reklama
Kleo zanim doczytałam do końca myślałam że nie mozesz się doczekać mdłości i zachcianek :-)
Już wieczór także jutro blisko, trzymam &&& za piękny zarodek :-)
haha aż tak zdesperowana nie jestem, żeby czekać na mdłości ;p cieszę się, że ich nie mam dzięki za &&
jeszcze nie pora na małosolne chyba ;d bo też szukam i pusto wszędzieNo i wrócił...nie dostał nigdzie małosolnych. Kupił mi kwaszone. Nawet nie kiszone... Bleeee
madzialenka3009
Fanka BB :)
A ja małosolne jadłam w marcu już. Drogie były, ale za to jakie dobre [emoji1] piersi po bokach bardzo bolą. I moment zdjęcia stanika to horror. Są takie ciężkie i wielkie [emoji50]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Skadi
Aktywna w BB
Maalosolne w biedroniee juz sa :-)
Mój miał mi kupic ciasteczko jabłkowe z McDonalda a kupił babeczke ale byłam zła :-)
Co do piersi to ja zawsze miałam spore i od podstawówki sypiam w staniku sportowym, a teraz w nocy muszę mieć wolne bo nie zasne :-) a mój szczęśliwy
Mój miał mi kupic ciasteczko jabłkowe z McDonalda a kupił babeczke ale byłam zła :-)
Co do piersi to ja zawsze miałam spore i od podstawówki sypiam w staniku sportowym, a teraz w nocy muszę mieć wolne bo nie zasne :-) a mój szczęśliwy
i co teraz? ja wciagnelam parowki na kolacje, niby najedzona, ale mdliNo i wrócił...nie dostał nigdzie małosolnych. Kupił mi kwaszone. Nawet nie kiszone... Bleeee
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja dzis od rana wymiotuje.. Maz mi wczoraj kupil Rennie i truskawki hi hi bo mialam smak, i wczoraj bylo ok, a dzis masakra. Ale mam wrazenie ze jak tak zwymiotuje to mi na chwile lepiej.. Rennie pomaga na 5 minut, i nawet drzemki juz nic nie pomagają. Nie wiem co robic, nie wiem co jesc, szok..
Ja mam 2 spacerowki po corkach, i ta co kupilam dla drugiej corci jest super, woze w niej moja 19 kg Olenke, z tylu na rurce staje moja 21 kg Olivka, i jeszcze wisi na raczkach od wozka reklamowka z zakupami i moja torebka [emoji3][emoji3] wozek ani nie zgrzytnie haha.
Teraz juz tydzien nie robilam wycieczek bo nie dam rady [emoji17]
Bedzie u nas zaraz lało, bo takie czarne chmury nadciagaja, boje sie ze burza bedzie a moj maz dopiero za 2 godziny z pracy wroci.. A ja sie panicznie boje burzy [emoji15]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 2 spacerowki po corkach, i ta co kupilam dla drugiej corci jest super, woze w niej moja 19 kg Olenke, z tylu na rurce staje moja 21 kg Olivka, i jeszcze wisi na raczkach od wozka reklamowka z zakupami i moja torebka [emoji3][emoji3] wozek ani nie zgrzytnie haha.
Teraz juz tydzien nie robilam wycieczek bo nie dam rady [emoji17]
Bedzie u nas zaraz lało, bo takie czarne chmury nadciagaja, boje sie ze burza bedzie a moj maz dopiero za 2 godziny z pracy wroci.. A ja sie panicznie boje burzy [emoji15]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
kleo a co mnie obchodzi, że nie pora na małosolne? Jestem w ciąży i chcę małosolne, on je powinien spod ziemi wytrzasnąć. A tak na serio to kupiłam ostatnio w Almie. Ale spoko, może jakoś wytrzymam do jutra. Gadałam z teściową i ona mówi, że u nas na placu są małosolne i mi jutro kupi i przyniesie jak będzie do nas szła.
Skadi u nas w Biedronce nie ma.
Izu a co to za spacerówka taka wytrzymała?
Lux teściowa mi jutro kupi
ooo to sie zaspokoiszkleo a co mnie obchodzi, że nie pora na małosolne? Jestem w ciąży i chcę małosolne, on je powinien spod ziemi wytrzasnąć. A tak na serio to kupiłam ostatnio w Almie. Ale spoko, może jakoś wytrzymam do jutra. Gadałam z teściową i ona mówi, że u nas na placu są małosolne i mi jutro kupi i przyniesie jak będzie do nas szła.
reklama
cytrusowa85
Ja jeszcze chlopa po Nic nie wysylalam rana mialam smaka na papryczke ostra z serkiem w srodku I arbuza I sama pojechalam no I siedzialam w aucie pol godziny Bo stokrotka w niedziele czynna od 9 he. Do tego dzieciaki zaczely kaszlec wiec popoludniu po syrop do apteki I przy okazji orzeszki pistacjowe z biedronki. Pyszne.