reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

mi sie wydaje, ze to chyba jednak jelitowka
Tez tak mysle ale smecte dzisiaj i tak jeszcze biore

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Majka poprzednia ciaza to byla na prawde ok. Oczywiscie mialam cukrzycę ale to normlane u mnie. Poza tym pracowalam do 34 tyg skonczonego. W domu robilam wszystko i przenosilam. Wywoływali mi porod w 41tyg. No a teraz córeczka dokazuje od początku:)

Lux on właśnie dupek nic mi jie mówi. Poza wszystko dobrze i u pani to normalne. Taaaaa.... Chyba tylko u mnie. No ale do szpitala mam 10 min spacerkiem i 4 samochodem. W razie wu odwiedzę ich i niech mnie przebadaja. Ja jutro zaczynam 34 tydz wiec nawet gdyby sie akcja zaczela juz to malutka powinna sobie poradzic. Wiadomo ze im dluzej siedzi w brzuszku tym lepiej dla niej ale i tak ciesze sie ze tyle dalysmy rade wytrzymac bo bylo czasami ciezko :)

Majka poprzednia ciaza to byla na prawde ok. Oczywiscie mialam cukrzycę ale to normlane u mnie. Poza tym pracowalam do 34 tyg skonczonego. W domu robilam wszystko i przenosilam. Wywoływali mi porod w 41tyg. No a teraz córeczka dokazuje od początku:)

Lux on właśnie dupek nic mi jie mówi. Poza wszystko dobrze i u pani to normalne. Taaaaa.... Chyba tylko u mnie. No ale do szpitala mam 10 min spacerkiem i 4 samochodem. W razie wu odwiedzę ich i niech mnie przebadaja. Ja jutro zaczynam 34 tydz wiec nawet gdyby sie akcja zaczela juz to malutka powinna sobie poradzic. Wiadomo ze im dluzej siedzi w brzuszku tym lepiej dla niej ale i tak ciesze sie ze tyle dalysmy rade wytrzymac bo bylo czasami ciezko :)

ja pamietam te Twoje plamienia itp, jak sie balas i jak jezdzilas po szpitalach :(

No widzisz ja jak byłam z krwią w 7 miesiącu to też było a po co przyszłam. Jak byłam sprawdzać szyjkę to zaraz pytali czy wody odeszły, no debile, czyżbym miała czekać aż nie bedzie odwrotu?

Coreczka pokazuje rogi :D w koncu dziewczynka :)

wez i sprobuj cos zjesc
Zjadlam przed chwila znow dwa tosty z maslem az mnie trzesie na ich widok no i od wczoraj chce mi sie herbaty albo z cytryna albo z sokiem malinowym a teraz mi sie przypomnialo ze mam herbate rozana wlasnie sobie zrobilam nigdy tak nie mialam widocznie brakuje mi wit c ....
Jeszcze mama mnie zdenerwowala, ze nie przyjezdzam do nich od dwoch tygodni a ja kurcze naprawde mialam teraz urwanie tylka codziennie gdzies jezdzilismy a to moja praca a to kwalifikacje lubego remont pokoju i tak ciagle cos a teraz jeszcze chora jestem ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Zjadlam przed chwila znow dwa tosty z maslem az mnie trzesie na ich widok no i od wczoraj chce mi sie herbaty albo z cytryna albo z sokiem malinowym a teraz mi sie przypomnialo ze mam herbate rozana wlasnie sobie zrobilam nigdy tak nie mialam widocznie brakuje mi wit c ....
Jeszcze mama mnie zdenerwowala, ze nie przyjezdzam do nich od dwoch tygodni a ja kurcze naprawde mialam teraz urwanie tylka codziennie gdzies jezdzilismy a to moja praca a to kwalifikacje lubego remont pokoju i tak ciagle cos a teraz jeszcze chora jestem ...

thgfflw1k3inkyc3.png
a mnie tak wkurzyli w sklepie, gdzie moj wozek stoi, czuje, ze pojade tam, ale pogadam z ta narwana szefowa

A tak wracajac do plamien jestem ciekawa czy jakby ktorys z tych lekarzy czy poloznych mial plamienia albo cos bylo co nie jest normalne w ciazy to tez by tak grzecznie w domu siedzial i czekal myslac, ze tak ma byc ? Watpie ....

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry