reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam was dziewczyny.

Nie spimy od 6.30 czyli standard. Zupka kalafiorowa juz prawie ugotowana surowka zrobiana na obiad pranie zebrane podloga sprzatnieta i ubranka na wyjscie przygotowane. Ide zaraz doprawic zupke i spakowac malemu plecak sprzatnac sypialnie umyc sie i możemy wychodzić do okulistki. Jestem bez sily ostatnio. Nic mi sie juz nie chce i do wszystkiego sie zmuszam bo bym najchetniej spala cały czas .

Lola ja sie klalam ale to dlatego ze musiałam. Maly nie chcial spac sam. Strasznie krzyczał i w ogóle wiec kladliamy sie razem. Potem gotowalismy i sprzatlismy razem albo jak tata wrocil. Zdarzało sie ze prysZnic brałam jak maz z pracy wrócił bo inaczej sie nie dalo :D potem jak byl wiekszy to w lezaczku bralam go do łazienki i szybko sie mylam. Zreszta do dziś muszę go brac ze soba bo nie da sie go z oczu spuscic na 5 min ;)

Jak widac po mojej wadze na apetyt nie narzekam :D caly czas mam na coś ochote:)

pamietam, ze masz oklulste dzis z malym, oby dal sie zbadac :)

reklama
Dzien dobry. Ja też mam wilczy apetyt, w 1 trymestrze tyle nie jadłam :) a to bardzo zle, bo niedługo waga sie na mnie obrazi :) nie no serio dziewczyny co zrobic zeby juz tyle nie przytyc do porodu?
Lola prosze o porady bo widzę że ty już zaczelas walkę z kg....:)
Mój synek jest dla mnie całkiem laskawy bo jeszcze nigdy nie obudził mnie w nocy. Owszem hula całe dnie, ale jaka to dla mnie rasosc. uwielbiam jak mi wypycha nozki, plecki i tak sobie moge go dotknąć. Ale za to noce cale przesypiamy

Dzien dobry. Ja też mam wilczy apetyt, w 1 trymestrze tyle nie jadłam :) a to bardzo zle, bo niedługo waga sie na mnie obrazi :) nie no serio dziewczyny co zrobic zeby juz tyle nie przytyc do porodu?
Lola prosze o porady bo widzę że ty już zaczelas walkę z kg....:)
Mój synek jest dla mnie całkiem laskawy bo jeszcze nigdy nie obudził mnie w nocy. Owszem hula całe dnie, ale jaka to dla mnie rasosc. uwielbiam jak mi wypycha nozki, plecki i tak sobie moge go dotknąć. Ale za to noce cale przesypiamy
moj mie budzi w nocy, ale ja nie wiem, moze to budzi mnie pelen pecherz a mlody po prostu sie budzi i kopie, bo ja sie budze

Hej

Grama no raczej ucieknie bo długo nie wytrzyma jeśli będzie wstawał po nocach i do pracy. Ty owszem odeśpisz i organizm się przyzwyczai choć pierwsze tygodnie to łatwe nie będą. Baby blues min z braku ciągłego snu przychodzi

Ja dziś nie mogłam zasnąć do 2.oo! Wy kończą mnie te zęby:(

AnioO powodzenia. Tak dziecko teraz intensywnie rośnie i siara w piersiach się tworzy więc będziesz jeść. Tak samo apetyt będzie po porodzie bo karmienie zużywa energii dużo

Noemi dawaj mu rutinoscorbin na wzmocnienie naczyń krwionośnych

reklama
Do góry