reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No i wróciłam. USG mi dziad nie zrobił, bo po co - przecież miałam w zeszłym tygodniu w szpitalu :p za dwa tygodnie się umówiłam na wymaz, a jeszcze mnie do środowiskowej wysłali na pogadankę ;) znowu dostałam jakieś próbki i małą butelkę, ale w przychodni spędziłam 2h i nie mogłam się doczekać powrotu do domu.

Kindzia ja od ostatniej wizyty czyli w 4 tyg przytylam 3 kg z czego Franio przybral 800 gram Ale to znaczy że 2 kg weszlo w dupsko :) nie no biorę się za siebie bo jest nie do pomyślenia.

Witam się. Nie nadrobie na razie co piszecie. Od mojej super zgagi zaczęłam ostatnio wymiotować i mam dość :( już sama zgaga była męcząca a teraz to koszmar jakiś... Bierze mnie najbardziej w nocy i wieczorami.

Miłego dnia!

Kindzia ja od ostatniej wizyty czyli w 4 tyg przytylam 3 kg z czego Franio przybral 800 gram Ale to znaczy że 2 kg weszlo w dupsko :) nie no biorę się za siebie bo jest nie do pomyślenia.

No to I tak 3kg to nie 6!!!!
Ale prawda maluszki teraz nabieraja "cialka". Mi sie nawyki zywieniowe nie zmienily wole gruszke Niz chipsy ale porcje tak I czestosc jedzenia.

Witam się. Nie nadrobie na razie co piszecie. Od mojej super zgagi zaczęłam ostatnio wymiotować i mam dość :( już sama zgaga była męcząca a teraz to koszmar jakiś... Bierze mnie najbardziej w nocy i wieczorami.

Miłego dnia!
Mi pomagają migdały i renie. Tyle że trzeba uważać z tym renie i nie przesadzać. U mnie na szczęście zgaga nie pojawia się aż tak czesto

reklama
Do góry