reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

O, ale super :) A sukienka jest? :D
Odliczam sobie aplikacją na telefonie, jakos tak mi bardziej świadomo jest ;) Nie mam stanika do karmienia, pasa poporodowego, laktatora ... ale chyba żadnej z tych rzeczy w końcu nie kupię, obejdę się.

Łączę się w bólu z umieraniem od zgagi. Już przyjęłam do wiadomości, że do końca już nic się nie zmieni :/ Trochę mi to mleko pomaga, ale na chwilę. Tak samo zresztą jak syrop od lekarki. Paskudztwo :( Daj znać, co kupisz i czy pomoże??
ja uzywam gaviscon, refluxin, rennie, manti i juz nic nie pomaga :( dzis kupie znow syrop gaviscon, bo jak wezme z dwie lyzeczki to ulga jest...on jeden na jakis tam czas pomaga

reklama
38??? A mi aplikacja pokazuje jeszcze 62.... [emoji30][emoji30]

a8doqqmz725nh9h0.png

ja uzywam gaviscon, refluxin, rennie, manti i juz nic nie pomaga :( dzis kupie znow syrop gaviscon, bo jak wezme z dwie lyzeczki to ulga jest...on jeden na jakis tam czas pomaga

Właśnie gaviscon mam i też zauważyłam, że dwie łyżeczki trochę lepiej sobie radzą. To nawet nie próbujęzmieniać syropu,...

nie :) nie stac mnie na taki luksus

Mnie też :D myślałam o używanej, tylko po pierwsze, czy ktokolwiek sprzedaje używaną baze solo, bez swojego fotelika...? :/ a poza tym nie wiem, czy ta baza to jeden model do wszystkich maxi cosi czy nie...

38??? A mi aplikacja pokazuje jeszcze 62.... [emoji30][emoji30]

a8doqqmz725nh9h0.png

O, to na którego masz termin? :)

Dziewczyny, kupowałyście bazę do fotelików maxi cosi do samochodu?
Ja mam bazę. Uważam to za jedną z lepszych inwestycji przy wyprawce. Ja używam już teraz tego większego fotelika ale dalej w bazie. Jak młody się urodzi jego fotelik będzie w bazie a córka zacięta pasami.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry