nudzily sie w styczniu, jakis wysyp ciaz jest w pazdzierniku tez u mnieA by się przydał ooooooo....
Jak coś to ją udusze i tyle. Już skargę napisałam. Wrzucilam do skrzynki... Tylko kto to czyta? Czy w ogóle czyta?
Jak dzisiejsze USG nie wykryje nic to jutro do domu. Nakaz bezwzględnego leżenia.
Muszą zwolnić łóżko bo dziewuchy rodzą jak szalone! Ja to rozumiem, nie ma problemu....
reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Ja kołdrę i pościel będę miała po starszych to tylko ją wymrożę i na słońce rzucę.
N obiadokolacje będą gryczanyki i pewnie też wyjmę ogórki bo mam na nie szaloną ochotę.
Córka przyszła zjeść i mówi: Mamo pan mówił, że cała noc wymiotował. No kurde ja dzieci trzymam pod kluczem żeby innych nie zarazić a tu nauczyciel dmucha na całą szkołę. Czy to normalne? Tragedia
N obiadokolacje będą gryczanyki i pewnie też wyjmę ogórki bo mam na nie szaloną ochotę.
Córka przyszła zjeść i mówi: Mamo pan mówił, że cała noc wymiotował. No kurde ja dzieci trzymam pod kluczem żeby innych nie zarazić a tu nauczyciel dmucha na całą szkołę. Czy to normalne? Tragedia
aneta_ck
Lux Lola niewiadomo skad. Ja tak mam całą ciążę niestety. Co dwa trzy tyg pare kropli. Badali mnie w szpitalu potem moj lekarz i jeszcze jeden co bylam na zastępstwie. Nikt nic nie widzi. Infekcji brak. Mialam juz kilka razy wyamz z pochwy i szyjki macicy. Uważają ze to prawdopodobnie z szyjki bo sie skraca i jest miekka i tyle. I wez człowieku bądź madry. Za tydz usg to zobaczymy. Jak mi sie nasila bole albo zwiekszy plamienie to ide na ip. Tam mnie dobrze znają juz tyle razy tam byla/lezalam ze szok.
Lola dobrze ze napisalas skarge. Niech ma. Uwierz ze tutaj to jest nie do pomyslenia zeby lekarz tak potraktowal pacjetke. Zwlaszcza w ciazy. Sa oczywiscie niektorzy tacy oschli ale nigdy nie sa nieuprzejmi. Co innego pielegniarki hehe. Te to zawsze wiedza lepiej niz lekarze. Z nimi mam ubaw niezly jak tam jestem. Zawsze cos nie tak. A to leki pomieszaja a to karty nie czytają. A znowu polozne sa mile i zazwyczaj pomocne. Takie mam wrazenie po moich pobytach w szpitalu.
Mam nadzieję ze z moją dzidzia wszystko dobrze. Juz gadam do niej ze jak ma wyjsc to niech wyjdzie a nie tak kombinuje i matke stresuje.
Lola dobrze ze napisalas skarge. Niech ma. Uwierz ze tutaj to jest nie do pomyslenia zeby lekarz tak potraktowal pacjetke. Zwlaszcza w ciazy. Sa oczywiscie niektorzy tacy oschli ale nigdy nie sa nieuprzejmi. Co innego pielegniarki hehe. Te to zawsze wiedza lepiej niz lekarze. Z nimi mam ubaw niezly jak tam jestem. Zawsze cos nie tak. A to leki pomieszaja a to karty nie czytają. A znowu polozne sa mile i zazwyczaj pomocne. Takie mam wrazenie po moich pobytach w szpitalu.
Mam nadzieję ze z moją dzidzia wszystko dobrze. Juz gadam do niej ze jak ma wyjsc to niech wyjdzie a nie tak kombinuje i matke stresuje.
creativo
Zazdroszcze ale ja to nawet nie mam ochoty dzis na takie rzeczyJa właśnie zrobiłam sałatkę kebab I bagietke czosnkowa. A dla prawie męża gulasz z kaszą i ogórkiem. Coś mi dziwnego w tej ciazy się stało i zaczęłam gotować. To nie jest normalne [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Po spaniu przestalo mnie bolec cokolwiek wiec chyba bedzie ok dzisiaj bede na diecie i tyle ...
no i jesli beda wracac plamienia to co, od razu masz jechac do szpitala?Lux Lola niewiadomo skad. Ja tak mam całą ciążę niestety. Co dwa trzy tyg pare kropli. Badali mnie w szpitalu potem moj lekarz i jeszcze jeden co bylam na zastępstwie. Nikt nic nie widzi. Infekcji brak. Mialam juz kilka razy wyamz z pochwy i szyjki macicy. Uważają ze to prawdopodobnie z szyjki bo sie skraca i jest miekka i tyle. I wez człowieku bądź madry. Za tydz usg to zobaczymy. Jak mi sie nasila bole albo zwiekszy plamienie to ide na ip. Tam mnie dobrze znają juz tyle razy tam byla/lezalam ze szok.
nadal tak zle sie czujesz?Zazdroszcze ale ja to nawet nie mam ochoty dzis na takie rzeczy
Po spaniu przestalo mnie bolec cokolwiek wiec chyba bedzie ok dzisiaj bede na diecie i tyle ...
nauczyciel jest niepowazny, szkoda dzieci, ktore sie zarazaJa kołdrę i pościel będę miała po starszych to tylko ją wymrożę i na słońce rzucę.
creativo
Poki co czuje sie slabo ... W nocy w ogole cala mokra bylam jak wstalam na siku ... Rano mnie wszystkie gnaty bolaly pozniej sie zdrzemnelam i juz przynajmniej nie czuje kazdego mm mojego ciala ... Emilka tez za bardzo nie kopie kopala jak sie przebudzilam chyba z glodu biedna matka ja glodzi dzisiaj ale jutro juz zaczne normalnie jescnadal tak zle sie czujesz?
majka23x
Typowe, ze nikt nic nie wie... A w poprzedniej ciazy tez tak mialas?Lux Lola niewiadomo skad. Ja tak mam całą ciążę niestety. Co dwa trzy tyg pare kropli. Badali mnie w szpitalu potem moj lekarz i jeszcze jeden co bylam na zastępstwie. Nikt nic nie widzi. Infekcji brak. Mialam juz kilka razy wyamz z pochwy i szyjki macicy. Uważają ze to prawdopodobnie z szyjki bo sie skraca i jest miekka i tyle. I wez człowieku bądź madry. Za tydz usg to zobaczymy. Jak mi sie nasila bole albo zwiekszy plamienie to ide na ip. Tam mnie dobrze znają juz tyle razy tam byla/lezalam ze szok.
reklama
mi sie wydaje, ze to chyba jednak jelitowkaPoki co czuje sie slabo ... W nocy w ogole cala mokra bylam jak wstalam na siku ... Rano mnie wszystkie gnaty bolaly pozniej sie zdrzemnelam i juz przynajmniej nie czuje kazdego mm mojego ciala ... Emilka tez za bardzo nie kopie kopala jak sie przebudzilam chyba z glodu biedna matka ja glodzi dzisiaj ale jutro juz zaczne normalnie jesc