reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dwie nospy lyknij jak nie przejdzie to na ip

thgfflw1k3inkyc3.png
Jadę już teraz. Nie wytrzymam dłużej.

reklama
Pilne pytanie - od prawie kwadransu mam napięty brzuch, chyba mi się postawił, jest twardy i boli. Przypomina mi to skurcz w łydce, ale w brzuchu. Z tego wszystkiego jest mi duszno, jestem rozpalona... jechać na IP od razu czy działać nospą najpierw?

Gdyby mnie złapał w brzuchu taki skurcz jak mnie w łydce łąpie, to po 1. skęciłabym się z bólu, a po 2. już dawno byłabym na IP. Chyba że ból jest lekki, i nic nie cieknie, nie leci etc. to spróbowałabym z nospa najpierw.

@anio0 Kciuki oczywiscie sa! czekamy na info :*

U mnie to tak delikatnie bo lozysko mam na przedniej scianie to tak nie czuc ;)
Ja jeszcze chyba nigdy nie czulam czkawki :oo::-D albo moze mam za duzo tluszczu i tak delikatne drgania jak czkawka nie dochodza do mnie i czuje tego hahaha :p
ogolnie ta moja mala jest MEGA spokojna , nawet po jedzeniu rozciagnie przeciagnie sie 2 max 3 razy i tyle z ruchow.. lekko brzuch zafaluje i tyle.. mocniej nigdy nie czulam :(

Ja jeszcze chyba nigdy nie czulam czkawki :oo::-D albo moze mam za duzo tluszczu i tak delikatne drgania jak czkawka nie dochodza do mnie i czuje tego hahaha [emoji14]
ogolnie ta moja mala jest MEGA spokojna , nawet po jedzeniu rozciagnie przeciagnie sie 2 max 3 razy i tyle z ruchow.. lekko brzuch zafaluje i tyle.. mocniej nigdy nie czulam :(
Moja tez spokojna ;) nawet lekarz ciagle mowi, ze to bardzo spokojne dziecko jest
Najwieksza aktywnosc zawsze jest po owocach ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Moja tez spokojna ;) nawet lekarz ciagle mowi, ze to bardzo spokojne dziecko jest
Najwieksza aktywnosc zawsze jest po owocach ;)
Zjadlam niedawno sniadanko , 2 razy zafalowal brzuchol i koniec haha :/ po owocach nie jest tez nic mocniej , nie zauwazylam tego zeby byla roznica.. jakbym miala naprawde liczyc ruchy to bym chyba codziennie byla na ip.. :(
A co najlepsze najbardziej czuje ruchy jak siedze.. bo jak leze to prawie wcale nie czuje..

Ja jeszcze chyba nigdy nie czulam czkawki :oo::-D albo moze mam za duzo tluszczu i tak delikatne drgania jak czkawka nie dochodza do mnie i czuje tego hahaha :p
to ja dzis mowie Boze kiedy Natan pojdzie spac hehe, bo dzis to kopie i kopie i nie wiem kiedy to dziecko odpoczywa :D

reklama
Do góry