ja uzywam gaviscon, refluxin, rennie, manti i juz nic nie pomaga dzis kupie znow syrop gaviscon, bo jak wezme z dwie lyzeczki to ulga jest...on jeden na jakis tam czas pomagaO, ale super A sukienka jest?
Odliczam sobie aplikacją na telefonie, jakos tak mi bardziej świadomo jest Nie mam stanika do karmienia, pasa poporodowego, laktatora ... ale chyba żadnej z tych rzeczy w końcu nie kupię, obejdę się.
Łączę się w bólu z umieraniem od zgagi. Już przyjęłam do wiadomości, że do końca już nic się nie zmieni :/ Trochę mi to mleko pomaga, ale na chwilę. Tak samo zresztą jak syrop od lekarki. Paskudztwo Daj znać, co kupisz i czy pomoże??
reklama
nie nie stac mnie na taki luksusDziewczyny, kupowałyście bazę do fotelików maxi cosi do samochodu?
K
Krasnal77
Gość
38??? A mi aplikacja pokazuje jeszcze 62.... [emoji30][emoji30]
Napisz mu esa niech kupi po drodze!umieram czekam az wroci Tomek i pojedziemy do apteki po cos na zgage, bo wlasnie wyjechalam resztki tego co mam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A mi 71 !!!! Do 24 grudnia do terminu porodu [emoji21][emoji21][emoji21]38??? A mi aplikacja pokazuje jeszcze 62.... [emoji30][emoji30]
Lecz do terminu cc 65 [emoji19]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja uzywam gaviscon, refluxin, rennie, manti i juz nic nie pomaga dzis kupie znow syrop gaviscon, bo jak wezme z dwie lyzeczki to ulga jest...on jeden na jakis tam czas pomaga
Właśnie gaviscon mam i też zauważyłam, że dwie łyżeczki trochę lepiej sobie radzą. To nawet nie próbujęzmieniać syropu,...
nie nie stac mnie na taki luksus
Mnie też myślałam o używanej, tylko po pierwsze, czy ktokolwiek sprzedaje używaną baze solo, bez swojego fotelika...? :/ a poza tym nie wiem, czy ta baza to jeden model do wszystkich maxi cosi czy nie...
38??? A mi aplikacja pokazuje jeszcze 62.... [emoji30][emoji30]
O, to na którego masz termin?
Ja mam bazę. Uważam to za jedną z lepszych inwestycji przy wyprawce. Ja używam już teraz tego większego fotelika ale dalej w bazie. Jak młody się urodzi jego fotelik będzie w bazie a córka zacięta pasami.Dziewczyny, kupowałyście bazę do fotelików maxi cosi do samochodu?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Ja dzisiaj miałam usg 30tc (29t4d). Hanka ma 1.5kg, ułożona posladkowo twarzą do mojego kręgosłupa wszystko jest okej, tak jak byc powinno w czwartek idziemy jeszcze na 3d bo dzisiaj to było w luxmedzie czysto medycznie, a pooglądać sobie idziemy gdzie indziej
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom