reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dwie nospy lyknij jak nie przejdzie to na ip

thgfflw1k3inkyc3.png
Jadę już teraz. Nie wytrzymam dłużej.

reklama
Pilne pytanie - od prawie kwadransu mam napięty brzuch, chyba mi się postawił, jest twardy i boli. Przypomina mi to skurcz w łydce, ale w brzuchu. Z tego wszystkiego jest mi duszno, jestem rozpalona... jechać na IP od razu czy działać nospą najpierw?

Gdyby mnie złapał w brzuchu taki skurcz jak mnie w łydce łąpie, to po 1. skęciłabym się z bólu, a po 2. już dawno byłabym na IP. Chyba że ból jest lekki, i nic nie cieknie, nie leci etc. to spróbowałabym z nospa najpierw.

@anio0 Kciuki oczywiscie sa! czekamy na info :*

U mnie to tak delikatnie bo lozysko mam na przedniej scianie to tak nie czuc ;)
Ja jeszcze chyba nigdy nie czulam czkawki :oo::-D albo moze mam za duzo tluszczu i tak delikatne drgania jak czkawka nie dochodza do mnie i czuje tego hahaha :p
ogolnie ta moja mala jest MEGA spokojna , nawet po jedzeniu rozciagnie przeciagnie sie 2 max 3 razy i tyle z ruchow.. lekko brzuch zafaluje i tyle.. mocniej nigdy nie czulam :(

Ja jeszcze chyba nigdy nie czulam czkawki :oo::-D albo moze mam za duzo tluszczu i tak delikatne drgania jak czkawka nie dochodza do mnie i czuje tego hahaha [emoji14]
ogolnie ta moja mala jest MEGA spokojna , nawet po jedzeniu rozciagnie przeciagnie sie 2 max 3 razy i tyle z ruchow.. lekko brzuch zafaluje i tyle.. mocniej nigdy nie czulam :(
Moja tez spokojna ;) nawet lekarz ciagle mowi, ze to bardzo spokojne dziecko jest
Najwieksza aktywnosc zawsze jest po owocach ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Moja tez spokojna ;) nawet lekarz ciagle mowi, ze to bardzo spokojne dziecko jest
Najwieksza aktywnosc zawsze jest po owocach ;)
Zjadlam niedawno sniadanko , 2 razy zafalowal brzuchol i koniec haha :/ po owocach nie jest tez nic mocniej , nie zauwazylam tego zeby byla roznica.. jakbym miala naprawde liczyc ruchy to bym chyba codziennie byla na ip.. :(
A co najlepsze najbardziej czuje ruchy jak siedze.. bo jak leze to prawie wcale nie czuje..

Ja jeszcze chyba nigdy nie czulam czkawki :oo::-D albo moze mam za duzo tluszczu i tak delikatne drgania jak czkawka nie dochodza do mnie i czuje tego hahaha :p
to ja dzis mowie Boze kiedy Natan pojdzie spac hehe, bo dzis to kopie i kopie i nie wiem kiedy to dziecko odpoczywa :D

reklama
Do góry