych szczęśliwych lat[emoji132][emoji128][emoji173][emoji179][emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie nocka jako tako. Nawet trochę pospałam. Na siku to już budzę się automatycznie- wstaje, robię co mam robić i idę dalej spac[emoji39]. Teraz w pracy siedzę i jakoś tak pochmurno i smutno mi.

Wczoraj przyszły mi ostatnio zamówione rzeczy z allegro m.in. pieluchy tetrowe i powiem Wam, że te pieluchy tetrowe to nawet niezłej jakości. Wydaje mi się, że zdecydowanie lepsze niż w pepco. Zobaczę jak po praniu. Jeszcze parę rzeczy dokupię i będę gotowa na maluszka[emoji4]

Niestety tak robią każdej ciężarnej. Z reguły to obowiązek lekarza gdy jesteś na umowie na czas nieokreślony, nie wiem jak z pozostałymi umowami.
Fakt nie fajne to jest, grzebią Ci w papierach... By sprawdzić czy aby tam poduszki pod koszulka nie chowasz.
Taki system, nie mamy na to wpływu :(
a jeszcze pani w Zusie do mnie, mam nadzieje, ze na komisje pani nie wezwa...zatkalo mnie szczerze mowiac

U mnie nocka jako tako. Nawet trochę pospałam. Na siku to już budzę się automatycznie- wstaje, robię co mam robić i idę dalej spac[emoji39]. Teraz w pracy siedzę i jakoś tak pochmurno i smutno mi.

Wczoraj przyszły mi ostatnio zamówione rzeczy z allegro m.in. pieluchy tetrowe i powiem Wam, że te pieluchy tetrowe to nawet niezłej jakości. Wydaje mi się, że zdecydowanie lepsze niż w pepco. Zobaczę jak po praniu. Jeszcze parę rzeczy dokupię i będę gotowa na maluszka[emoji4]

ja mam kilka z pepco, ale chce dokupic z innych sklepow by porownac :)

reklama
Do góry