reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

u nas niby domofony, nikogo obcego nie wpuszczamy, ale jak lato jest to ludziom za cieplo i glowne drzwi ciagle otwarte...a ja mam za drogi wozek by ryzykowac...zaplakalabym sie gdyby mi go ukradli
A co to za problem powiedziec ze listonosz czy z gazowni ? Apbo dostawca pizzy.. jest wiele sposobow zeby sie dostac do srodka

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja licze, ze do konca czerwca maky pojezdzi w gondoli, bo jest ogroooooomna a jak zacznie siadac to w lipcu spacerowke zaloze na stelaz :)
No wlasnie, zalezy kiedy dziecko zacznie siadac. Jak bedzie siadac to juz tak spokojnie nie wylezy, bedzie chcialo ogladac swiat ;)

A jaki masz wózek lux? Bo pamiętam o jakim mówiłaś taki granatowy z dużymi kołami nie? A na jakim się skonczylo? Ja mam już zarezerwowany expander essence bo jest lekki, duży i wyższy niż większość a przy moim wzroście to bardzo ważne :) :) przy innych musiałam się garbic :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci ze my mamy baby merc q9 i tez sie ciesze bo jest wysoki i maz nie bedzie marudzil ze kopie po stelazu na dole [emoji23] nie wymiga sie od spacerów [emoji4]

Pamiętam, że moja córa miała kryzys wózkowy koło 4-5 miesięcy. Siedzieć jeszcze nie mogła a patrzenie się na niebo było już mega nudne... Na szczęście w mojej gondoli jest pochylane dno, więc czasami dawała radę się położyć tam na brzuszku i coś pooglądać, na krótkie dystanse fotelik, ale ogólnie był poważny problem a pełnia lata wtedy była.

Dzień dobry. U mnie dzisiaj sennie, jakaś niedospana jestem..
Mąż wrócił z pracy, odsypia nockę, syn przeziębiony leży w łóżku, a ja zaraz się biorę za robienie pizzy.

aporpo's jedzenia: czy bylyscie glodne po porodzie? tzn. szczegolnie pytam tych co dlugo rodzily... tak powiedzmy godzine, dwie po porodzie to chyba glod dopada? jakis posilek trzeba sobie zalatwic (nie znosze szpitalnego)? czy bardziej sie spac chce?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja nic nie jadłam od rana a jak urodziłam to za chwilę dosłownie podali mi obiad bo to w sumie pora obiadowa była, ale prawie go nie ruszyłam.. za dużo emocji i nie chciało mi się już ani jeść ani spać, mimo, że jak rodziłam to między skurczami przysypiałam ze zmęczenia:p wszystko przeszło jak ręką odjął :D

reklama
Kurde.. tak mnie od wczoraj brzuch boli ze jade na nospie [emoji21][emoji21][emoji21] chyba przy @ mnie tak nie bolal jak teraz... :/

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez tak wczoraj bolal, ale dzis juz lepiej. Za to leciutkie skurcze znowu odczuwam :/ i tak w kolko

Do góry