reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witajcie dziewczynki :) nie odzywałam się jakiś czas ale jestem :D troche weekend zakręcony ale po kolei..

Remontujemy z moim łazienkę od podstaw, no i teraz się mój spieszy żeby jak najszybciej skończyć, tyle na ile mialam sily to cos pomagalam :) no i nareszcie cos w domu ogarnęłam :)

A nie narzekałam na mdlosci a dzis to daly o sobie znać... Nie umiałam się z lóżka wyczołgać.. I troche mi to zeszlo. pozniej pojechaliśmy do moich rodziców to niedawno wróciliśmy :) jakas kolacje trzeba by wymyślić i chyba się klade do lóżka :)

A mówicie o waszych tesciowych.. Moja to niby sie cieszy ale jakos o tym nie wspomina, nie mówi a mieszkamy naprzeciwko niej. Ale nie powiem bo mi bardzo pomaga.

A co do ślubu to jak ja wychodziłam ze mojego to tez tak z kilka miesięcy przed wszystkim mieliśmy maly kryzys ze prawie chcieliśmy ślub odwoływać ale pogadaliśmy i jakos minelo a teraz jest wszystko dobrze :)

Nie jestem w stanie odpisać na wszystkie posty ale troche poczytalam i jestem na bieżąco :)

reklama
Hej Dziewczyny! Podglądam Was tutaj czasami, niestety nie zawsze mam czas, ale cieszę się, że u Was i z Maluszkami wszystko ok. Ja niestety dalej w niepewności, mam nadzieję, że jutro zobaczę zarodek. Powinien to być 6+2 tc, bo w piątek 15.04 usg pokazała 4+6 tc, a niestety wg om nie da się policzyć. U mnie z objawów to bolące plecy, masakra (!), bolą całe, calutkie... i dzisiaj piersi dają o sobie znać, bolą i swędzą. Mdłości zero, zachcianek zero. Nie mogę się doczekać już jutra :(
trzymamy kciuki by wszystko bylo dobrze!

Moje cycki są większe, bolą jak dotykam i właśnie swedziec zaczęły :eek: ale najgorsze jest to, że jeden jest większy ciut od drugiego i pokazywałam chłopu i potwierdza, że odrobinę się różnią, choć on i tak zadowolony :p Mam nadzieję, że później się wyrowna albo przy karmieniu.

Mój synuś kochany zerwał mi połowę tulipanów z ogródka, żeby dać mamusi :crazy: podziękowałam i wstawiłam do wazonu, a to że się wkurzyłam musiałam przełknąć :dry:
Tak było ładnie, a tam prawie łyso, ehh.

Moje cycki są większe, bolą jak dotykam i właśnie swedziec zaczęły :eek: ale najgorsze jest to, że jeden jest większy ciut od drugiego i pokazywałam chłopu i potwierdza, że odrobinę się różnią, choć on i tak zadowolony :p Mam nadzieję, że później się wyrowna albo przy karmieniu.

Mój synuś kochany zerwał mi połowę tulipanów z ogródka, żeby dać mamusi :crazy: podziękowałam i wstawiłam do wazonu, a to że się wkurzyłam musiałam przełknąć :dry:
Tak było ładnie, a tam prawie łyso, ehh.
chcial dobrze :-) :)

Antiope pocieszę Cie, że mój miał kupić 3 lody, kupił dwa, miał być kitkat czekoladowy, jest tofi, a jednego rodzaju lodów, które mi się marzyły, podobno nie było w ogóle. Pewnie dlatego tylko dwa dostałam i będę głodna :p

A może nigdzie nie ma malosolnych :D

No synuś chciał dobrze. Więc już się nie odezwalam ;)

reklama
Kleo zanim doczytałam do końca myślałam że nie mozesz się doczekać mdłości i zachcianek :-)

Już wieczór także jutro blisko, trzymam &&& za piękny zarodek :-)

Do góry