ej zamowilam wozek na poczatku wrzesnia, wplacilam 300 zl, wozek mial dojsc koniec listopada, doszedl w drugiej polowie wrzesnia i panie mowia, ze zaplace jak bede odbierac, ze moze u nich stac (kilka tak stoi juz zamowionych) a wczoraj mi tu dzwonia, ze uwaga-szefowa kazala mi teraz zaplacic reszte za wozek a ja mowie, ze to dziadkowie placa i nie wiem kiedy dadza kase dokladnie, ale mowili cos o koncu pazdziernika (tak sie dogadalam z paniami w sklepie, ze wtedy mamy go odebrac) a tu sie szefowa rzuca, ale sama nie zadzwoni do mnie...wiec ja tam zadzwonie do niej!!!! i se z nia pogadam a fotelik nawet nie dojechal o cena o 80 zl wyzsza wyszla niz mialo byc...zla jestemA co sie stalo ?
reklama
creativo
Fanka BB :)
Moj wozek jeszcze nie przyszedl tez jestem ciekawa jak wyglada my mamy termin na koniec pazdziernika z wozkiem ale wiem, ze mama kase ma odlozona jeszcze babcia sie na niego skladala zreszta i tak beda dzwonic do mamy, ze wozek juz jestej zamowilam wozek na poczatku wrzesnia, wplacilam 300 zl, wozek mial dojsc koniec listopada, doszedl w drugiej polowie wrzesnia i panie mowia, ze zaplace jak bede odbierac, ze moze u nich stac (kilka tak stoi juz zamowionych) a wczoraj mi tu dzwonia, ze uwaga-szefowa kazala mi teraz zaplacic reszte za wozek a ja mowie, ze to dziadkowie placa i nie wiem kiedy dadza kase dokladnie, ale mowili cos o koncu pazdziernika (tak sie dogadalam z paniami w sklepie, ze wtedy mamy go odebrac) a tu sie szefowa rzuca, ale sama nie zadzwoni do mnie...wiec ja tam zadzwonie do niej!!!! i se z nia pogadam a fotelik nawet nie dojechal o cena o 80 zl wyzsza wyszla niz mialo byc...zla jestem
Lola Lolitta
Matko co za chamstwo z ich strony!!!ej zamowilam wozek na poczatku wrzesnia, wplacilam 300 zl, wozek mial dojsc koniec listopada, doszedl w drugiej polowie wrzesnia i panie mowia, ze zaplace jak bede odbierac, ze moze u nich stac (kilka tak stoi juz zamowionych) a wczoraj mi tu dzwonia, ze uwaga-szefowa kazala mi teraz zaplacic reszte za wozek a ja mowie, ze to dziadkowie placa i nie wiem kiedy dadza kase dokladnie, ale mowili cos o koncu pazdziernika (tak sie dogadalam z paniami w sklepie, ze wtedy mamy go odebrac) a tu sie szefowa rzuca, ale sama nie zadzwoni do mnie...wiec ja tam zadzwonie do niej!!!! i se z nia pogadam a fotelik nawet nie dojechal o cena o 80 zl wyzsza wyszla niz mialo byc...zla jestem
A ja oo badaniach.
Bóle są od tego że młody głową i rączkami wali w moją Blizne po CC.
Bóle będą silniejsze z każdym tygodniem bo młody coraz większy. Mogę jedynie lecieć na przeciwbólowych i mega się oszczędzać....
Na to lekarstwa nie ma....
Dostanę kroplówkę i jutro do domu...
creativo
Przynajmniej wiesz od czego te bole saMatko co za chamstwo z ich strony!!!
A ja oo badaniach.
Bóle będą silniejsze z każdym tygodniem bo młody coraz większy. Mogę jedynie lecieć na przeciwbólowych i mega się oszczędzać....
Biedna sie nameczysz...
majka23x
Uuuh.. no to duzo cierpliwosci zycze. Dobrze, ze to nic, co mogloby wam zagrazac. Powodzenia!!!Matko co za chamstwo z ich strony!!!
A ja oo badaniach.
anio0
Pilne pytanie - od prawie kwadransu mam napięty brzuch, chyba mi się postawił, jest twardy i boli. Przypomina mi to skurcz w łydce, ale w brzuchu. Z tego wszystkiego jest mi duszno, jestem rozpalona... jechać na IP od razu czy działać nospą najpierw?
@Lola Lolitta przynajmniej wiesz już o co chodzi. Dobrze, że wychodzisz, bo szpitale sà beeee
moi rodzice na brak kasy nie narzekaja, ale uszykowani byli na koniec pazdziernika, przeciez tez maja swoje zobowiazania finansowe i to nie jest tak hop siupMoj wozek jeszcze nie przyszedl tez jestem ciekawa jak wyglada my mamy termin na koniec pazdziernika z wozkiem ale wiem, ze mama kase ma odlozona jeszcze babcia sie na niego skladala zreszta i tak beda dzwonic do mamy, ze wozek juz jest
i co nic Ci nie pomoga tak?Matko co za chamstwo z ich strony!!!
A ja oo badaniach.
reklama
creativo
Dwie nospy lyknij jak nie przejdzie to na ipPilne pytanie - od prawie kwadransu mam napięty brzuch, chyba mi się postawił, jest twardy i boli. Przypomina mi to skurcz w łydce, ale w brzuchu. Z tego wszystkiego jest mi duszno, jestem rozpalona... jechać na IP od razu czy działać nospą najpierw?