Lux ja też mam w brzuchu małego wiercipiete. Rusza się caly czas. Niekiedy jak kopnie to aż czuje ze cala mna poruszylo ostatnio w aplikacji bylo napisane ze ukształtowal się już temperament dziecka i jesli jest ruchliwe w brzuchu to prawdopodobnie takie będzie po porodzie. Aż się boje
reklama
Olgi89
Fanka BB :)
wiele razy to slyszalam.. hyhyjesli jest ruchliwe w brzuchu to prawdopodobnie takie będzie po porodzie. Aż się boje
no ja tez sie bojeLux ja też mam w brzuchu małego wiercipiete. Rusza się caly czas. Niekiedy jak kopnie to aż czuje ze cala mna poruszylo ostatnio w aplikacji bylo napisane ze ukształtowal się już temperament dziecka i jesli jest ruchliwe w brzuchu to prawdopodobnie takie będzie po porodzie. Aż się boje
i jak dlugo bedziesz w szpitalu?Leżę, druga kroplówka i zakaz wstawania kiepski nastrój.
Mam dwie płaczàce panie w pokoju, więc kiepsko. Udziela mi się. Jedna z pań po operacji dostała mega krwotoku...trudny czas. 3majcie się.
no to ladna ma juz wage ejW ogóle, to moja "Mała" waży.... 2100! Myślałam, że padnę, gdy to usłyszałam. Myślałam, że będzie kolo 1600-1700, ale że przekroczy 2kg? W życiu!
Oby tylko do jutra...dam znać.i jak dlugo bedziesz w szpitalu?
trzymam kciuki!Oby tylko do jutra...dam znać.
aneta_ck
Fanka BB :)
Lenam trzymaj sie. Współczuję smutnych wspollokatorek. Nie daj sie takiemu nastrojowi. Przypomnij kochana co sie dzieje ze mialas skierowanie do szpitala? Chodzi i ta szyjke czy cis mi uciekło? Jest tule postów ze czasami nie wszystko moge doczytać.
Aniu moze lepiej zostan na badaniach i pod obserwacja. Dla pewnosci. Pamietasz jak ja w 26 tyg poszlam z bólem na ip. Najpierw dwie godz badan. Mocz cisnienie potem ktg potem usg przez brzuch z oceną dziecka i lozyska potem badanie na fotelu i usg dopochwowe i dopiero decyzja ze mam zostać i lezec pod kroplowka. Na ip byłam chyba z 10 razy a zostawili mnie tylko dwa razy. Łącznie juz w tej ciąży 13 dni tam lezalam. Badz dzielna daj im czas na badania niech wszystko wyklucza. Malutka chociaz ma ładną wagę to powinna jeszcze w brzuszku zostać. Z drugiej strony jak sie slyszy ze dzidziuś ma juz ponad 2 kg to trochę lzej sie na sercu robi prawda? Lez i odpoczywaj póki możesz bo po tem ciężko będzie jak córeczka sie urodzi
Aniu moze lepiej zostan na badaniach i pod obserwacja. Dla pewnosci. Pamietasz jak ja w 26 tyg poszlam z bólem na ip. Najpierw dwie godz badan. Mocz cisnienie potem ktg potem usg przez brzuch z oceną dziecka i lozyska potem badanie na fotelu i usg dopochwowe i dopiero decyzja ze mam zostać i lezec pod kroplowka. Na ip byłam chyba z 10 razy a zostawili mnie tylko dwa razy. Łącznie juz w tej ciąży 13 dni tam lezalam. Badz dzielna daj im czas na badania niech wszystko wyklucza. Malutka chociaz ma ładną wagę to powinna jeszcze w brzuszku zostać. Z drugiej strony jak sie slyszy ze dzidziuś ma juz ponad 2 kg to trochę lzej sie na sercu robi prawda? Lez i odpoczywaj póki możesz bo po tem ciężko będzie jak córeczka sie urodzi
reklama
Anetko, tak, dokładnie - szyjka. Wycinki. Moja jest dość krótka. Muszą obserwować. Najgorsze te kroplówki i atmosfera, ale będzie dobrze.Lenam trzymaj sie. Współczuję smutnych wspollokatorek. Nie daj sie takiemu nastrojowi. Przypomnij kochana co sie dzieje ze mialas skierowanie do szpitala? Chodzi i ta szyjke czy cis mi uciekło? Jest tule postów ze czasami nie wszystko moge doczytać.