anio0
Fanka BB :)
Jadę już teraz. Nie wytrzymam dłużej.Dwie nospy lyknij jak nie przejdzie to na ip
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadę już teraz. Nie wytrzymam dłużej.Dwie nospy lyknij jak nie przejdzie to na ip
Pilne pytanie - od prawie kwadransu mam napięty brzuch, chyba mi się postawił, jest twardy i boli. Przypomina mi to skurcz w łydce, ale w brzuchu. Z tego wszystkiego jest mi duszno, jestem rozpalona... jechać na IP od razu czy działać nospą najpierw?
Jadę już teraz. Nie wytrzymam dłużej.
powodzenia, daj znac potemJadę już teraz. Nie wytrzymam dłużej.
Kciuki zacisniete! [emoji110][emoji110][emoji110]Jadę już teraz. Nie wytrzymam dłużej.
Ja jeszcze chyba nigdy nie czulam czkawki albo moze mam za duzo tluszczu i tak delikatne drgania jak czkawka nie dochodza do mnie i czuje tego hahahaU mnie to tak delikatnie bo lozysko mam na przedniej scianie to tak nie czuc
Moja tez spokojna nawet lekarz ciagle mowi, ze to bardzo spokojne dziecko jest@anio0 Kciuki oczywiscie sa! czekamy na info :*
Ja jeszcze chyba nigdy nie czulam czkawki albo moze mam za duzo tluszczu i tak delikatne drgania jak czkawka nie dochodza do mnie i czuje tego hahaha [emoji14]
ogolnie ta moja mala jest MEGA spokojna , nawet po jedzeniu rozciagnie przeciagnie sie 2 max 3 razy i tyle z ruchow.. lekko brzuch zafaluje i tyle.. mocniej nigdy nie czulam
Zjadlam niedawno sniadanko , 2 razy zafalowal brzuchol i koniec haha :/ po owocach nie jest tez nic mocniej , nie zauwazylam tego zeby byla roznica.. jakbym miala naprawde liczyc ruchy to bym chyba codziennie byla na ip..Moja tez spokojna nawet lekarz ciagle mowi, ze to bardzo spokojne dziecko jest
Najwieksza aktywnosc zawsze jest po owocach
to ja dzis mowie Boze kiedy Natan pojdzie spac hehe, bo dzis to kopie i kopie i nie wiem kiedy to dziecko odpoczywa@anio0 Kciuki oczywiscie sa! czekamy na info :*
Ja jeszcze chyba nigdy nie czulam czkawki albo moze mam za duzo tluszczu i tak delikatne drgania jak czkawka nie dochodza do mnie i czuje tego hahaha
ogolnie ta moja mala jest MEGA spokojna , nawet po jedzeniu rozciagnie przeciagnie sie 2 max 3 razy i tyle z ruchow.. lekko brzuch zafaluje i tyle.. mocniej nigdy nie czulam
Ciesz sie ze tak jest , chociaz wiesz ze cos tam masz w tym brzuszku ja to sie czasami zastanawiam czy mam dziecko a moze malutka rybketo ja dzis mowie Boze kiedy Natan pojdzie spac hehe, bo dzis to kopie i kopie i nie wiem kiedy to dziecko odpoczywa