hehe, tez dobreOj tam, najwyżej lody będą, mniam
reklama
o to chyba se dokupie kilka kolorowychJa mam głównie białe, kolorowe są na wyjście do rodziny by ładnie się prezentować
cytrusowa85
Fanka BB :)
A! Jeszcze jedna sprawa... doświadczone mamuśki kochane, ile pieluszek tetrowych macie? Jak Wam się sprawdziły z poprzednimi dzieciaczkami? Do czego ich używałyście?
Do wszystkiego
Tetra lezalam wszędzie
Ze dwie w wózku do okrycia jak.przygrzewalo przed sloncem albo wialo a druga do wytarcia mordki
W łóżeczku jedna do podpierania glowki raz z jednej raz z drugiej strony
Na kark kladlam jak zjadlo i haftowalo
Po kąpieli na przewijaku
W cyckach nosilam jak mleko sie lalo (i kapustę tez w cyckach jak bolsly)
A ciągle w użyciu i do kosza a nowe bralam
mojeboje
Ja też mam ze 40 pieluch tetrowych, przez pomyłkę zamówiłam wtedy za dużo ale wszystkie się przydały, nie musiałam ich co chwilę prać, a pranie i prasowanie tetry to utrapienie. Generalnie myślęże tetry lepiej za dużo niż żeby miało braknąć
cytrusowa85
A coś na szyjkę macie kupionego? Nie wiem czy te wszystkie kombinezony rzeczywiście będą odpowiednio chronić maluszka przy spacerach albo chociażby na wyjściu ze szpitala... jakieś szaliczki macie może?
Nie niemowlak nie ma szyi
elifit
Moderatorka
Ok 20 szt. do odbijania ulewania na dno wanienki do wielorazowekA! Jeszcze jedna sprawa... doświadczone mamuśki kochane, ile pieluszek tetrowych macie? Jak Wam się sprawdziły z poprzednimi dzieciaczkami? Do czego ich używałyście?
Laktator mam elektryczny lovi. Na wyprawkoeym pokazywałam. Wypasiony. Super odciąga mleko. Najpierw przez dwie minuty delikatnie stymuluje a potem ciągnie jak dzidzia. 100ml bez problemu odciągałam.
elifit
Moderatorka
Kolorowe to wyłącznie estetyka np do buzi żeby nie pomylić z jakąś inną. Muslinki kup kolorowea tetrowe lepsze biale czy kolorowe? ja poki co mam same biale, poradzcie, jakie mam dokupic
reklama
elifit
Moderatorka
Coś tam mam.A coś na szyjkę macie kupionego? Nie wiem czy te wszystkie kombinezony rzeczywiście będą odpowiednio chronić maluszka przy spacerach albo chociażby na wyjściu ze szpitala... jakieś szaliczki macie może?