A co to jest?Niestety czasami tak.
Wtedy insulina idzie w ruch.
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Polecam sprawdź azzaro wanted [emoji7] w sephora chyba jest -20% do dzisiajPerfumy! Genialne! Dzięki za podpowiedz!!! [emoji16][emoji177]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
A jaki masz wózek lux? Bo pamiętam o jakim mówiłaś taki granatowy z dużymi kołami nie? A na jakim się skonczylo? Ja mam już zarezerwowany expander essence bo jest lekki, duży i wyższy niż większość a przy moim wzroście to bardzo ważne przy innych musiałam się garbicja licze, ze do konca czerwca maky pojezdzi w gondoli, bo jest ogroooooomna a jak zacznie siadac to w lipcu spacerowke zaloze na stelaz
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja tez mam malutka sypialnie, wcisnelam tam i meble, i lozko (140x200), i lozeczko, i stolik dla malucha, i jeszcze wozek tam mieszcze [emoji23] moze kwestia poprzestawiania mebli ?Hej laski
Nie bylo mnie wczoraj caly dzien troche juz wczoraj was nadrobilam reszte nadrobie pozniej
Luby z kumplem zlozyli komode i lozeczko listew im zabraklo niestety ale i tak byla niespodzianka dla mnie, ze az tyle zrobili
Zla nowina jest taka, ze juz nie bedzie sypialni lozko konczy sie za daleko bo zostaje tylko miejsce na przejscie jakies 40cm ... Musimy albo kupic jakas kanape albo polozyc materac na ziemie ... Jest mi smutno i zle bo myslalam, ze bedzie super a tu wyszlo jak zwykle buuuu co nie zmienia faktu, ze lozeczko i komoda prezentuja sie pieknie na tle tego rozu
Kurcze szkoda mi tego lozka myslalam, ze rok sie przemeczymy z lozkiem a pozniej sie cos kupi tym bardziej, ze nie planujemy tutaj dlugo mieszkac bo chcemy miec domek w przyszlosci ... Buuuuu no trudno jakos musze sie pogodzic z brakiem sypialni a co sie nasluchalam "a mowilem ci, ze twoja sypialnia znika wraz z decyzja o dziecku ble ble ble .... " zasmialam sie, ze zawsze mozemy pojsc do moich rodzicow na te 120m2 [emoji14]
Wczoraj jeszcze do mnie dotarlo, ze nie mamy w sumie gdzie postawic kosza mojzesza tak naprawde bo mamy jedno miejsce gdzie by moglo byc a pytanie kolejne brzmi tylko co z wozkiem ???? Pocieszam sie, ze moze malutka nie bedzie chciala w nim spac roznie moze byc ...
Materaca na podlodze nie kladz, materac musi miec wentylacje, inaczej zaplesnieje bo zacznie sie dusic od podlogi, podloga zacznie sie "pocic" a materac bedzie plesnial..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Dzidziusia mu urodzisz[emoji14]Dziewczyny szukam prezentu dla męża z okazji naszej 10 rocznicy, która przypada za miesiąc [emoji4][emoji177] macie moze jakieś pomysły?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
No mój kocha perfumy i zegarki [emoji23]Lisia, może coś aktywnego? Tor jazdy, lot nad miastem? Z prostszych - kolacja w super knajpie albo porządny zegarek? To zależy od tego jakie ma pasje, jakim jest facetem
Zalezy tez co mąż robi. Może aktowka do pracy ? No nie wiem.
xXxIzuLQaxXx
Ja biore batoniki marsy, u nas mowili zeby bylo cos czekoladowego bo duzo kalorii ma.Ja bym proponowala zabrac z soba batoniki zbozowe corny zawsze to jakis zastrzyk energii...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Ja tez bym sie bała tak zostawiać na pastwe losu. Mało to rowerów zostało ukradzionych ? Mojemu kuzynowi tu we wsi z placu rower ukradli w biały dzień.. a co dopiero w blokach, kręci sie mnostwo ludzi, meneli co ukradną zeby za flaszke sprzedać.. chyba ze jakies osiedle strzezone czy cośno jak snieg bede miec na kolach to tam bedzie stac, ale na clay dzien go tam nie zostawie, bo ludzie lubia otwierac drzwi wejsciowe i kazdy moze wejsc i ukrasc...na dole trzymaja wozki, rowerki i ja ich podziwiam...ja mam kolo drzwi mieszkania miejsce i tam moge go miec
xXxIzuLQaxXx
My w piwnicy zimą mamy troche wilgoci dlatego wózek trzymam w domua wez szkoda wozka do garazu...zaraz wilgoc najdzie
reklama
Olgi89
Zgadza sie! U mnie to w ogole nie ma takiej opcji zebym na klatce czy podworku zostawila wozek nawet przypiety po 10min by go nie bylo...No pewnie ze tak, zwłaszcza, ze wózek to najdroższa rzecz z całej wyprawkija sie pocieszam, ze gondola to tylko na kilka miesięcy, a potem juz duzo mniejsza spacerówka i bedzie łatwiej gdzieś upchnąć