reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

No to Maciuś już niedługo w domciu będzie!!!! :*
Suuuuuuper

Ja po badaniu, badal mnie ordynator, o dziwo miły.
Zalecił diabetologia, bo ja niby wg niego kłamie że cukry w domu są ok, że narazam siebie i dziecko.
Jak cukry będę miała wysokie to owszem znów spotkam się że swoim diabetologiem, luzik.

A teraz do domu, czekam na wypis.
Już się nie mogę doczekać mojego malutkiego 2 letniego synka :*
Wspaniałe wieści od rana :)

reklama
Nie strasz, mój wczoraj ważył 2.200, oj... to na 4,5 kg mam się szykować?

Zaskoczyłyście mnie dziewczyny tymi kocami z minky. Myslałam że to taka fajna, pro dziecięca firma, bo właśnie wszystko takie milutkie i mięciutkie.
A rożka któraś z was z Minky ma? Ponoć są dostępne takie fajne z kangurkiem na nóżki...
Przecież jak chcesz minky to śmiało kup na próbę ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz wczoraj pow ze mala do porodu powinna 3500-3600 wazyc :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli jest nadzieja ;) hihi. Bo już się z M. śmialiśmy, że musimy olać ciuszki na 56 i od razu na 62 kupować więcej :D
Jedna przewidywana data porodu mi się aż zmieniła na 29 listopada wczoraj! ;) Ale na różne sposoby to lekarz podawał i brał pod uwagę kilka czynników, więc druga data była już "normalna", na 7.12. Zaczęłam jednak trząść portkami i dzisiaj się chyba wreszcie za pakowanie walizki wezmę, bo to przecież różnie bywa... tylko prasowanie skończę, bo przez ten szpital zupełnie nie miałam na to czasu.

Hej dziewczyny. Dzięki kochane za opinie :) Nocka nie za fajna, nie mogłam zasnąć, kręciłam się, ale jak syn poszedł do szkoły to stwierdziłam, że się chwilę zdrzemnę, obudziłam się po prawie 2 godzinach:p

Noemi ja mam usztywniany i ten wkład normalnie się wyjmuje :) a ponoć niedoswiadczonym pewniej tak na poczatku [emoji4]

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

No ja doświadczenie już mam, ale nie mogę sobie przypomnieć jaki miałam z synem, skleroza ciążowa:D wydaje mi się, że usztywniany, ale aż później zajrzę do zdjęć;)

Gdzie znalazłaś taki fajny z kotami ? Mój syn to "kociarz", podobałoby mu się jakby siostrzyczka miała podobny;)

czesc, nocka masakra...katar, siku, mlody grajacy w pilke...hehe

U mnie od rana tańce w brzuchu :p też katar mi nie dawał spać:dry:

ja tez bede teraz kupowac mkinky, mi sie to podoba i mile w dotyku jest :)
Ja mam kocyk z minky o taki
1476354635204.jpg

kupiłam na allegro i jest super ale to 100% poliester wiec będę go używała w wozeczku a do lozeczka chce kupić coś bawełnianego takiego:
1476354588663.png

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476354588663.png
    1476354588663.png
    196 KB · Wyświetleń: 346
  • 1476354635204.jpg
    1476354635204.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 349
reklama
Hej. U mnie nocka przespana w miare. Raz na siku wstawalam i dwa razy okryc małego bo sie przebudzil:) nawet spal do rana w swoim lozeczku :) właśnie tak postanowilam robic. Niech spi tak jak mu wygodnie. Jelsi ma potrzebę tulic sie do nas to niech przychodzi kiedy chce. Dla malej kupimy po prostu doatawke do lozka zeby jej nie zgniesc:D

Posprzatalam przygotowalam wszystko do obiadu i leze. Za kazdym razem jak probuje coś wiecej zrobic w domu mala tak mocno napiera na dół ze potem nie mam jak sie ulozyc. Masakra jak bedzie tak dalej robila to wypadnie :)

Eli ciesze sie z wieści o Maciusiu. Silny maluszek. Oby tak dalej zeby mama mogla go w końcu tulic. Im obojgu jest to potrzebne. Mocne kciuki za nich:)

Chyba sie przespie godz zanim po malutkiego pojade. Oczy mi sie same zamykają:)

Do góry