elifit
Moderatorka
RożekA co bierzecie dla dziecka do szpitala kocyk czy rożek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RożekA co bierzecie dla dziecka do szpitala kocyk czy rożek?
Dobrze mówisz do porodu nie malujemy.Nie no co do normalnego malowania paznokci to nigdy nie slyszalam zadnych przeciwwskazan, ale slyszalam za to ze do porodu nie mozna miec umalowanych bo po paznokciach cos tam sie sprawdza podobno, niedotlenienie czy cos, jesli sie myle to mnie poprawcie
U nas znowu czkawka, to dziecko mnie wykończy przed porodem jeszcze Jest tak strasznie ruchliwy i czka codziennie, ehh ciągle mam wrażenie, że coś ze mną nie tak i dziecku niewygodnie i że czkawkę też ma przeze mnie, to pewnie głupie, ale tak coś mi odbiło do głowy...
A śnił mi się dziś poród i narodziny synka, bardzo fajny sen, ładnie Jaś wyglądał, niestety jak się obudziłam, to nie pamiętałam jak zostało nam jeszcze 38 dni
O rany! Jak przeczytałam Twoje 38 dni to uświadomiłam sobie, że to cholera już tuż tuż. A ja co? W lesie ze wszystkim, kilka ubranek, pieluch tetrowych i tyle. Ech... W przyszły weekend obiecuje sobie że coś z tym zrobię! W ten idę na weselicho
umieram czekam az wroci Tomek i pojedziemy do apteki po cos na zgage, bo wlasnie wyjechalam resztki tego co mam
38 dni... Przeciez to lada moment!O rany! Jak przeczytałam Twoje 38 dni to uświadomiłam sobie, że to cholera już tuż tuż. A ja co? W lesie ze wszystkim, kilka ubranek, pieluch tetrowych i tyle. Ech... W przyszły weekend obiecuje sobie że coś z tym zrobię! W ten idę na weselicho
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]