majka23x
Fanka BB :)
Mi troche na poczatku, a potem stanelo w miejscu, mam nadzieje ze po porodzie sie zwieksza [emoji12]mi poszlo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi troche na poczatku, a potem stanelo w miejscu, mam nadzieje ze po porodzie sie zwieksza [emoji12]mi poszlo
u mnie jeszcze te zyly tragediaMi troche na poczatku, a potem stanelo w miejscu, mam nadzieje ze po porodzie sie zwieksza [emoji12]
chyba tak, musze sie rozejrzec za jakimsKobity, zaopatrujecie się w laktator przed porodem? Położna mnie dziś nastraszyła nawałem pokarmu, a i pamiętam zwierzenia psiapsióły jak jej mąż z jednego cycka odciągał mleko, a mama z drugiego, bo tak ją wzięło nagle i musieli laktatora szukać po nocy na gwałt
pijesz ten gaviscon? ja mam najwieksze ataki w nocy, po scianach laze wtedyWitam się. Nie nadrobie na razie co piszecie. Od mojej super zgagi zaczęłam ostatnio wymiotować i mam dość już sama zgaga była męcząca a teraz to koszmar jakiś... Bierze mnie najbardziej w nocy i wieczorami.
Miłego dnia!
Nie, jesli bedzie potrzebny to sa sklepy/apteki 24h. Polozne tez odradzaly tak samo jak targanie mm do szpitalaKobity, zaopatrujecie się w laktator przed porodem? Położna mnie dziś nastraszyła nawałem pokarmu, a i pamiętam zwierzenia psiapsióły jak jej mąż z jednego cycka odciągał mleko, a mama z drugiego, bo tak ją wzięło nagle i musieli laktatora szukać po nocy na gwałt
Też tak to sobie rozplanowałam że w razie czego M. będzie kursował po mieście, a nie ma co wydawać naprzód kasy... wolałam się jednak skonsultowaćNie, jesli bedzie potrzebny to sa sklepy/apteki 24h. Polozne tez odradzaly tak samo jak targanie mm do szpitala
Jestem panikara, ale wydaje mi sie, ze na spokojnie da sie to ogarnac w razie koniecznosci.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
u nas jest fajna apteka czynna cala dobe takze zawsze moge chlopa wyslacNie, jesli bedzie potrzebny to sa sklepy/apteki 24h. Polozne tez odradzaly tak samo jak targanie mm do szpitala
Jestem panikara, ale wydaje mi sie, ze na spokojnie da sie to ogarnac w razie koniecznosci.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ja dostane. Ciagle jednak zastanawiam sie nad smoczkami i butelkami. Tak, wiem sa apteki calodobowe itp, ale poki co nie jestem mobilna ja ani moj luby, auto planujemy kupic po nowym roku, takze wrazie wu wole miec wszystko dopieteKobity, zaopatrujecie się w laktator przed porodem? Położna mnie dziś nastraszyła nawałem pokarmu, a i pamiętam zwierzenia psiapsióły jak jej mąż z jednego cycka odciągał mleko, a mama z drugiego, bo tak ją wzięło nagle i musieli laktatora szukać po nocy na gwałt