Lola Lolitta
Fanka BB :)
A widzisz ja też miałam z wysokim stanem i tak mi zakazano. To chyba zależy od szpitalaJa miałam dwie cc i w majtkach z siaty chodziłam. Po prostu z wysokim stanem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzisz ja też miałam z wysokim stanem i tak mi zakazano. To chyba zależy od szpitalaJa miałam dwie cc i w majtkach z siaty chodziłam. Po prostu z wysokim stanem
Nie tylko w Szczecinie i stąd ta nazwa na pieroga śmieszy[emoji23]Buahahahaha w szczecinie ruchacz mówi się na zupełnie inne zjawisko )) na rozwiazlych facetów ))) ale skoro są to też pierogi ruskie, to spróbujcie wersji podsmazone na patelni z cebulka na to pieprz i zalane śmietanka 30%.... omnomnomnom [emoji7]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie zależy od szpitala. Ty teraz będziesz rodzić w innym prawda? Chyba wystarczy ci strasznych opowiastek z poprzedniego razu. Tym razem będziesz miała lepszą opiekę tego vi życzę.A widzisz ja też miałam z wysokim stanem i tak mi zakazano. To chyba zależy od szpitala
mi tez, ta zgaga chce mnie wykonczycKurczę, coś mi niedobrze..
no ja tez jak robie golabki, krokiety czy pierogi to tasmowo, jak narobic syfu w kuchni to konkretnieDziewczyny no kurcze bo pierogi bede w weekend robic. Takiego smaka narobilyscie. U nas zawsze współpraca przy pierogach. Maz walkuje ciasto ja lepie z tym ze jak my podchodzimy do pierogow to ze 150 tak na raz bo mniej sie nieoplaca
Ja wszystko prasuje. Tak juz mam po prostu.
A wracajac do wczesniejszych postow. Za Maciusia caly czas kciuki trzymam. Wierze w niego. Jest taki dzielny. Bedzie dobrze. Musi byc.
Lilka pępek mi wypycha. Ale zwykle kopie mnie po lewym jajniku aż syczeeejak z ruchliwoscia dzis u Waszych maluszkow? moj sie jakos tak ulozyl, ze wbija mi sie w bok i wali nogami lub raczkami, bol konkretny
Oby i zdecydowanie. Rodze w swoim rodzinnym mieście lub w szpitalu oddalonego o 25 km. Ale chyba u siebie. Położne fajne ale szpital kiepsko wyposażony. Jest jedna sala porodowa przedzielona trzema kotarami. Więc intymności nie ma, ale podczas porodu chyba o tym nie będę myśleć tylko by skupić się na samym porodzie.Zdecydowanie zależy od szpitala. Ty teraz będziesz rodzić w innym prawda? Chyba wystarczy ci strasznych opowiastek z poprzedniego razu. Tym razem będziesz miała lepszą opiekę tego vi życzę.